Rasputin85 (38/172/60)

– Litoměřice » Litoměřice

Orientace
Gay

Partnera
Mám vážný vztah

Hledám
Přátelství
Pokec
Věk od: 20
Věk do: 50

Profil založen
08.08.2010

Počet návštěv
17755

Poslední aktivita
00:38

Základní:
Uživatel si změnil přezdívku. Původní přezdívka: Douda1985.

Jméno: Ondřej

Vzdělání/studuji: Vyučen
Práce: Dělník

Postava: Normální
Oči: Hnědé
Brýle: Ano
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Světle hnědá
Vousy: Strniště
Znamení: Panna
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Hodně
Drogy: Občas špeka
Košile
Sex:
Anální sex:Nesnáším Miluji
Role:Aktivní Pasivní
Oral aktivně:Nesnáším Miluji
Oral pasivně:Nesnáším Miluji
Onanie:Nesnáším Miluji
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji
Chuť na sex:Asexuál Stále nadržený

Ochlupení pohlaví: Přírodní
Ochlupení na těle: Středně
Bezpečný sex: Vždy
Délka penisu: 15 cm
Průměr penisu: 4.5 cm
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Noční život:Domácí typ Párty typ
Zájmy
Army, Astrologie, Astronautika, Astronomie, Biologie, Botanika, Cestování, Čtení, Diskotéky, Dobrovolnictví, Ekologie, Elektronika, Filmy, Filozofie, Fotografování, Fyzika, Hospody, Hry, Hudba, Chemie, Kluby, Kreslení, Kultura, Kutilství, Myslivost, Pěší turistika, Počítače, Poezie, Práce, Procházky, Příroda, Psaní, Rostliny, Sběratelství, Sci-fi & Fantasy, Seriály, Skaut, Turistika, TV, Učení, Umění, Věda, Zahradničení, Zařizování bytu, Zemědělství, Zeměpis
Sport
Adrenalinové sporty, Běžky, Cyklistika, Chůze, Plavání, Střelba, Tramping, Turistika
Muzika
Akustická, Alternativní, Ambient, Art Rock, Beat, Black metal, Breakbeat, Country, D&B, Dance, Death metal, Deep House, Dechovka, Disco, Drum'n'Bass, Dubstep, Electronic, Folk, Folklór, Funk, Hardcore, Hardrock, Hardtechno, HipHop, House, Instrumentál, Jazz, Jungle, Klasická hudba, Lidová, Meditační, Metal, Metalcore, Minimal, Muzikály, Oldies, Opera, Pop, Progressive House, Progressive rock, Psychedelic trance, Punk, R&B, Rap, Reggae, Reggaeton, Rock, Rock'n'Roll, Soul, Symfonický metal, Tech House, Tech-Funk, Techno, Techno pop, Tekno, Trance, UK Garage, Underground, Vážná hudba
Kuchyně
Americká, Arabská, Asijská, Česká, Čínská, Dary moře, Domácí, Italská, Japonská, Maďarská, Ruská, Ryby, Řecká, Skandinávská, Sladkosti, Slovenská, Středomořská, Turecká, Ukrajinská
Zvířata
Andulka, Axolotl mexický, Brouci, Burunduk páskovaný, Býk, Činčila, Delfín, Dikobraz, Domácí drůbež, Fenek, Fretka, Had, Hlodavci, Hmyz, Holubi, Housenky, Hrdlička, Husa, Chameleon, Ještěrky, Ježek, Jsem na ně alergický, Kachna, Kaloň, Kanáři, Kapybara, Klokan, Kočka, Kosatka, Koza, Krab, Králík, Krávy, Krevetky, Krokodýl, Krtek, Křeček, Kudlanky, Kůň, Lama, Lasice kolčava, Leguán, Lemur, Lenochod, Liška, Medvěd, Medvídek Koala, Mloci, Morče, Myš, Opice, Osmák degu, Ovce, Pandy, Papoušek, Páv, Pavouk, Pes, Pískomil, Potkan, Prasata, Pštros, Ptáci, Raci, Rejnok, Rybičky, Slepice, Slimáci, Slon, Sovy, Srnky, Šelmy, Šneci, Štír, Tučňáci, Tuleň, Včely, Veverky, Vlk, Vydra, Zajíc, Zebry, Žáby, Želva, Žralok
Cestování
Cyklovýlety, Čundr, Horská turistika, Hory, Kempování, Lyžování, Města, Památky, Poutní cesty, Poznávací, Vlakem
O sobě:
Koruna oddanosti, balada přátelství, bytí a vědění při cestě ke štěstí. S láskou, úctou a pokorou k vám .......

Toto dílo, nese veškerou úctu, pokoru, dobrotu a lásku, kterou chovám k životu, jako takovému. Jedná se o umělecký výjev. Přistupujte k němu prosím, se zdravým úsudkem, rozumem a vážností, jelikož v soubě tyto řádky nesou mojí skutečnou cestu ke štěstí a životnímu úspěchu kterého hodlám jednou dosáhnout. Toto jsou mé příčky a zásady na dráze lepšího a ušlechtivějšího člověka a podle mého pohledu i možností, státi se pravým mužem. Nejedná se o žádné náboženské či jíné příklady pro lepší život, ale o můj vlastní pohled na lepší život jako takový, nasbíraný v průběhu času. Je to součást jen a jen mojí vlastní výry kterou si buduji sám a je čerpána z naprosté všednosti obyčejného života. Kroků bude tolik kolik bude potřeba a budu dál život svůj zlepšovat.

