Nikysss (31/165/56)

– Praha » Praha

Orientace
Lesba

Partnerku
Nemám

Hledám
Přátelství
Pokec
Věk od: 16
Věk do: 20

Profil založen
27.09.2010

Počet návštěv
3088

Naposledy přihlášena
21.06.2014

Základní:
Vzdělání/studuji: Maturita
Práce: Studentka

Postava: Normální
Oči: Hnědé
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Melír
Znamení: Býk
Etnikum: Běloška

Tetování: Nechci uvést
Piercing: Nechci uvést

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Hodně
Drogy: Nikdy
Sex:
Oral aktivně:Nesnáším Miluji
Oral pasivně:Nesnáším Miluji
Onanie:Nesnáším Miluji
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji

Ochlupení pohlaví: Oholené
Ochlupení podpaží: Žádné
Osobní:
Povaha:Introvertní Extrovertní
Pořádek:Nepořádná Pořádná
Dochvilnost:Nedochvilná Dochvilná
Cítím se jako:Holka Kluk
Vypadám jako:Holka Kluk
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimistický Optimistický
Zájmy
Auta, Hudba, Umění
Sport
Bojová umění, Tenis
Muzika
Dance, Metal, Rock, Techno
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
27.06.2013 01:05  
ErrOrCrazyKiminKa
Ahoj..
tohle je poslední slibuji.. pak smažu číslo.. Tebe.. a všechno kromě vzpomínek a věcí od Tebe..
byla zima.. a já ti napsala.. dala jsem své číslo,aby jsi mi napsala až tam budeš.. jednou mi přišla smska z čísla 607130089.. tušila jsem,že to budeš Ty :) .. byla jsem ráda,že jsi mi napsala.. :) spěchala jsem na všechno.. nezapomenu na to jak jsem Tě poprvé viděla na skypu :3 .. když jsem Ti poslala písničku Killaz-chtěl bych Ti říct :)
když jsme spolu volaly.. a to všechno :') ..
bylo 6.1.2011 .. ten den jsem s Tebou byla na skype a byla u mě i Anička dolíhalová :) a chodila jsem v tu dobu s Monikou.. a ona mi volala a řekla mi Miluji Tě.. a já.. já Tebe taky Nikolko.. a ona co prosím?! .. ( v tu chvíli jsem koukala na Tebe a myslela na Tebe..)
řekla jsem jí,že Miluji Tebe.. chtěla jsem být chvilku pak sama..jenže prostě nešlo to..byla jsi tu Ty a Ty jsi mi prostě nesměla utéct! :)
naše chození jsem zahájila já :D .. dala jsem si Tě do vztahu na facebooku :)
zeptala ses mě jestli to myslím vážně a já,že ano :) ..
a pak tu najednou bylo 4.2.2011 .. v 11:05 jsi byla na nádraží a já jela od simči,protože jsem spala u ní :) měla jsem krásně namalované řasy tričko bez ramínek černý :D.. košily šedou.. kalhoty (který jsou monentálně teda popsaný) kostičkovanou bundu (kterou mám u Tebe :) ) a černobílou čepici :) .. volaly jsme spolu a já to mám uplně před očima jak vystupuju z toho autobusu a je mi strašně moc špatně.. a jdu k Tobě a jen jsi mi říkala tak kde jsi? už jdeš? a já ti furt říkala co se děje kolem.aby jsi věděla kde jsem :) .. pak jsem tě uviděla :) .. červenočerná bunda a šedý kalhoty.. a blond hnědý vlásky :) .. stála si ke mně zády a pak jsi řekla.. lásko kde jsi? a já .. tak se otoč.. bylo to tak romantické dokovat jsi neřekla.. néé já se neotočím..pak jsem se začala smát a ty jsi šla ke mě objala si mě a zajela mi rukou do vlasů a políbila mně..vzala jsi mě za ruku a šly jsme k simče do hospody..po cestě ses otočila za dvouma slečnama :D jedna byla s pejskem a druhá byla u auta :D ten pocit..jak vzpomínám na to,že jak jsi tam stála a já byla ta nejšťastnější :')
tam vznikly naše první fotky :) ... pak jsem ležela na kulečníkovém stole a Ty jsi mi ležela mezi nohama :D .. a on tam přišel simči táta :D.. to byl trapas.. :D..
