hulkdeluxe (43/176/83)

– Ostatní země » L.A., USA

Orientace
Gay

Partnera
Nemám

Hledám
Vážný vztah
Věk od: 18
Věk do: 24

Profil založen
26.09.2010

Počet návštěv
3284

Naposledy přihlášen
10.02.2013

PONUKAM ODVOZ KAM CHCETE OSOBNYM AUTOM, LEN DIALKOVO ! , km/ 0,45€
Základní:
Vzdělání/studuji: 
Práce: Podnikatel

Postava: Normální
Oči: Zelené
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Světle hnědá
Znamení: Blíženec
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Málokdy
Kouření: Málo
Drogy: Nikdy
Sex:
Anální sex:Nesnáším Miluji
Role:Aktivní Pasivní
Oral aktivně:Nesnáším Miluji
Oral pasivně:Nesnáším Miluji
Onanie:Nesnáším Miluji
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji
Další:
Skejťáci

Ochlupení pohlaví: Upravené
Ochlupení na těle: Upravené
Délka penisu: 17 cm
Průměr penisu: 4 cm
Obřízka: Ne
O sobě:
Dva teplouši se meli desne rádi a rozhodli se, že si porídí decko. Našli jednu lesbicku, která se dala ukecat jako náhradní matka, nechali ji umele oplodnit jejich spermatem a celých devet mesícu byli strašne nervózní a natešení. Konecne onen den nabehli do nemocnice a takovým tím proskleným oknem koukají na radu cervených rvoucích stvorenícek, mezi kterými je jen jedno takové zamlklé, co si jen tak brumlá pro sebe. Ptají se sestry, to jediné tiché a hodné je samozrejme jejich. Sestra jim ho prinese ukázat. A jeden ríká: "Sestro, prosím vás, jak je možné, že oproti tem zbylým je takhle tichý a hodný?" "Ted je zticha, ale meli byste videt, jak vyvádí, když mu ze zadecku vyndám dudlíka!"

"Zhasni tu svíčku!" - "To je žárovka!" - "To nevadí, Karle." - "Ale já jsem Petr!" - "Je to možný? Přišel jsi souložit nebo se hádat?"

iBoys je jako Vietnamská tržnice - Sluší, sluší.

To že ti něco někdy nedojde není chyba České pošty

Pesimista vidí v tunelu tmu.
Optimista vidí světlo na konci tunelu.
Realista vidí světla vlaku.
Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.


TFP fotografování

.. mno, musím udělat jednu změnu ....

....... TFP fotografování, co to vlastně znamená?


TFP je zkratka anglického termínu time for prints (doslovně přeloženo "čas za fotky"), který označuje dohodu o způsobu vyrovnání mezi fotografem a modelem (popř. kadeřnicí, vizážistkou, stylistkou a dalšími spolupracovníky), kdy místo finanční odměny získají zúčastnění jako honorář výsledné fotky a dohodnutá práva k jejich užití (nejčastěji jen k vlastní presentaci). Jinými slovy model neplatí fotografovi za nafocení presentačních fotek (fototestu), resp. fotograf neplatí modelu za pózování.

Dohoda TFP je užívaná zejména při budování nebo doplňování portfolia (booku) a může být z hlediska modelu, fotografa, kadeřnicí, vizážistkou, stylistkou i dalších výhodná a to v případě, kdy by cena za nafocení podobných fotografií byla větší než výše honoráře za focení. TFP ale nemusí být výhodné vždy - záleží na tom, jak moc si kdo cení svého času a práce v porovnání se způsobem a rozsahem užití fotek, a též na tom, s jak kvalitními spolupracovníky fotíte (tj. jak kvalitní výsledné fotografie budou).

Dohoda TFP automaticky neznamená, že nebudete muset za fotky vůbec nic platit. Náklady na focení totiž nejsou jen čas a práce, ale též fotografický materiál a jeho zpracování, práce dalších spolupracovníků apod. Proto je třeba i při TFP dohodnout, jaké budou tyto náklady a kdo se na nich bude v jaké míře podílet, což je odvislé hlavně od toho, kdo a jak bude chtít fotky následně použít.

... po zralé úvaze jsem se rozhodl si nechat proplácet na amortizaci 500 Kč na tři hodinky focení. Zaprvé je občas třeba něco dokoupit, občas něco vyměnit , prostě nic nevydrží věčně a zadruhé, když je to zadarmo, tak si to lidičky nějak nevážíte ..... teda většina

...... takže tady je číslo mého účtu:

35-6775550267/0100 u komerční banky

.. kdyžbudete chtít fotit, nachystajte si podklady pro sepsání smlouvy, která je níže ať se neplýtvá zbytečně časem a jestli máte opravdu chuť něco tvořit spolu se mnou, pošlete zmíněnou částku na účet a pak se budeme bavit dál ... nějak mě nebaví se domlouvat na nějakém focení, plýtvat drahocenným volným časem, aby mi pak přišla smska hodinu před focením, že do toho něco vlezlo .. to když se modelka nebo model vůbec obtěžuje se ozvat ... :-)

... mám svou práci a volného času je poskromnu a je si ho třeba vážit a využívat k relaxaci, zábavě, rodině, přátelům a né čekáním na slibotechny, co maj hubu jen plnou keců :-))) a skutek utek ...

.... DOHODĚ SE NEBRÁNÍM S LIDMI CO ZAUJMOU ...

.... co jinak dodat? .. raději mám nelíčenou a přirozenou krásu a představuji si opravdu dlouhodobou a tvůrčí spoluráci, která nebude zatěžovat, ale bavit
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
   …uživatel má vypnuté zobrazování guestbooku