Jabu (41/180/80)

– Praha 5

Orientace
Gay

Partnera
Mám volný vztah

Hledám
Přátelství
Pokec
Věk od: 39
Věk do: 50

Profil založen
11.07.2011

Počet návštěv
12760

Poslední aktivita
26.05.2024

Každou vteřinu žij naplno, protože nikdy nevíš, jestli to není ta poslední .... život je svině.!!!
Základní:
Uživatel si změnil přezdívku. Původní přezdívka: ladin83.

Jméno: Jakub

Vzdělání/studuji: Jiné
Práce: Důchodce/Invalidní důchodce

Postava: Štíhlá
Oči: Nechci uvést
Brýle: Ano
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Černá
Vousy: Strniště
Znamení: Ryby
Etnikum: Běloch

Tetování: Málo
Piercing: Ano

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
PostiženýSubDom
Sex:
Anální sex:Nesnáším Miluji
Role:Aktivní Pasivní
Oral aktivně:Nesnáším Miluji
Oral pasivně:Nesnáším Miluji
Onanie:Nesnáším Miluji
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji
Chuť na sex:Asexuál Stále nadržený
Další:
Prádlo, Sport. oblečení, Kůže, Boty, Obleky, Uniformy, Piss, Rimming, Svazování, Džíny a Kožené řemeny

Ochlupení pohlaví: Upravené
Ochlupení na těle: Středně
Bezpečný sex: Záleží na okolnostech
Délka penisu: 22 cm
Průměr penisu: 5 cm
Obřízka: Ano
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Noční život:Domácí typ Párty typ
Zájmy
Auta, Botanika, Cestování, Černý humor, Divadlo, Elektronika, Filmy, Fitness, Floristika, Fotografování, Hudba, Knihy, Móda, Modeling, Motorky, Nakupování, Numerologie, Opera, Počítače, Procházky, Psaní, Psychologie, Sauna, Sport, Tetování, TV, Umění, Vaření, Zařizování bytu, Zvířata
Sport
Atletika, Plavání, Posilovna
Muzika
Country, Dance, House, Jazz, Klasická hudba, Pop, R&B, Rock, Techno
Kuchyně
Asijská, Česká, Čínská, Dietní, Domácí, Fast food, Italská, Ryby, Sladkosti, Vegetariánská, Zdravá strava
Zvířata
Pes
Cestování
Automobilem, Poznávací
O sobě:
-------------------------------------------------------------------------------------------

odpovídám všem, ale foto je vždy lepší :)!!

-------------------------------------------------------------------------------------------

Neříkej, že nemůžeš, když nechceš.
Protože přijdou velmi brzy dny, kdy to bude daleko horší.
Budeš pro změnu chtít a pak už nebudeš moci.
( Werich Jan )
...................................................................................................................

KONTAKTY:
- facebook: Jakub Gregor
(http://www.facebook.com/jakub.gregor)
- e-mail: jakub.gregor603@gmail.com

-----------------------------------------------------------------------------------------------



Každej je svym způsobem krásnej ... a pokud se někomu nelíbíš, tak jen prostě nemá vkus ?. zrcadla by měla trošku více uvažovat, než odrazí obraz ... protože - "krása pomíjí" ... blbost zůstává...

Život je krásnej, život je krutej .... pláčeš nevadí ... vždyť i v slzách je síla, tak běž a žij ... usměj se tak, jakoby to mělo bejt naposled, ať vim, že jsou na světě ještě lidi, který jsou šťastný...

Dávej, ale nenech se využívat. Miluj, ale nedovol, aby tvé srdce bylo zneužíváno. Důvěřuj, ale nebuď naivní. Naslouchej ostatním, ale neztrať svůj vlastní hlas.....



