CoosEwald (26/178/60)

– Brno-město » Wonderland

Orientace
Gay

Partnera
Nemám

Hledám
Přátelství
Pokec
Věk od: 15
Věk do: 23

Profil založen
02.08.2011

Počet návštěv
41996

Naposledy přihlášen
02.09.2015

Herrenhulde is geen erve maar ik heb mijn prins.
Základní:
Vzdělání/studuji: Jiné
Práce: Student

Postava: Hubená
Oči: Hnědé
Vlasy: Delší
Barva vlasů: Tmavě hnědá
Znamení: Střelec
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Noční život:Domácí typ Párty typ
Zájmy
Antropologie, Aranžování, Architektura, Auta, Cestování, Cizí jazyky, Čtení, Design, Diskotéky, Divadlo, Elektronika, Filmy, Filozofie, Fotografování, Grafika, Herectví, Historie, Hlavolamy, Hry, Hudba, Hudební nástroje, Kavárenské poflakování, Kluby, Knihy, Kreslení, Malování, Modeling, Modely, Myslivost, Nakupování, Numismatika, Opera, PC hry, Počítače, Poezie, Poker, Politika, Procházky, Psaní, Psychologie, Rybaření, Seriály, Společenské hry, Sport, Šachy, Šití, Tanec, TV, Umění, Vaření, Zařizování bytu, Zpěv, Zvířata
Sport
Běh, Fitness, Golf, Gymnastika, Hokej, Chůze, Jachting, Krasobruslení, Kulečník, Lukostřelba, Lyžování, Plavání, Potápění, Snooker, Střelba, Šachy, Šerm, Tanec, Turistika
Muzika
Blues, Jazz, Klasická hudba, Muzikály, Oldies, Pop, Rap, Rock
Kuchyně
Česká, Čínská, Domácí, Francouzská, Holandská, Italská, Japonská, Maďarská, Mexická, Řecká, Sladkosti, Středomořská, Turecká
Cestování
Hrady a zámky, Lovecké výpravy, Lyžování, Města, Moře, Naučné, Památky, Poznávací
O sobě:
You're still in my heart and always will be...But you're happy now, so it's time to move on and give it to someone else.
-----------
Look in the mirror before you write me. Twice!
Is it sheer lack of common sense or are you visually impaired that you believe you could be a match?
----------
I've been extremely bored lately and need to be woken me up from this peculiar kind of blur, I amn't (really, this form exists in Hiberno-Irish English so don't even try ganging up on me because of it) looking for anything particular, if anything should happen, it happens and what it should be depends on what comes and what I do about it. Fun is always welcome. If you're kinky, all the better but please don't you think that if you ask, I'll go to bed with you (look in the mirror first). No. I might be a bitch but I am not a slut. Also, I like doing things my way and on my terms.

It's new year and it might also be high time I let go...I'm tired of all that shit that follows me wherever I go.
So if you're special or you think you can cope with me, test your luck...

------------
Contra mundum.
Enfant terrible.
I prefer darkness to the light
-------
Finally, everything that has been part of my life, whether I wanted it to or not, has expressed itself in my dresses.

In a machine age, dressmaking is one of the last refuges of the human, the personal, the inimitable.