2x jsem Ti řekla ,, Miluji Tě,, .. a Ty jsi mi neodpověděla.. bála jsem se.. a když jsme čekaly na tramvaj řekla jsem Ti to po třetí a Ty jsi mi odpověděla ,,já Tebe taky,, večer.. na zastávce Viadukt :)
naše první společná noc? .. byla u Rybářůů.. (blanka= tehdá moje nejlepší kamarádka)
když jsme zalehly do postele.. začala jsi mě líbat a, když jsme šly na To.. zeptala ses mě 2x jestli to opravdu chci.. bylo to krásné :3
druhá noc byla v sušárně..ano neměli jsme kde spát.. :D . na tu noc nezapomenu :D .. byla to strašná zima .. :)
pak si 6.2.2011 odjela..ještě před tím jsi mi dala fotku v zeleným rámečku,kterou jsi mi chtěla poslat ale nějak to nešlo .. je tam Tvoje a Moje fotka a pod tím napsané ,,MILUJU TVŮJ POHLED,MILUJU TVŮJ ÚSMĚV,JEN S TEBOU JE MŮJ ŽIVOT KÁSNEJ.JSI PRO MĚ VŠÍM ZLATO,DOUFÁM, ŽE TO VÍŠ, ŽE V MÉM SRDCI SI JEN TY..,,(stále ho mám na stolku u postele)
.. a já se bála,že jsem Tě viděla naposledy.. jenže o 3 týdny později si přijela znova.. byla jsi první,kterou jsem viděla po druhé .. :) a zase to byl krásný víkend :)
po nějaké době jsme spolu byli 3 měsíce :) .. a mamka mě pustila za Tebou :) čekala jsi na mě na CM v praze a jeli jsme až do Klatov :) .. představila si mě mamce ségře a pak i bráškům :) .. po druhým dni sem si s mamkou začala tykat :D.. když jsem odjížděla jela jsi semnou až na čerňák :) když jsme vyjeli z plzně z busáku a byli u semaforu dala jsi mi řetízek :) takovej pánskej a já byla šťatsná :)
další víkend jsem za Tebou jela už potají ,že jsi o tom nevěděla :) uplně sama ! :P :D
24.4.2011
leželi jsme u Tebe na zahradě :) byl večer :) byli vidět hvězdy a my leželi pod velkým vozem :) .. vzala jsi mi řetízek a dala na něj prstýnek a se slovy ,,chceš být navždy moje?,, jsi mi ho navlíkla na krk :) .. nejšťastnější :3 ..(btw ten den sem si před Tebou poprvé prdla :DDDDDDDD)(stále ten prstýnek nosím)
14.5.2011 Tvoje narozeniny :) ..
dala jsem Ti axe tygříka a ještě pár věcí :).. toho tygříka si nepustila z ruky :3..
06.07.2011
celé prázdniny u Tebe :) .. tenhle den jsme spolu byli rok a půl a Ty jsi mi dala řetízek s puclíkem..a Ty jsi ho měla taky :) pasovaly do sebe :) byli jsme v parku :) ještě s Dušanem :) tam jsi mi ho dala :) bylo na něm napsáno v angličtině :D ,,ráda na Tebe počkám klidně celý život,, :) cestou zpátky jsi na mě skákala a Dušan taky :D
ten večer jsem Ti k našemu půlročnímu výročí dala to co jsi tak dlouho chtěla.. Striptýz :D..(stále ho mám ten puclík :) )
..
mezitím jsme jeli ještě do Domažlic s Věruškou :) nechala si potají dělat tetování :D.. cestou jsi sebou málem sekla.. :/ .. celou dobu jsem tě podpírala a doufala,že nepotkáme Tvojí ex.. :D
v krámě jsme kupovaly tampony a kondomy :D..
u stánku jsem si pak koupila hranolky a nějakej chlap mi řekl,že jsem strašně krásná :3 ..
...
na pouti jsi mi vystřelila nádhernou kytičku :3 ..
a šla jsi semnou na atrakci techno :D.. se slovama.. dobře jako důkaz lásky.. :D.. no a tam vzniklo slovo cíčknc :D.. které dadynka neuměla vyslovit :DD.. pak nás bouřka vynhala pod katakomby :D
..
a celé léto jsi mi kupovala točenou XXL zmrzku :D .. ano zvala si mě na ní :3 :D
16.8.2011
