muncicak (35/171/59)

– Ostatní země » Plzen

Orientace
Gay

Partnera
Mám vážný vztah

Hledám
Přátelství
Pokec
Věk od: 18
Věk do: 40

Profil založen
12.07.2010

Počet návštěv
2162

Naposledy přihlášen
31.01.2011

Základní:
Vzdělání/studuji: 
Práce: Nechci uvést

Postava: Štíhlá
Oči: Modré
Vlasy: Nechci uvést
Barva vlasů: Nechci uvést
Znamení: Blíženec
Etnikum: Běloch

Tetování: Nechci uvést
Piercing: Ne

Alkohol: Málokdy
Kouření: Nechci uvést
Drogy: Nikdy
Sex:
Anální sex:Nesnáším Miluji
Role:Aktivní Pasivní
Oral aktivně:Nesnáším Miluji
Oral pasivně:Nesnáším Miluji
Onanie:Nesnáším Miluji
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji
Další:
Džíny

Ochlupení pohlaví: Oholené
Ochlupení na těle: Žádné
Délka penisu: 19.5 cm
Průměr penisu: 6 cm
Obřízka: Ne
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Kuchyně
Italská
O sobě:
Kdysi jsem se příliš dlouho toulal ve svých myšlenkách a hledal toho , koho bych chtěl mít. Pak jsem jednoho dne potkal člověka kterého jsem slyšel hrát na píštalu a ketrý byl oblečený v divném kroji. Hrál a mnoho lidí stálo a poslouchalo jeho hudbu. Pak když do hrál přistoupil jsem k němu a poděkoval mu a svěřil jsem se mu o mé homosexualitě a s tím co mně tížilo v mém srdci. Vyprávěl jsem mu o mém bývalém příteli kterého jsem moc a moc miloval a také o to více mně to bolelo.
Pak se mi podíval do očí a hlasitě začal vyprávět. Bedlivě jsem ho poslouchal.

( Jednou kdo si zapálil veliký ohen, který hřál vše co kdysi před tím bylo studené a chladné. Ten ohen vznikl z pocitu a z touhy někoho , kdo našel, miloval, a pak ztratil. Po té ten ohen uhasl a srdce ochladlo. Necht příjde čas, který zafouká do žhavého nevyhaslého popela, a ohen se zas rozhoří a bude zas hřát. Necht tvé srdce je plné touhami a kouzly, které osloví toho, kdo bude střežit onen ohen , aby již ohen nikdy nevyhasl. )

Po té jsem se zamyslel a začal nad vším tím uvažovat. Nakonec jsem mému indiánskému příteli porozumněl. Dopadlo to ta že mně pozval a seznámil mně se svým huronským kmenem a já se tak mohl ocitnout mezi skutečnými indiány, kteří mi podávali ruce a zdravili mně. A to vše díky jednomu skvělému člověku který je záhy i hudebník a skladatel v jednom. Dnes už vím co tím vším myslel když mi tenkrát vyprávěl příběh o ohni. díky Huronský RAZY a díky osudu , který se postaral o to, že jsem mněl tu čest poznat onoho indiánského Přítele který bohužel není gay. Ale o to více si vážím jeho skutečného indiánského přátelství.
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
11.11.2010 01:45  
RAZY
Bubny naše zní .. a tam na vysoké hoře .. ze které špičky stromu lze spatřit.. tam leží smutně wakhanka. Leží a lesknoucí oči jeho hledí do dálky. Do dálky ve které je prázdno.
A když měsíc vyjde nad horou a osvítí celou krajinu .. pak smutný wakhanka zdvihne svou hlavu a začne nahlas volat toho .. po kom dlouho toužil... Celou noc volá svým vlčím hlasem toho koho chtěl poznat a koho ztratil. Vlčí oči se při tom lesknou a šum stromu pod horou odpovídá na jeho volající hlas.. vítr se občas opře do jeho vlčí srsti a on k ránu tiše ulehá a přes den spí..

Však jednou slunce rozsvítí se na horou a vlk nalezne cestu dolu... tam spatří nový osud..osud který mu manitu vzal..
A ze z hora se bude dívat spolu s tebou Manitu a úsměv tvůj a přání všeho.. bude znít v srdci toho. koho ty jsi dlouho hledal..

Nikdy nezapomeneme.. Multáku..
Na věčnou památku tvůj přítel RAZY..
08.11.2010 01:58  
TAKHANKA
Nikdy nezapomeneme bratříčku kuwanky.
31.10.2010 11:31  
SalDrupiere
prosim rekni mi, ze je to jen sen.. a pak me vzbud.. prosim
18.10.2010 14:45  
RAZY
OZNAMUJI VŠEM SMUTNOU ZPRÁVU..
( DNE 18.10.2010. NÁS OPUSTIL TEN KTERÝ TOUŽIL NAJÍT SRDCE DRUHÉHO ..NEZAPOMENEME MULTÁKU.( TOME) razy
17.10.2010 00:38  
RAZY
wakhanka... tebe poznat.. a ty nemít strach... co je ve tvém srdce.. je ve tvé touha.. ty být silný a bojovat sám ze sebou..Ahůů wašte RAZY
16.10.2010 00:30  
muncicak
RAZY help !!!
14.10.2010 19:48  
RAZY
AHůůů wašte Ukwah" není zraků.... Není tmy... nejsou dny a nejsou noci ..Ty mít duše strach... strach z toho co bude? co přijde? Ale neptá se ty? Ale tvé srdce.. tvá duše.. tvá pocity. tvá láska k tomu koho moc touží mít.. Ahůůů wašte Kola
Wakhanka tebe mít srdce pro nej otevřené ty jeho chtít.. ale bát se tvoje černá myšlenka.. co kdyby on tebe nemilovat. Tvoje myšlenky mluvit špatně. Tvoje srdce slyšet víc.. a jeho poslechnout. Ahůů RAZY
13.10.2010 18:25  
CrazyBoyy
krásný, hodnýý a hlavně má dobréé srdíčko :)
13.10.2010 00:32  
muncicak
Ahůůů RAZY.. dal jsi mi otázku..Kolik kroku je třeba k srdci a kolik síly je třeba aby jsem poznal koho kroky jsou? Marně jsem přemýšlel a hledám odpověd na tvou otázku dodnes.
27.09.2010 21:24  
jaycesmile
Je krásnej,že jo? Tak neslintejte :-)
21.09.2010 19:21  
ramssesII
++++
21.09.2010 18:16  
storage_solution
miluju tě.....
13.07.2010 01:36  
RAZY
ahůůů wašte , wašte kola Multy.
Nejsem tu často, ale tuším že tvé srdce nachází pocit naplnění tvé touhy. Možná přijde čas , který ti řekne že nastal ten pravý čas aby jsi poznal toho, kdo nalezne tvé touhy a splní je. Proč ti zde píšu ?? Nebot neznám dosud se zdejších duši , která by tohle přála. Pamatuj si že jsou ve tvém životě lidé, kteří nejsou gay a přesto jim na tobě záleží. At už to je tvá máma a nebo mladší sestřička a nebo já. Necht tvé touhy tě dovedou za tím, kdo je naplní a záhy splní. ( ahůů wašte , wašte kola RAZY. Pozdravuj mamku a skvělou mladší sestřičku. :-) S pozdravem RAZY