Jest doba ponurá,při věku milenců.Hledám si vášeň já, po boku mudrců. Myslím si na něho a taky na něj, hledajíc pokoru a dobrou naděj. bude-li, bude tak....Ondřej milostný, vůle první

Pro úsměv tvůj, jeho, budu si choditi. Pro jeden rozmarýn, slunce tu nesvítí. Mincemi nekoupíš a blaho způsobíš. Pokad jej zaseješ, dostaneš na tisíc. Ondřej radostný....vůe druhá

.Já budu pracovati, dříti se a potiti pro něj i pro něho, počnu se činiti. Mince se střádají a žití zpestřují. Budou li při rukou, cíle se ukojí....Ondřej pylný - vůle třetí

A vnese se mír mezi nás, než nám zloba zlomí vaz. Pokoj lásce, kopí válce. Válka totiž ničí nás....Ondřej pokojný - vůle čtvrtá

Nutná starost, není pro zlost i když ne vždy pro radost. Povinost a pozornost někdy zkýtá blaženost. Úspěch čeká, čas utéká, jednou dojde příjemnost... Ondřej starostný - vůle pátá.

Pravda dána, mluvena i psána. Je ta svatá, zlá i dobrá. Nese sílu, lidskou víru. Boří ledy, otevírá srdce. Kdo jí nese, bývá dobrým přece. ... Ondřej pravdivý . vůle šestá.

Pro pomocnou ruku sáhnu a tu ruku dám. On to lano táhne, já to lano mám. My to břímě táhnem, svoje, jeho. Více rukou, více síly. Více nikdo nezlomí...Onřej pomocný - vůle sedmá.

Kamarád a přítel jest skvost. Jejich spokojenos jest moje radost. Ať je my kdokoliv host, vždy budu hledati jeho radost... Ondřej pohostinný - vůle osmá.

Je li slib a čin dán, splniti musím jej sám. Ať je malý nebo velký, musí se držeti vyřčen i psán. Ondřej zásadový - vůle devátá.

Kde není chleba, voda a taky sůl. Tam bývá pro blaho člověka vždycky jen půl. Vyháním já bídu z domu, světnici zdobím, prostírám stůl. Pro sebe i toho, mám vždy chleba půl... Ondřej blahobytný - vůle desátá.

Estetiky, vzhledu dbáti. Ať je třeba o co státi. Kdo o sebe pečuje, toho svět okukuje. Chci se líbit, dobře strojit. Svoje hezko uspokojit... Ondřej pohledný - vůle jedenáctá.

V domě, dvoře, šichtě i statku, nestane poctivého českého pořádku. Po šichtě aj richtě, pokonám počinním řádu, ať je my dobře, tam, kde prozatím mládnu... Ondřej pořádný - vůle dvanáctá.

Kde smíchu radosti je pomálu aj dosti. Dám já zážitku či libosti. Komu je smutno, toho pobavím, a komu veselo, toho potěším. Pro úsměv i prožitek, truchlení zastavím. Ondřej zábavný... vůle třináctá.

Hledám já stále si muže. Na celý život, nejen pro růže. Hledám já lásku, tu také dám. Najdu li druha, nebudu sám. Kdo mi dá srdce. Bude i pro něho. Ten život bez lásky, je život bez všeho. Ondřej námluvný... vůle čtrnáctá.

Budu tak konat, ku všemu dobru. Tomu jejich i tomu mému. Je mi tak dáno, bude tak komámo. Pro vúli jejich i vůli mou. ... Ondřej - zodpovědný - vůle patnáctá.

Ku libosti. Slovnosti na duši aj na srdci. Proto já povídám v oči, ba na uši. To, co já povídám, na crdci prožívám. Za dne i za noci, na rovnost myslívám. . Ondřej . upřímný... vle šestnáctá...

Po každé zimně, bývá teplo. Po každé noci, zasejc světlo. Do srdce, rána zhojí se, nemusíc státi hned na římse a koukati dolů. Cesta, jest cíl. Mnohdy byď na krátko, nekdy zas dýl... Ondřej nadějný - vůle sedmnáctá.

Ten, kdo mi ukáže dobrou cestu. Ten kdo, mi pomůže obléci vestu. Ten kdo mi po boku, na cestě životem, pro toho těším se a jemu ochoten. Dám já mu veliké náručí, když mi tak mé srdce poručí. .. Ondřej - přátelský . vůle osmnáctá.
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
19.05.2019 01:19  
pall1
Krásnej sympaták a chlupatý
19.10.2010 09:26  
abird   
Pekný a fakt prírodné je prírodne. Nemá chybu! 😉
17.09.2010 00:20  
KUubik
moc pěknej sympaťák :)
08.08.2010 18:53  
Kawasaki_KX450F
Pěkná fotka. Jinak dobře že seš přírodní, ne jaky ty barbíny tady.