den před mýma 15týma narozeninama jsem skončila v nemocnici :D.. každý den jsi zamnou chodila :3 .. na moje narozeniny jsi mi dala papírek kde byli napsané básničky :) a dvě dřívka..(co jsi vyráběla sama) na prvním jsou medvídci a zezadu je napsané ,,VŽDY TĚ CHYTÍM ZA RUKU A NIKDY NEPUSTÍM JSI MŮJ ANDĚL BEZ KTERÉHO NEDOKÁŽU ŽÍT..,,
s na tom druhém je napsané ,,MILUJI TĚ NAVŽDY PRINCEZNO MOJE :-**,, (stále ho mám , i ty básničky :))
do nemocnice jsi mi nosila sušenky :D a když jsem se dozvěděla že pro mě přijedem mamka s tátou a, že chtěj poznat vaše :D... no bože!:D.. vím,že neměli rádi když se v baráku kouří..a vím že u Tebe se kouřilo i v pokoji :) ..
když mě potom naši vezly k vám.. když jsem přišla do toho baráku nepoznala jsem to tam.. to bylo něco jiného :O .. to bylo no nepopsatelné :3 ..
pak byli 3 maturitní plesy :) Věrušky..Dadynky a Tvůj..
na tom Tvým.. měly jste ho ve stylu CASINO :) ..
nádhernej ples :) ..
.....
a stále jsme byli spolu :3
.....
na pouti u nás v Liberci jsi mi vystřelila Lva :) 260 kč :P .. :D.. Alex :) .. (stále sním usínám..)
..
k Vánocům jsem Ti dala Tobíka :) pak si nepustila toho :3 ...
..
silvestra jsme trávily spolu :) .. já s mononukleozou,ale tak nevadí :D...
6.1.2012 ..
kvůli mé úžasné nemoci jsem musela být v liberci.. takže jsme se spíš hádaly než byli na sebe milý..
..
pak se stalo hodně věcí.. a Ty jsi se přestěhovala do Plzně..věci z Klatov jsem Ti pomáhala balit já.. a .. přežívaly jsme..a zvládly jsme všechno.. byli jsme ve Vejprnicích :) .. a zažily toho tolik:) .. koupání v bazéně vodnice..pařby v Queeru..utíkání před jednou slečnou z Queeru do míši a z míši do Queeru .. :D.. tam si mě podvedla tu noc .. :D.. to taky bylo takový facky co lítaly.. :D.. už na to vzpomínám s úsměvem :)..
.. přijaly mě na školu k Tobě do Plzně..jenže pak se to stalo.. a začalo se všechno hroutit.. já hledala jinde.. a měla falešný profil..(stydím se za to !!) .. za to jak moc jsem Ti ublížila!
ten den.. nezapomenu na něj .. 7.7.2012.. byla jsem v plaze.. a ty venku ještě s lachty..
mnou projel strašně divnej pocit..pak jsi přišla slzy v očích v ruce telefon a slova? ,,co ty andreo novotná,,..ten den jsem začala nenávidět sama sebe.. ta bolest v Tvým očích.. nesnáším se zato doteď..a pak?
8.7.2012.. 12:06 ..
jsem ukončila vztah..ten nejkrásnější..mladá..15ti letá..potřebovala jsem něco nového.. odešla jsem.. ale byli jsme v kontaktu..jenže já se k Tobě chovala hnusně.. tohle si neodpustím .. 10.7.2012 jsi mi volala a já u sebe už tu ,,dokonalou'' .. bavila si semnou..bylo vidět,že o mně nechceš přijít.. a já jí před tebou řekla..,,lásko nespi,,.. bylo to hnusný..byla jsem mrcha..pak jsme se viděli na pride.. to už si byla s Adél..
pak to nějak všechno začalo na novo..opět jsem se do Tebe zamilovala..ale byl to volný vztah,ale já byla šťastná..ale opět..opět kvůli Té samé..
pak jsem přežívala občas v kontaktu.. a vše bylo v pohodě..ale ..
5.5.2013.. lezalizace.. jdu po Liberci.. potkala jsem Tě se svým přítelem..Ty ses ke mě přibližovala jako kdyby on tam nebyl a zase jsme byli jen MY dvě!
zeptala jsem se Tě jestli Tě smím obejmout..přimáčkla sis mě k sobě..jako kdyby jsi mě neviděla 5 let a bylo by to naposled...
psala jsi mi že zamnou budeš jezdit.. jenže Tvůj přítel je Ko*kot!!.. nemůžu s Tebou ani mluvit nemůžu nic!! ..
Tvé číslo jsem sehnala s těží!..i tak to zvedá on..
co tím chci říct?..
