SandyTV (59/175/75)

– Náchod

Orientace
Bisexuál

Partnera
Nemám

Hledám
Vážný vztah
Pravidelný sex
Přátelství
Pokec
Věk od: 40
Věk do: 58

Profil založen
15.12.2010

Počet návštěv
2532

Poslední aktivita
12.02.2017

Transka
Základní:
Vzdělání/studuji: Maturita
Práce: Dělník

Postava: Normální
Oči: Zelené
Brýle: Ne
Vlasy: Dlouhé
Barva vlasů: Špinavý blond
Vousy: Oholený / Nemám
Znamení: Beran
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Málo
Drogy: Nikdy
Sex:
Anální sex:Nesnáším Miluji
Role:Aktivní Pasivní
Oral aktivně:Nesnáším Miluji
Oral pasivně:Nesnáším Miluji
Onanie:Nesnáším Miluji
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji
Další:
Boty, Fisting a Dámské prádlo

Ochlupení pohlaví: Oholené
Ochlupení na těle: Málo
Bezpečný sex: Vždy
Obřízka: Ne
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Noční život:Domácí typ Párty typ
Zájmy
Auta, Cestování, Diskotéky, Duchovno, Elektronika, Filmy, Fotografování, Historie, Hospody, Houbaření, Hry, Hudba, Knihy, Kutilství, Motorismus, Nakupování, PC hry, Pěší turistika, Počítače, Politika, Procházky, Příroda, Psaní, Sběratelství, Sport, Šachy, Tanec, Tuning, TV, Učení, Umění, Vaření, Zařizování bytu, Zvířata
Sport
Cyklistika, Dálkové pochody, Turistika
Muzika
Alternativní, Country, Dance, Disco, Drum'n'Bass, Folk, Gothic, Klasická hudba, Metal, Muzikály, Pop, Punk, Reggae, Rock, Rock'n'Roll, Vážná hudba
Kuchyně
Česká, Čínská, Italská, Řecká
Zvířata
Kočka
Cestování
Cyklovýlety, Čundr, Hory, Hrady a zámky, Kempování, Památky
O sobě:
Duše ženy v těle muže.
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
05.08.2012 23:48  
skorpion000
PS: SandyTV, i když se nepotkáme, chci Ti jen říci: Buď svá! Přeji ti pevný bod o který se dá opřít. Krom hodně sil i hodně posilující radosti se sebe sama, že dokážeš být svá.
05.08.2012 23:37  
skorpion000
Neměl jsem v úmyslu něco zde komentovat, ale po přečtení, mi to nedá, se nevyjádřit k některým připomínkám zde. Působí to skrytou bolestí a pláčem. Jak to na mne zapůsobilo se pokusím vyjádřit v pár bodech.
- My buzeranti, homosexuálové, bukvice, teplouši, prdelopichové, gayové a s dalším pojmenováním nás se denně setkáváme téměř v každé situaci, žádáme od společnosti více tolerance a práv a zde někteří jsou důkazem, že sami tolerovat neumíme.
- Mě samotnému dlouho trvalo, než jsem se dokázal vyrovnat se svou orientací. Pokládal jsem si otázku, kterou si položil jistě každý z nás nejednou: "Proč zrovna já?" Několikrát mi život odpověděl a ještě mnohokrát odpoví: "Proto, aby jsi věděl, jaké to je, být jiný a neubližoval." Snažím se to plnit, ale věřte, někdy si to uvědomím, až je už pozdě.
- Nedávno jsem četl jeden citát: "Chceš-li mne soudit, běž na začátek mé cesty a běž po ní. Klopítni o každý kámen co já, pomoz každému poutníkovi co já, zažij deště, bouřky a žár co já, ... Pak mne suď!"
- Odsoudit a ublížit není náročné, to se dokáže bez námahy, obzvlášť když je to anonymní. Pro pochopení a pomoc je potřeba odkrýt svou anonymitu a vynaložit byť sebemenší úsilí pro podání ruky. K čemu se přikláníš ty poutníku?
- Chlap se podívá a pokud ho to neupoutá pokračuje dál. Tetka se podívá a kouká jak by dloubla do žeber, aby si zvedla sebevědomí.
- Ty nešťastníky co tu odsuzují bych nekomentoval a nerozebíral. Ne nadarmo se říká, že čím víc se h..no maže, tím víc smrdí. Vyžil bych je k lepší věci, například mohou posloužit jako názorná ukázka, jak se jednoduše dá slovem ublížit víc než mečem.
16.12.2010 22:32  
SandyTV
Mám kamarády gaye,kteří mě chápou a umí být přátelští,které mám ráda jako kamarády.Vždy a všude prosazuji toleranci k menšinám nejen proto,že patřím k té nejmenší.
Uvědomuji si,že o mě mají zájem spíše bisexuálové,ale zkusila jsem si založit profil i zde,když na Xchatu je tolik bezva kluků i mužů,myslela jsem si,že tady to bude stejné.
Možná jsem vlezla do jámy lvové,ale to na mých názorech nic nezmění.
Mimochodem Vy,ješitní a namyšlení,kteří tady píšete: "hnus","jdu blejt",proč si myslíte,že já bych měla zájem právě o Vás? Nebojte se,kvůli Vám tady nejsem :-).