Christian Dior

----------------
I live and breathe the arts. I live for inspiration, that's my blood and fashion is my worldly life my greatest pleasure. Think me shallow? Fine, but do you think that of Lord Goring or Lord Sebastian Flyte?
----------------
Want to know something? Ask me then!
Want to say something? Say it to me then!
Want to impress me? Try hard then!
Want to conquer me? Give up then!
------------------
I really do not care what you think, since you mean nothing to me (untill I let you into my life) because I only live the way I consider right, so I can look at myself in the mirror of life one day, and so far, I've been pretty good at it. Live and let live. Live how you want and don't judge. Anyway, if you want to become part of my life, you should be able to keep pace with me. So, please spare me your preaching.
-----------
More often than not, I tend to feel like a living fossil, a relic of the past. Why is it so difficult to find a guy/man with character, taste, class and manners?
Where have all the gentlemen and good men gone? Have they all really died out? A man is not a man because he's got a great body and plays football! Manhood consists in character and behaviour and I do not consider vulgarity, stupidity and gaudiness male!
I am irritated when I see guys in wide jeans with the crotch below their knees. I am mad when they behave like wild animals! Is there really not a man who can tie a bow tie by himself? I am in rage when I see hems of shirts flowing out of sweaters, when I see a guy whose tie is either too long or too short. I want a man who will give me a massage when I tell him my back hurts. A guy who will offer me his coat when I feel cold. Someone who knows what elegance means! I can't stand guys who can't even hold their knife like all civilized people. I am often touched by manners of nowadays men who don't care to jilt you, let you stand somewhere waiting for them without even bothering to apologise! Another example is courtesy! Has it really disappeared? Is it too much to ask to talk on some level, not about nothing, when I seek a challenging and interesting conversation?
To cut a long story short-A tanned muscled body is nice...but it's not enough, there are still character and intellect...viva kalokagathia!
I do not look for my own copy, for there is none-I just want to stick to some decorum.
--------------------------------
A few times in my life I've had moments of absolute clarity, when for a few brief seconds the silence drowns out the noise and I can feel rather than think, and things seem so sharp and the world seems so fresh. I can never make these moments last. I cling to them, but like everything, they fade. I have lived my life on these moments. They pull me back to the present, and I realize that everything is exactly the way it was meant to be.

--------------
Na závěr jedno z mých mot, kterými se řídím: (moje vlastní práce, nešahat na ni :D )

Coco Chanel once said: A girl should be two things: Classy and fabulous...and I would like to add, that so a man should...in fact, all people..
BUT as she also said, it does not consist in putting on a new dress because it is innate...after all, isn't elegance forgetting what one is wearing, as YSL said? In some way yes but one should never stop caring what they wear, so they can shine... A really elegant person never forgets their elegance!

I come from the planet of elegance and though Jean Genet once said, that the height of elegance is to achieve harmony in bad taste, I still prefere the good one ;s)

Yes, I am a dandy but never screw with me, I am far more than that.
----------------------
Další přírustek do mé hitparády má nejspíš pocit, že zabrousil na stránky nějakého eskortu...
Sice by mi mělo lichotit, že je o mně zájem, ale takovýto zájem mně spíš děsí a přivádí na mně blití...takže pokračujte s vašemi oplzlostmi zase o profil dál, třeba se najde nějaký podobný zoufalec.
Toto tedy náleží všem dědouškům, aby to i oni pochopili, pokud se tak nestalo z předchozího textu:

CoosEwald 17:22
Někdo musí vyrovnávat úbytek inteligence, ke kterému dochází naopak ve tvém věku...sbohem a pěkný důchod! Navrhuju si koupit nějaké prášky, protože když se do rozjede, jde to čím dál rychleji...
728petr 17:20
Nepřeháníš to s tou tvojí inteligencí ? Aby jsi z toho nezblbnul ! To se dost často stává ve tvým věku !
CoosEwald 17:19
Jak inteligentní reakce....myslím, že krom pedofilně-efebofobních sklonů se u tebe ještě projevuje senilita...jelikož nemám zájem na tom, abys mi tu ještě začal vykládat o hovínku jako o kokynku, tak pomažeš mezi další dementy z mé sbírky - na profil a do ignoru
728petr 17:17

CoosEwald 17:17
Spíš pravdivé
Myslím, že až mi bude o 40 víc, už tu nebudu, prvotně se takovéhoto věku děsím a druhotně mám záložní plán a tím je zářnější budoucnost, než zoufale nabízet mladým klukům sex za prachy...pokud by mně toto mělo potkat, předpokládám ,že bych měl dostatek rozumu a vyhledal lékařskou pomoc, protože takto nějak vznikají devianti!
728petr 17:13
Velice vtipné !!! Jsem zvědav, jak se na to budeš tvářit až ti bude o 40 vic! Měj se fajn.
CoosEwald 17:12
Vypadám snad jako nějaká nulová slepá štětka, která má nějaké gerontofilní sklony?
Krom toho, že je to krajně nezdvořilé a nechutné, když si jen představím, že bych měl něco mít s člověkem, který by mohl být můj děda, tak mně i zaráží takováto bezůrovnost!
Navrhuju dvě řešení-táhni si do domova důchodců a tam si s mírnou pomocí viagry vyhoň nebo se jdi léčit...jak na oční, tak na psychinu, víc nemám, co dodat!
728petr 17:09
Ahoj, hledám kluka na úlet za odměnu. Zájem ?
--------

Už jsem se lekl, že by mně neposoudil další rádoby pronikavý rozoumek, který o mně zhola nic neví a neví nic o tom,co se mi kdy stalo,aby vůbec mohl pochopit...