může Ti změnit číslo..adresu..jméno..vzhled..ale moje city k Tobě se nezmění..
nikdy nezapomenu na to..jak jsme spolu byli ve vaně a usínala si když jsem Ti zpívala debbi ft hypno možná se mi zdáš.. když jsme dělaly ,,hjůstne máme problééém,, .. když jsme se navzájem holily :D.. každej večer koukaly na pohádky a já pokaždé brečela,že Tě nesmím ztratit! .. to jak jsem Tě každé ráno zamkla v pokoji a udělala Ti snídani :D.. když si mi mačkala černý tečky na nose :D..
když sem tě vzala za ruku a řekla Ti pojd semnou s*át :D já se bojím :D .. když jsem Tě natáčela .. :D když si předemnou prděla :D.. naše sexy v lese.. a všude možně :D v autobuse :D.. na všechno :3 .. na Ty dny v aquaparku :3 .. když jsi mě nosila v náručí .. a já řvala vzhůru ke hvězdám :D..
chybíš mi Maličká šmoulinko .. žádná už nebude jako Ty.. a žádnou už ani nechci..Miluji Tebe a Tebe Milovat budu..pamatuju si toho ještě víc.. máš to tu vše napsané zkráceně.. :) .. nezapomenu na Tebe..ale budu muset..Chci Tě hledat..chci Ti zazvonit u dveří a obejmout Tě.. a je mi jedno jestli by mě ten Tvůj zmlátil nebo mi udělala cokoliv..jenže já nemůžu..chci,aby jsi byla šťastná .. to je pro Mě hlavní.. stále věřím a doufám,že jednou zamnou přijdeš a uděláš to co jsi mi vyprávěla v hospodě na černém mostě.. ,,až Ti bude 18 přijdu s Těma prstýnkama za Tebou a požádám Tě o ruku a bude mi jedno jestli někoho budeš mít nebo ne,, .. Maličká? .. Miluji Tě!! s Láskou Tvůj Medvídek ♥️
18.05.2013 10:48  
ErrOrCrazyKiminKa
Maličká šmoulinko :) .. jop už to bude skoro rok.. a já NIKDY nezapomenu :) a vím, že Ty taky ne :) .. stále to je mezi námi takové :).. jaké to vždycky bylo :).. byla jsem hloupá a to víme My obě :).. ale sama víš jak to je :) a jak to bude! :) navždy budu Tvůj medvídek a Ty moje Maličká šmoulinka :* ..:)
08.03.2013 10:26  
Samara95
mno lasko jsi pro me vsim a vazim si te vice naz sama sebe,Kulisku muj stala jsem o tebe 2roky,mam v hlave kazdou vzpominku co jsme spolu prozili a ty tam necham :D bude toho mnohem vice co si jeste prozijem a vim ze tam nebudou jen krasne chvilky,vzdy je ve vztahu nejaka chvilkova kryze,ale ja se budu snazit abych jich nebylo moc ju :D ani si neumis predstavit jak moooc se e tebe tesim,az te budu mit u sebe,te nikam nepustim lasko moje :D posilam stamiliardy polibku jen pro tebe,tak nezapomen si je vseci pochytat,jelikoz kazdy ma svuj vyznam
16.10.2012 21:33  
ErrOrCrazyKiminKa
Nikdy nezapomenu co se odehrálo odm 6.1.2011 až do 8.6.2012...rok a půl nádherný chvil a záitků...a ty mi zůstanou v ♥️ napořád! nechci je pryč! jsou to nádherný vzpomínky! i když náš vztah skončil to co sem prožívala s Tebou se ve mě drží napořád :*
tolik probrečených nocí ...
tolik bolesti bříška při záchvatu smíchu s Tebou ..
tolika nervů :D prostě je toho hodně sami moc dobře víme :* mohla bych psát do nekonečna moc dobře to víš mohla bych ti sem napsat uplně všechno :* naše prázdniny společný :* njn byla sem v nemocnici :D ale TY! si tam každej den zamnou chodila a byla si tam u mě každej den! :* dělala si pro mě toho tolik a já na Tobě viděla jen chyby...a to mě mrzí doposud..
bojovala si za mě u mojí mámy abych se dostala na školu a já Tě zklamala ano vím :(
platila si za mě skoro všechno ♥️ a já byla zlá..