16.12.2010 21:49  
SandyTV
rodrigo111,
transex. není sexuální orientace,proto mám správně napsáno bisex.
16.12.2010 20:56  
SandyTV
Fakt je,že nemám lepší fotky,právě proto,že k tomu musím mít diskrétního fotografa,který má pochopení.
Mám tady fotku ze srazu TV,kde jsem už dost napitá a tak i vypadá make-up a druhá je bez namalování,jen momentka od přítele.
Vůbec nemíním tady dělat dojem na mladé kluky,které také muím odmítat,ale hledám staršího muže,který hledá muže v dámském,protože ačkoliv podle někteých vypadám jako kluk lépe,nechci už v dalším vztahu tajit svou identitu,to už raději žádný vztah než někomu hrát kluka.
16.12.2010 19:47  
argonautica
Hey lidi, magor není ta dáma, ale vy... Nikdo z vás si neumíte představit, jaké to je žít v cizím těle, jak strašně moc to člověka svazuje a kolik síly takový člověk musí vynaložit při boji s takovými ignoranty, jako jste vy... Homosexualita je proti transsexualitě směšný problém.. Ty pohledy lidí, ta nechápavost... A co? Kurva, tak jednou sme se narodili jako ženský do špatnýho těla, tak snad na sobě necháme znát, že jsme ženský, ne? A nechápu, jak vy, banda buzerantů můžete kritizovat nás, transsexuály... Sami jste jiní, než ostatní, tak se zaměřte na svoje problémy a odchylky a nechte nás žít... A upřímě chlapečci, vy taky nejste nic extra :-)) A ty se na ně vyser, protože to, že nežijeme pod maskou by se mělo obdivovat a ne plivat.. Jestli ste si nevšimli, tak tabu komunismu už dávno padla... Nezapomeňte mě tady někdo sprcat za můj názor, to je vám podobný, kiss koťátka
16.12.2010 19:18  
rodrigo111
a jdu blejt!
16.12.2010 18:59  
Tomo_Majky
no to je hnus velebnosti !
16.12.2010 17:19  
rodrigo111
tak ked sa tak obhajujes preco si nenapises do profilu transka ale bisexual tomu nerozumiem!!!!
16.12.2010 14:58  
RawMeat
jeeej jaka sme my uzasna a tolerantna komunita ktora nevie akceptovat diverzitu svojich jedincov!!!!
geeee~ I´m just so damn proud to be part of this hypocritical community <3<3<3
16.12.2010 12:21  
bank
je to jak nejaka ohavna stara pica radci si ty fotky dej do hajzlu je to k zbliti nemam to s erotikou nic spolecnyho bleee zrudo
16.12.2010 07:48  
roman...
To co zde píšete je ubohé, co je Vám do toho! je to každýho věc pořád lepší než ukazovat fota jak šukáte a ty vaše klády, on aspoň má dámské prádlo ale vy máte rozum v kalhotách nejsou tu všichni stejní ale většinou samí úchylové, normální chlap se asi tady nenajde myslel jsem že ano ale od té doby co jsem tady zaregistrovaný tak silně pochybuji, pánové nikdo není dokonalý ajeho život vy žít nebudete tak si toho nevšímejte,
16.12.2010 02:53  
druhasance
postarsi kurva
16.12.2010 02:33  
SGKia
Přeji příjemné dobré ráno,
myslím si že to není dementní ani ubohé jak tu někteří píšete a ponižujete druhé,každý člověk je jiný, každý žije jiným spůsobem života a jen hlupý lidi umí urážet nebo napsat že je druhý ubohý nebo dementní atd.
Nikdo není dokonalý, ani vy nejste! Stoupněte si před zrcadlo a podívejte se na sebe a zamyslete se nad tím jak se chováte, můj názor je takoví že se každý nějak cítí a podle toho se chová, což je normální, lidi nemůžou za to jak se narodily.
Takže se pánové klidněte a nechte si hloupé připomínky pro sebe.
16.12.2010 01:58  
SecretDC
kdyby ses aspo dokázal namalovat a ne mít tučný čárky pod očima.. navic si myslim ze jako chlap ses hezčí...
16.12.2010 00:59  
SandyTV
Urážka od dementa mě nevadí,horší by bylo,kdyby mě kritizoval někdo inteligentní,to by zamrzelo,ale jak vidím,inteligentní lidé mají pochopení.
Identitu stejně jako orientaci si člověk nevybírá.
Když jdu s klukem jen,když jsem v dámském,nebudu se zde představovat jako kluk,ale jako transka,že?
16.12.2010 00:36  
Maddy
Pro mě to není na úplné +, ale musím napsat aspoň krásný úsměv :) *palec nahoru*
16.12.2010 00:02  
bla25   
ubohý...... jak by Vám bylo kdyby Vás někdo urážel tim nejdementnějším způsobem !
15.12.2010 22:08  
Kawasaki_KX450F
Paráda
15.12.2010 21:39  
tlustochdan
takhle to vypadá, když se spojí hnus a demence
15.12.2010 20:58  
rodrigo111
pfuj