RYBY (21.2. až 20.3.)
Lidé narození ve znamení Ryb patří mezi mimořádně citlivá znamení. Mají silné vnitřní vnímání a inspiraci. Jsou chytré, skromné a přizpůsobivé.
Znamení:vodní
Vládce znamení:Jupiter, Neptun

ZÁKLADNÍ RYSY
Tito lidé jsou obdařeni jakýmsi šestým smyslem, i když si to samy neuvědomují. Jejich představivost a fantazie jim umožňuje procítění každého okamžiku. Dokáží obvykle pochopit všechny lidi kolem, jenom samy sebe ne. Mohou se hledat celý život. Nesnadno nacházejí rovnováhu mezi svými sny, vnitřními tužbami a realitou. Svými myšlenkami pohybují v hloubkách a neexistují pro ně hranice. Jejich úkolem je plavat proti proudu. Když se nechají pouze unášet, mohou špatně skončit.
Tito lidé zpravidla více naslouchají než mluví. Jsou přizpůsobiví, mají skromnou a nesobeckou povahu. Často o svých schopnostech pochybují a stojí stranou. V tomto ohledu jsou opatrní, jejich důvěřivost k ostatním lidem však může být bezmezná.

Proto se stávají obětí podvodů a intrik. Skuteční přátelé a dobří lidé snad dokáží poznat jejich pozitiva a cenné vlastnosti.
Jsou často pochybovační o svých schopnostech a mají nedostatek sebevědomí. I malé popichování okolí berou velice vážně a stávají se tak terčem posměchu. Přes skutečnost, že jsou to lidé spolehliví, upřímní a důvěryhodní, kolektiv jim právě díky jejich vlastnostem vyčítá chyby a problémy, jež nastaly. I ty, za které nemohou. Spoléhají na sliby ostatních a nejednou naletí.

ZDRAVÍ
Ryby jsou jemné, křehké a podléhají mnohým nemocem. Nejčastěji mají problémy s chodidly, kyčlemi, trápit je mohou bolesti v kříži, otoky a revmatismus. Mohou trpět nachlazením, chřipkami a zápaly plic. Poškozený imunitní systém souvisí s možnými alergiemi.
Měly by se vyhýbat nestřídmostem a extrémům. Stres a deprese jsou pro jejich zdravotní stav velkou zátěží.

PRACOVNÍ PŘEDPOKLADY
Lidé narození ve znamení Ryb jsou pečliví, mají bohatou představivost, výborně se přizpůsobují, jsou přesní, šikovní a chytří. Bohužel postrádají důvěru ve své schopnosti, pevnou vůli a proto se obtížně prosazují. Měli by se vyhnout zaměstnáním, která vyžadují dravou soutěživost a agresivnější chování. Více jim bude vyhovovat kolektivní práce.
Jsou to soucitní lidé, kteří se dobře uplatní v profesích, jež souvisejí s charitativní činností, či v pomoci druhým - lékař, veterinář, ošetřovatel, vychovatel. Často si volí zaměstnání v oblasti účetnictví, či matematiky. Prosperují ve všech oblastech umění.

LÁSKA A VZTAHY
Ryby jsou zrozeny pro lásku. Jsou romantické, něžné a vášnivé. Dají se snadno svést, navazují známosti velmi snadno. Na druhých vnímají jenom lepší stránky, zápory raději neberou na vědomí. Proto v lásce dost často přinášejí oběti nebo trpí. Tito lidé bývají dosti závislí na lidech, které milují. Jen těžko se smiřují se zklamáním a křivdou.
Ženy se vdávají brzy, jsou věrné a oddané. Muži bývají dosti nerozhodní, protože se bojí odmítnutí. Jako manželé jsou štědří.

IDEÁLNÍ PARTNER
Nejvíce se svými vodními druhy. S Rakem, Štírem a jinou Rybou. Mají totiž stejný pohled na život a shodné zájmy. Jejich partnerství udržuje vzájemná vnímavost, touha po klidu a vyrovnaném způsobu života.
Zemská znamení Ryby velmi přitahují. Zejména Býk a Panna, neboť právě s nimi nacházejí společnou řeč. A když k sobě chovají úctu a jsou schopni tolerantního chování, může jim partnerství vydržet až navěky. Složitější bývá spojení se svéhlavým Kozorohem, protože tomu musí neustále ustupovat, aby byl klid, a tím značně trpí. Je třeba vyjít každý na půl cesty - vzájemně se dohodnout a doplňovat se.
Ohnivá znamení, Beran, Lev a Střelec, okouzlují Rybu svým šarmem a osobitým způsobem projevu. Často se do sebe silně zamilují, ale mnohdy si hned záhy nerozumí. Každý prosazuje své zájmy a většinou jejich partnerství končí rozchodem. Jen velryby a štiky si dokážou udržet ohnivého partnera.
Vzdušná znamení, tedy Blíženci, Váhy a Vodnář, dokáží zpočátku na Rybu udělat ten nejkouzelnější dojem, ale málokdy jim nadšení vydrží. Vzdušná znamení se chovají rozlítaně a rozverně, zatímco Rybička by potřebovala, aby partner seděl vedle ní a držel ji za ruku. Zamilované Ryby dokáží mnoho odpouštět a mají největší podíl na tom, že jejich vztah vydrží. To už musí být něco, když si začnou samy od sebe balit kufry.