Marck79 23:09
cvokom nerozumiem, ani sa nesnazim... ako som povedal, navstiv odbornika. zbohom

Mám pro Tebe jediné slůvko, Ty již pochopíš sám ;s)
SEMÍNKA
Osobně přisuzuji tento věštecký stav akutnímu nedostatku nikotinu...
Při pouhé vzpomínce se začínám smát jako pominutý...
Děkuji všem "chytrolínům", protože bez nich bych v životě nepoznal, jak dobře na tom jsem, jak nadaný jsem, jak skvělým charakterem ( a to nemám iluze, není to žádná sláva pořád) jsem byl obdařen...ani bych se bez takových nepobavil..
-----
A máme tu dalšího velikonočního zajíčka s košíkem plným překvapení...tentokrát už se dostávám do ignorů lidí, s kterýma si v pohodě píšu, ještě se smějeme při poslední zprávě a když chci odeslat další zprávu, zjistím, že jsem ignorovaný :sD ale paradoxně, plusko mi zůstalo...tak si říkám, že se propadám do Země divů...už se těším, co za tím zrcadlem najdu...

----------

Garag 15:19
když si ten gymnazista, tak piš odkud ... dle PČP ;)

---říká ten, kdo zaměňuje zvratné zájmeno za sloveso "být" ... :D ---
aneb.když se sejdou dva kreténi...
...........................................
Odpověď pro toto rádoby jasnozřivé individuum:

Woch008 00:21
Jasně, intelektuálně, ba i umělecky vzato: jsi úplně mimo. Kokot, buzna , anulová štětka. Ale fandím ti, ty se neztratíš. No, ještě dítě...

...
Jak vidím, chlapče, právě to umění ti nic neříká, protože na tom tvém pohledu nic uměleckého nevidím, možná až na ten jazyk, v případě, že bys chtěl psát příběh se syžetem z nějaké nižší vrstvy společnosti psaný náležitým žargonem.
Co se týče toho kokota...nevím proč, ale něco mi říká, že zrovna ty jsi ten, které tím řádkem nahoře nabádám k tomu, aby se zdrželi komunikace. Jako inteligentní člověk mi rozhodně nepřipadá někdo, kdo mi napíše, nic o mně neví, v životě mně neviděl, neslyšel a začne mně soudit...soudit mně smí jen ďábel, ano, přiznám, nejsem svatý, ruku na srdce a to i Ty, kdo je? Do mé duše nevidíš, tak se do ni necpi, do mé duše vidím jen já sám a Bůh (na kterého nevěřím, takže jen já sám) ,abych tak trochu parafrázoval mého oblíbeného Wildea a jeho Doriana Graye..

K té buzně..ano, jsem buzna, ale z etymologického a významového hlediska je "buzna" označením pro homosexuálně orientovaného jedince, tím pádem urážíš i sebe, což mi připadá trochu schizoidní.
Budu ale věřit v to, že to myslíš v tom gay-převzatém významu. V tom případě odpovím : "Ano, jsem buzna a nestydiím se za to, lepší než být nějaká neupravená natvrdlá poloopice!"

A nulová šlapka...nulová bych byl, kdybych šel s Tebou a šlapka, kdybych šlapal, tj. bral si za sex peníze...což neprovozuju a nikdy jsem neprovozoval, mám svou úroveň a to zahrnuje například to, že spím jen s někým, koho si sám vyberu, kdo mně zaujme a líbí se mi..člověk, který nemá ani tolik slušnosti, aby si dal do profilu fotku svého obličeje, ale bude se navážet do mého vzhledu, mi nestojí ani za povýšenecký úšklebek (pro mně tak tipický).