Pamatuju si všechno uplně všechno z našeho vztahu a když to tak probírám...ta zlá jsem byla já..
pamatuju na náš slib..
pokud nedáš konec ty nedám ani já..já..zklamala sem a hodně..a to si nikdy neodpustím.. a proto chci říct všem slečnám na světě
TOHLE JE TA NEJÚŽASNĚJŠÍ SLEČNA NA SVĚTĚ!
NEBUĎTE JAKO JÁ...VAŽTE SI JÍ!
:*
08.10.2012 17:29  
Divi
Pěkná :)
04.09.2012 19:20  
WhiteAngel
Ach %).. krásná slečna..
17.08.2012 18:00  
Nana.Yamashito
Nice ...>
28.07.2012 13:58  
BarbaraBist
Krásná slečna :))
11.05.2012 19:05  
KaRoOL
Děkuji, však ty taky :P :P
27.03.2012 12:56  
ErrOrCrazyKiminKa
Moje žene! :D
28.09.2011 12:21  
ErrOrCrazyKiminKa
Moje Nádherná Princezna!Miluji Tě strašně moc!
24.06.2011 13:44  
Withney
Jooj 🙂 Kéžby.. Za to ty jsi Krásná..😛
23.06.2011 21:40  
DeadF4rt
Děkuju viď :P ale beztak jsi pořád hezčí :P
20.06.2011 17:13  
LENISLAVEK
Dekuju moc za kompliment:)
25.05.2011 15:17  
Nikysss
jsem zadaná a svou slečnu Miluji Takže sipi všipichnipi mupůžepetepe napasrapat ! :* Miluji Tě Princezno :**
23.05.2011 15:30  
ErrOrCrazyKiminKa
Moje Beruška!:P šukéézní MOje :P snoubenka :P
08.05.2011 18:48  
CreepyMofo
nádherná:)
01.03.2011 20:59  
ErrOrCrazyKiminKa
*YeS* Nejkrásnější a Jen MOjeÉ =O* nedám Nikomu =P=P=P jak by řekla ♥️ONA♥️ Můj MajeteK =P=P=P Miluji Tě =O*
28.02.2011 21:55  
Evulice
Moc krásná!!!
09.02.2011 17:51  
ErrOrCrazyKiminKa
Wrrau :P Krásná :P :P :P MOje :P
06.02.2011 21:05  
ErrOrCrazyKiminKa
to Ona mě naučila žít!to Ona mi dokázala proč tady mám být!to její pohled je dokonalej!to její úsměv přenádhernej!To jí strašně Miluji..a Na Papír její Jméno neustále Maluji :) Pro Tebe Maličká :) Miluji Tě strašně moc :)
30.01.2011 20:49  
ErrOrCrazyKiminKa
Proč Zrovna ♥️ONA♥️?!Protože Ona Je vijímečná :) pro Někoho Normální osůbka,ale pro Mě to Je VŠE!Protože Ona je jiná než ostatní :) Protože se ke mě umí chovat hezky :) Protože ♥️♥️ Prostě Miluji !!:)) =O* ♥️
28.01.2011 11:37  
ErrOrCrazyKiminKa
To ♥️ONA♥️ Je TA MOje Slečna Dokonalá :) Jen Jí já Miluji :) To ♥️ONA♥️ Mě Dělá šťastnou :) Bez Tebe ani Krok Maličká :) Miluji Tě strašně Moc :)
26.01.2011 12:15  
ErrOrCrazyKiminKa
Mno prostě Moje Dokonalá :P Nedám Moje Moje MOje Kdo šáhne Ten Je Mrtvej :p nedám tuhlectu slečnu Mojí :P Miluji Tě :P
22.01.2011 13:25  
ErrOrCrazyKiminKa
ONA?Dokonalá!Jí?Miluji! s Ní?Je mi njelíp :P Mmm Krásný bříško a jediný co umí říct je Au :P Ale neztak Tě Miluji :P
14.01.2011 13:16  
ErrOrCrazyKiminKa
To ONA mě činí šťastnou..to jen Jí Já Miluji :) Děkuji že tu jsi semnou :)
12.01.2011 20:00  
lucikcucikk
dekuji za plus :)slecno
09.01.2011 11:43  
ErrOrCrazyKiminKa
*YeS* si nádherná,ale enom Moje =P
08.01.2011 15:01  
dzindzik
jsi nádherná.. co jiného dodat? :-)
06.01.2011 17:18  
ErrOrCrazyKiminKa
Miluji Tě Maličká :) =O**
27.12.2010 18:59  
KaRoOL
Kráásnáá ..:P:*
26.12.2010 12:46  
Pajoslava
juu jaká roztomilá víla..jen se usmát a má každou.. ;)
23.12.2010 08:40  
ErrOrCrazyKiminKa
Prostě MUje Zlatííčko ZboOžňují Tě =O**
12.12.2010 18:57  
emsan.pussy
wooow
25.11.2010 18:28  
smudlaxD
libi se mi jeji vazny pohled :D
04.11.2010 18:14  
ErrOrCrazyKiminKa
Jůů Děkují :) a jakpak se máme? :) =**
15.10.2010 23:58  
DeadF4rt
sluší ti to na fotkách :)
03.10.2010 20:44  
CyberCat
Hezká =)
03.10.2010 20:29  
NiCoLliNka
slint :P
27.09.2010 02:10  
Xx..FuFiiiiK..xX
hežuuuuuuuuuuuuuu