MOJE MOTTO: každou vteřinu žij naplno, protože nikdy nevíš, jestli to není ta poslední:).!!!

Nikdy neopouštěj někoho, koho miluješ, pro někoho, kdo se Ti líbí, protože ten, kdo se Ti líbí, Tě opustí pro toho, koho miluje:)!!

BARVA OČÍ: modrozelená

CO NESNÁŠÍM: neupřímnost, nevěru, nejistotu, přetvářku, lež, pomlouvačnost, žárlivost, nudu, sobeckost, faleš, nátlaky na mne samotného .....

CO MILUJI: srandu, dobrou partu, posezení se super lidičkama, OBČASNOU ZÁBAVU - KDYŽ SE TO PĚKNĚ ROZJEDE (DISCO, ČI PODOBNOU ZÁBAVU ...), teploučko, focení, módní přehlídky, atd. .......

OBLÍBENÁ MUZIKA: poslouchám všechno možný (i český pecky). nejvíc miluju taneční hudbu a nemusim punk, hip hop. nejvíce snad "žeru" basshunter, wohnout, divokej bill, gigi d'agostino, dj quacksilver, dj guetta, rmb, 90's, 80's, atd. ...... ???

OBLÍBENÉ PITÍ: nejoblíbenější je červený a bílý vínko, vodka + energy drink, vodka + pomerančovej juice, puškyn, jelzin, cola s rumem, zelená, becherovka ...... Pilsner Urquell (ležák světlý, pivko). ....... (Ale nyní alkoholu moc fandit nemohu, bohužel ?☺).

OBLÍBENÉ JÍDLO: kuře, kuřecí maso jakkoliv, svíčková s knedlíkem, rajská omáčka, rejžovej nákyp, zemlbába, krupicová kaše, pizza, těstoviny jakkoliv, longera (kfc), párky, smažený vajíčka na cibulce s máslíčkem, atd. ........ nepapám: škubánky, hermelín, olomoucký syrečky......

OBLÍBENÝ FILM: komedie, horory, romantika, atd. ...... (prázdniny, líbáš jako bůh, jak se krotí krokodýli, pan dokonalý, božský bruce, dokonalá rodina, atd.)

OBLÍBENÁ KNIHA: jak kdy ???

OBLÍBENÉ OBLEČENÍ: sportovní, elegantní, v nějakých případech i kožené třeba ......

OBLÍBENÉ MÍSTO: příroda, letní kouty vyšehradského výhledu, letní vycházka na Petřín, Vyšehrad, atd. ....... Pokud je suprová společnost je dobře všude:).

MOJE BUDOUCNOST: osud, je ve hvězdách. Ale snad vyjde a bude někdy hezká ??.....

IDEÁLNÍ PARTNER: hlavně, aby bylo porozumění, upřímnost, tolerantnost, naslouchavost, věrnost, nelhal, nepodváděl ........ komu nebude vadit můj menší handicap ????.

ZÁJMY: cestování, divadla, fotografování, chatování, internet, kina, muzea, nakupování, posezení s přáteli, televize, film, video, výlety, zábava,
sport: Aktivně atletika za SC JÚ Praha (oštěp, koule).

PRÁCE: invalidní důchodce III. stupně

ZVÍŘE: dvě fenečky (Bára a Daisy) - miminka moje ❣️❣️❣️....


