PlayboyBA (34/168/65)

– (SR) Bratislavský kraj

Orientace
Bisexuál

Partnera
Mám vážný vztah

Hledám
Přátelství
Pokec
Věk od: 17
Věk do: 40

Profil založen
12.10.2010

Počet návštěv
2031

Poslední aktivita
13.01.2018

KTO IDE NA SKIIPE ..
Základní:
Vzdělání/studuji: Nechci uvést
Práce: Student

Postava: Štíhlá
Oči: Hnědé
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Tmavě hnědá
Znamení: Váhy
Etnikum: Míšenec

Tetování: Málo
Piercing: Ano

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
Sex:
Anální sex:Nesnáším Miluji
Role:Aktivní Pasivní
Oral aktivně:Nesnáším Miluji
Oral pasivně:Nesnáším Miluji
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji

O sobě:
Jsi buzna,co se schovává.Nevíš,že žádná bisexualita neexistuje.Existují pouze požitkářský,nezodpovědní sobci,kteří se nechtějí chovat zodpovědně ke svému partnerovi.Jak říkají sexuologové,bisexuál je homosexuál,který svojí orientaci skrývá před veřejností a doufá,že se to změní.Pro tvojí informaci,nikdo nikdy neviděl vyléčeného homosexuála.Opět se musím opřít o sexuology, kteří uvádějí, že sexualita člověka se dá určit podle toho, do koho jsi schopen se vášnivě, romanticky a bezhlavě zamilovat.Jestli je tou osobou žena, jsi heterosexuál, jestli muž, jsi homosexuál.O tom, že jsi schopen mít sex s kýmkoli se v těchto studiích vůbec nepíše.Čím déle bude tvůj stav sexuálního tápání trvat, tím větší traumata budeš zažívat.Ono to vlastně už začalo.Proč hledáš kluka?Takoví,jako jsi ty, se většinou ožení,mají děti a snaží se žít heterosexuální život.Stále je to ale táhne někam jinam,slídějí po internetových stránkách podobných serverů,jako je tento,večer běhají po holandách,vyhledávají náhodná seznámení s kluky,kteří by je i měli rádi,ale proto,protože to nemáš ujasněný,nejsi schopen dát to,co od tebe ten kluk,který to má dávno v hlavě srovnaný,očekává. Často se setkáváme i s případy homosexuálních mužů, kteří se ožení a mají děti. Mnozí z nich v manželství setrvávají až do smrti a o jejich homosexualitě nikdo neví. Někteří však počkají, až děti trochu povyrostou, a potom prchají od rodiny za hlasem svého srdce. Rozhodně se však nejedná o změnu jejich sexuální orientace.
Podobné chování může často vysvětlit takzvanou bisexualitu. Role příslušníka jakékoliv menšiny není jednoduchá. A většinová orientace usnadňuje každému člověku život. Pokud se tedy gay nebo lesbička zdráhají přiznat svou sexuální orientaci, loví v heterosexuálních vodách. Takzvaná bisexualita je potom jakási kamufláž inzerující okolí, že to není tak jednoznačné.
Jedna křesťanská instituce rozeslala do škol brožuru, která se jmenuje Léčení homosexuality. Samozřejmě nejde o žádné léčení, ale o přizpůsobení se heterosexuální roli. Lékařům se nikdy nepodařilo žádného homosexuála vyléčit. Je to stejně marné jako násilné přeučování leváků na praváky. Sice je nakonec pravou rukou psát naučí, ale levá až do smrti zůstane šikovnější.
.Čím je takový „bisexuál“ starší,tím je nutkání k sexuálnímu uvědomění naléhavější,až přijde krize vztahu se ženou.Neuneseš věčné špiclování,výčitky a sledování.Stálé dotazy,kdo ti volal,kdo ti psal,kde jsi byl atd. jednou naplní ten pohár zplna a on přeteče.Ženatý „bisexuál“ se rozvede a začne žít život starého homosexuála,který obtížně navazuje kontakt s homosexuální komunitou,protože nikdy směrem ke svému okolí neudělal coming-out a nemá to tedy v hlavě srovnané.Protože není schopen přiznat pravdu,sáhne většinou k sebevraždě.Není málo těch,kteří jsou silně věřící a po každém hříchu s klukem se jdou vyzpovídat.Také takové znám.Já jsem „zmoudřel“ až ve 48 letech,po neúspěšném pokusu o sebevraždu,když mi to sexuolog vysvětlil.Spálil jsem všechny mosty a provedl coming-out.Dnes žiji již pátým rokem s bezvadným klukem ve společné domácnosti,jako partneři a nikdy bych neměnil.Nic ti nevyčítám,ale dříve nebo později tě to semele také.Připrav se na to,hlavně materielně,aby tě potom neokradli tak,jako mě.Nenech se zaskočit,připravuj se na rozchod se ženami,který tě neodvratně čeká.Pokud budeš chtít něco si na toto téma napsat,ozvi se mi.Hlavně mi nepiš,jak to máš ve svých letech srovnaný a jak víš,o čem to je.To neví nikdo.Nevíš,co bude za minutu,natož za dvacet let.Já jsem se ti snažil jenom trochu pootevřít vrátka poznání homosexuální reality.Nechci ti také nic vnucovat.Je to jenom můj subjektivní pohled,klidně mě pošli někam,budeš-li moudrý,alespoň se nad tím,co ti tady píši,zamyslíš.O nic jiného mi nejde.Je škoda těch roků,kdy jsem tápal a které mi nikdo nikdy nevrátí.Ať se to nestane i tobě.

Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
15.10.2011 15:17  
Juddy
LOLOTHANtop_model: taky to není z jeho hlavy , jasný opis , podle mého neví co chce...
02.08.2011 14:14  
LOLOTHANtop_model
Precitaj si jednu kolonku zadanu s tvojho profilu a potom si precitaj svoj profil otom co si napisal co existuje a co neexistuje..

" protirecis si "
31.07.2011 20:46  
mirko1989
co si schovavas kokot co ho mas spinavy????