aaasark11 (53/183/83)

– Ostatní země » Bangkok

Orientace
Gay

Partnera
Nemám

Hledám
Vážný vztah
Přátelství
Pokec
Věk od: 35
Věk do: 45

Profil založen
16.07.2010

Počet návštěv
34292

Poslední aktivita
24.06.2024

Ready for….
Základní:
Vzdělání/studuji: 
Práce: Nechci uvést

Postava: Svalnatá
Oči: Modré
Brýle: Jen na čtení
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Tmavě hnědá
Vousy: Strniště
Znamení: Panna
Etnikum: Běloch

Tetování: Málo
Piercing: Ne

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Příležitostně
Drogy: Nikdy
Sex:
Anální sex:Nesnáším Miluji
Role:Aktivní Pasivní
Oral aktivně:Nesnáším Miluji
Oral pasivně:Nesnáším Miluji
Onanie:Nesnáším Miluji
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji
Chuť na sex:Asexuál Stále nadržený
Další:
Obleky, Uniformy, Rimming a Džíny

Ochlupení pohlaví: Upravené
Ochlupení na těle: Málo
Bezpečný sex: Vždy
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Noční život:Domácí typ Párty typ
O sobě:
Ziju trvale v Thajsku, takze pokud si nekdo se mnou chce zasukat, tak si bude muset sednout do letadla a pockat si tak 18 hodin :-) Na otazky typu, jestli jsem aktivni, nebo pasivni zasadne nereaguji. Predpokladam, ze umis cist, tak si nejdriv precti, co mam v profilu. Nehledam ani deti na vychovu a sponzorstvi a i když mi bude 45, tak se jeste necitim na to, abych nekomu delal tatu.
Oci mam svoje, zuby jsem si nechal predelat a zastavam nazor, ze polovina tehle republiky by mela udelat to same a pouzivam kartacek na zuby a deodorant, dokonce i nekolikrat denne !
Panove s krizi stredniho veku, co se vali denne v posilovne a pak si foti pekac buchet a vystavuji ho na iboys a Grindru - get a life first ! Než si začnete vylejvat srdce, jak moc chcete vztah a jak jste strašně dlouho sami, tak se nejdřív zamyslete, jestli vůbec víte, co to vztah je a jestli dokážete po několikahodinové konverzaci druhý den otevřít mobil a napsat dobré ráno.......tím bych začal. A ty buchty na břiše většinou nezakryjou sebestřednost a Vaše frustrace. Tím neříkám, že se mi to nelíbí, ale zatím jsem nepoznal jediného, kterému by neubylo v hlavě tím, že mu přibylo na břiše nebo na bicepsu.
Nechci chlapa, co mi bude doma na stole delat lajny, aby se vyrovnal mladym klukum, ani nechci zit stylem, ze se uz v pondeli budu tesit na patek a sobotu, jak pujdu do Termixu nebo Termaxu - opravdu znam lepsi zabavu......
Libi se mi hodne veci, ale v prve rade uznavam jine hodnoty nez svaly, velke pero, super auto a penezenku Louis Vuitton. Rad bych poznal chlapa s peknym usmevem, ktery to ma predevsim v hlave srovnane a kteremu se nerozklepou kolena, kdyz se na nej podiva prvni frajer, ktery vyleze z posilovny.
Pracovitost, uprimnost, ochota, tolerance a velkorysost k ostanim, kteri to potrebuji jsou rozhodne hodnoty, ktere me zajimaji.
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
24.04.2018 05:09  
DaddyBears
Líbí se mi přímost a poctivost toho,co tady píšeš.Nikoho na nic nelákáš,nikomu nic neslibuješ.Je to opravdu o hlavě a ne o svalech a kráse. Celý profil se mi líbí,jenom škoda,že jsi tak daleko.Čas letí jako voda,škoda každého dne,který musíš prožít sám.Život ve dvou je krásný.
05.04.2018 18:02  
aaasark11
Pro pana PENTIO: trochu usmevne pocteni. To se holt nekdy stava, ze clovek zije v jine zemi kvuli jinym ucelum ( treba pracovnim ), nez sexualnimu turismu. Vase rady, abych se seznamoval v Thajsku, si mozna nechte pro sebe. Me se libi Cesi, protoze jsem Cech a rad se take s nejakym Cechem seznamim a to treba i jen pro pratelstvi, coz Vam zrejme , jak pozoruji z Vaseho prispevku, bude delat vetsi problemy. Ja mam na veci vlastni nazor a tak, jako respektuji ten Vas, tak respektujte Vy i ten muj. Hodne stesti a hlavu vzhuru !
28.04.2016 22:27  
PENTIO
Dobrý večer, dovolím si jen pár poznámkami reagovat ne tento arogantní profil, který tu Vy ostatní tak obdivujete! 1. Abyste si mohli zašukat s tímto pánem, tak potřebujete 18 hodin, pokud poletíte z New Yorku. Jinak Vám stačí 12 hodin z Londýna nebo 10 hodin z Frankfurtu a/M. Z tohoto důvodu mám vážné pochybnosti, zda li tento pán někdy v Bangkoku opravdu byl! Pokud žije "bůhví" kde, pak asi nikdo nechápe přítomnost na české seznamce a měl by hledat tam, kde žije. Tento profil je výsměchem všem slušným lidem zde, kteří znají pravý význam slova přátelství nebo dokonce vážný vztah. Jsem přesvědčen, že se nenajde nikdo, kdo by o tohoto arogantního hulváta projevil opravdový zájem, protože už po přečtení jeho textu, nebude mít nikdo chuť ani vteřinu, věnovat mu svoji pozornost. Jeho zlé oči a délka jeho profilu zde, už o mnohém vypovídá a divím se, jak si tento člověk může zasloužit něčí obdiv.....to je vše!
05.09.2015 21:04  
pastel
senzačně to píšeš, chlapi se válí v posilovnách aby zaujali, žerou umělou stravu, jenže skutek utek a čas a roky dokáží své, nakonec sou vyschlí jako patrontaška a už nenosí uplá tričenka bez rukávů atd, Bože chraň nás od lidské hlouposti
30.08.2015 05:11  
valtik76
Konečně chlap s velkým CH ! Dlouho jsem nečetl něco tak pravdivého... kdyby alespoň polovina těch co tu jsou měli tohle v hlavě a chovali se podle toho. Frajere tleskám Ti!
29.07.2015 22:29  
Balantino
svatá pravda co píše, tady to mluví za vše a málokdo to pochopí a nebo chápe, inu takový je život, ,,,,a ti co se válí v posilkách sou krasavci, ale to pomine a za pár let se bojí oblíct tričko, znám takových případu spousta, inu vynucená krása,
07.07.2015 20:25  
pechylik
zajimavej kukuč
04.11.2014 18:16  
Loyd001
v sobotu zavitame..))
02.11.2014 10:52  
leden22
Ahoj, co je to za klub?
28.08.2012 10:51  
rom_z_c_krumlova
Fakt krasnej!
09.10.2010 04:16  
Happyboy18
moc hezkej :)
17.08.2010 18:15  
aaasark11
diky:-)
17.08.2010 18:14  
men30
Krásný chlap