CHARAKTERISTIKA ZNAMENÍ RYBY - MUŽI:
„Stále chcete to, co vám uniká, a když to získáte, začnete toužit po něčem jiném!“
Pro tyto muže není snadné najít si svoje místo v dnešní soupeřivé společnosti, protože se nedokážou smířit se, se zvláštností svého charakteru. Jsou vnímaví, předvídaví, mají silně vyvinutou intuici a bývají obdařeni mimosmyslovým vnímáním.
Jsou závislí na svém domácím prostředí, kde se cítí bezpeční, kde mají svá zabydlená zákoutí, ve který sní o neuvěřitelných dobrodružstvích a o svých rolích hrdinů v nich.
Potřebují povolání, které vyhovuje jejich povaze. Pak jsou nesmírně pracovití a úspěšní, ale při tom si budou pečlivě hlídat, aby nebyli kráceni ve svých nárocích na pohodlí a na čase, který potřebují pro své snění.
Jsou to muži ovlivnitelní a špatné prostředí by mohlo využít jejich neuvěřitelnou fantazii k rafinovaným podvodům. Neptun je totiž také planetou klamání, podvodů a lží.
Honba za majetkem je těmto mužům cizí, a pokud jde o finanční záležitosti, jsou tak trochu nepraktičtí a nemají na finance ty správné buňky. Jen málokterý muž ve znamení Ryb dokáže shromáždit větší obnos peněz.
Milý zrozenče Ryb, klíčem k úspěchu je být jedinečným a otevřít se světu. Pěstuj v sobě pevnou vůli a uč se větší sebedůvěře.



Tak to asi zhruba ke mě, prostě normální klučina, který ví co chce .... Nenávidím, když mi někdo lže, .... odpouštět je někdy těžké, ale i božské .... Věřím, že je něco mezi nebem a zemí .... Fascinuje mě numerologie - čísla jsou prostě magická a skrývají tolika věcí ?? ....

A NA KONEC JEDNO MÓÓÓÓÓÓC PRAVDIVĚ PŘÍSLOVÍ:
Řekni, co si myslíš a budeš nenáviděn. Udělej, co uznáš za vhodné a budeš odsouzen. Dělej, co všichni chtějí a staneš se figurkou na hracím poli. Je těžké stát si za svým a bojovat, ale vydrž. A jednou si řekneš: "Žil jsem tak, jak jsem chtěl"!
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
11.03.2024 19:10  
PLACIDLAKE
přitažlivý a sexy kluk
12.10.2014 01:50  
Jabu
fajnanal: Děkuji :)
12.09.2013 08:09  
fajnanal
hezký kluci!!
05.02.2013 01:37  
nikolas777
PŘÁTELE JSOU JAKO HVĚZDY,NEVIDÍŠ JE POŘÁD,ALE VÍŠ,ŽE EXISTUJÍ.../oprava/
05.02.2013 01:31  
nikolas777
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/i6hSRm1N8UE?list=UUMxiAUUiw1r17o4H1DfN2LQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>---Zdravím tě,moc děkují za Tvé pismenka,které jsi mně vložil do mých zpráv.Vážím si tě.Tvůj nettový přítel-kamarád pokud oto stojíš."PŘÁTELE JSOU JAKO HVĚZDY,NEVIDÍŠ JE POŘÁD,ALE VÍŠ,ŽE EXISTÍ...N.
05.02.2013 00:56  
Jabu
nikolas777: Nemáš vůbec za co děkovat :). Přísloví je moc pravdivé, to je pravda :). Tak snad ti to také nějaký čas vydrží :).
08.12.2012 20:57  
nikolas777
Ahoj,děkují za hezký vzkáz,za Tvé hodnocení.Máš také hezký profil.Jo to příslovi je aktuální a držím se ho...PŘEJÍ HODNĚ ŠTĚSTIČKO,ZDRAVIČKO,LÁSKU,POHODU.NICO...
12.04.2012 03:01  
Jabu
kulisek28: díkes :)!!
11.04.2012 00:13  
kulisek28
krasnej profil a hodnej kluk podle toho co piše
10.04.2012 22:19  
Jabu
díkes matty :)!!
10.04.2012 20:40  
maca1245
Prostě nádhernej klučík