Člověk by čekal, že takto staré individuum bude mít rozum a vrchol toho je, když si ještě dá mně do ignoru..asi ho uráží moje samotné bytí, mám tedy radu - nelez mi na profil.

Také ti přeju krásný den!
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
07.08.2016 21:17  
dom1993
Zakomplexovaný, zamindrákovaný chudáček, co si o sobě hodně myslí. Hraje si na něco, co není a nikdy nebude. Svůj nezvladatelný život řeší chlastem, chlastá fakt hodně. Je dost otravný a i po letech umí dost otravovat život ...
13.09.2014 10:36  
MrdatVas   
Hodně sebstředný, namyšlený, pokrytecký blb, který neumí nic jiného než jiné shazovat a pomlouvat. Hodně mě zklamal. Hraje si na něco co není a nejspíš nikdy nebude.
24.07.2013 22:10  
rickydick
rozhodně není Drecksau und Arschloch in einer Persone:)a není Jedermann:)
27.06.2013 17:22  
CoosEwald
Ale aspoň mám soudnost :D
26.06.2013 01:49  
Ledermann
Drecksau und Arschloch in einer Persone!!!
11.06.2013 01:33  
Dior92
sexy
26.05.2013 21:03  
AresSgas
:******
26.05.2013 14:08  
rickydick
selfcorrection: kalokagathia!
26.05.2013 08:19  
rickydick
right - kalokaghatia
05.04.2013 10:23  
predseda_MNV
Hoci to nemám vo zvyku, snímam pred Vami klobúk, veľactený pane! Moja úcta 😉
26.02.2013 13:30  
CoosEwald
kdyz to rikas 😀
26.02.2013 11:42  
primaSex69
je muj supr kamarád
21.02.2013 20:23  
AresSgas
;ú)
24.01.2013 14:07  
I_Love_You
:*
23.01.2013 12:38  
duckerman
těším se!! :*
01.12.2012 21:12  
xyloto
Elegantní inteligentní mladý muž-kamarád, který je na světě pouze v jediném vzácném exempláři:)).
18.10.2012 17:26  
primaSex69
supr a milý kluk
30.09.2012 17:43  
Sid09
taky miluju eleganci, košile, cardigans "."
25.09.2012 08:43  
dean1254
pěkný fotky. :-)
27.02.2012 12:28  
Paajiik
Tři měsíce s Tebou jsou nejkrásnější období mého života😘! Nikdy Tě nikomu nedám. Už abych byl zase s Tebou manžilku můj!!! 😘
05.02.2012 19:22  
Paajiik
Dva nejkrásnjší dny v tvé společnosti, na které hodně dlouho nezapomenu, neumím si představit kohokoliv jiného po svém boku, kdo by mě dokázal pomoct, když jsem ve stresu a potřebuji podporu! Vážně tě miluju a chci si tě nechat vážně na vždy!🙂 Jednou si tě vážně vezmu!!!😘
20.12.2011 23:36  
Paajiik
Můj nejmilovanější kluk😘, jsi úžasnej!! Někdo tak hodnej, milej, enormě inteligentní a schopnej. Vážně je mi s tebou krásně, nemohl jsem si přát nic krásnějšího než tebe...Miluju Tě Kubí!!!!😘😘😘 Jsi první člověk, ke kterému cítím to co k tobě...jsem nesmírně rád, že jsem tě poznal...♥️♥️♥️ Lásko moje 😘
12.12.2011 13:16  
AlbusDumbledore
Opravdový a ušlechtilý ministr, s odvážným duchem a rozumným jednáním.
22.11.2011 23:07  
Paajiik
Úžasnej, roztomilej, krásnej, hodnej a moc milej klučina. Moc rád jsem tě poznal, bylo to s tebou úžasný!!! 🙂 😘
21.11.2011 08:23  
mravnostni
PASKUNDA?
11.11.2011 09:03  
N82   
hezky kluk a ten nadpis mi mluvi z duse
24.09.2011 13:55  
jmdom
na "obludku" docela dobry :D
11.08.2011 20:53  
Mabinogion
dej si pryc ty popisky od fotek a treba se s tebou nekdo bavit bude ;-)
03.08.2011 21:08  
CoosEwald
Někdo na pokec?