kubiczek (29/168/55)

– Praha 9

Orientace
Gay

Partnera
Mám vážný vztah

Hledám
Vážný vztah
Přátelství
Pokec
Věk od: 15
Věk do: 22

Profil založen
27.06.2010

Počet návštěv
2817

Naposledy přihlášen
21.01.2012

Jsem trochu velkej blázen.. :D
Základní:
Jméno: Jakub

Vzdělání/studuji: Maturita
Práce: Student

Postava: Štíhlá
Oči: Hnědé
Vlasy: Delší
Barva vlasů: Tmavě hnědá
Znamení: Beran
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
Sex:
Anální sex:Nesnáším Miluji
Role:Aktivní Pasivní
Oral aktivně:Nesnáším Miluji
Oral pasivně:Nesnáším Miluji
Onanie:Nesnáším Miluji
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji

Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Zájmy
Filmy, Hudba, Knihy, Modeling, Nakupování, Procházky, Umění, Zařizování bytu, Zvířata
Sport
Badminton, Horolezectví, Jezdectví, Plavání
Kuchyně
Čínská, Italská, Vegetariánská
O sobě:
Ahoj, :)
kdybych se měl tak ve zkratce představit, tak... jmenuju se Jakub, je mi 15 a hledám tu nějakýho hodnýho a hezkýho kluka hlavně na přátelství, možná i na něco víc. ;)

Abychom to trochu urychlili, tak mi, prosím, nepište bez fotky a snažte se dodržovat věkovej limit. Vážně nehodlám ztrácet čas tím, že budu odepisovat někomu komu je třeba přes 30 a tak, protože to prostě nefunguje. 15-letej kluk se nemůže kamarádit s 30-letym. A nemyslím to teď z etickýho hlediska, ale prostě ty dva lidi jsou úplně jiný, mentálně to prostě nejde. :D Prostě limit jsem stanovil a čau. (Postupem času poznávám, že pro všechno existují i výjimky. Zkusit to můžete.)

Za další, nechápu, jak prostě můžou na světě bejt takový úchylové, jaký tu jsou. Říká vám něco vůbec pojem špatný svědomí? Asi ne. Já nevim, já bych nemohl žít s tím, že bych třeba někoho znásilnil nebo někomu říkal, jak moc ho miluju a přitom mi šlo jenom o sex. Takový lidi podle mě nejsou normální a vůbec si nezasloužej bejt mezi těma, kdo alespoň trochu vědí, co je to někoho milovat a zažívat ty krásný pocity, když jste s tím člověkem. A i přes můj věk si myslím, že aspoň něco trochu vím.

Další o čem bych tady chtěl napsat, je to, o čem tady píše spoustu lidí, ale tak proč bych si to sem nenapsal taky, ne? Nestojím o nabídky sexu, věřte, že o sex vážně nouzi nemám a tudíž nemám potřebu snižovat se až na takovou úroveň, že bych spal s někym slizkym a odpornym nebo abych to dokonce delal za penize. Ani to prostě nezkoušejte nabízet mi peníze za sex, já o to fakt nestojim! Hned jdete do ignoru.

Takže, teď už se zase konečně dostáváme ke mně. :D Věci, který mám nejradši? :) Francii (a hlavně Paříž <3) a spoustu věcí okolo, co se toho týká, včetně francouzštiny. ;) Taky mám hodně rád módu a nákupy a takový ty věci, co se týkaj vzhledu. :D Velkou roli v mym životě hraje i hudba, mimo jiný hraju na klavír a zpívám k tomu, skvělej relax. :) Dál taky Lady Gaga. Je to jedna z osob, který mě v životě zatím nejvíc ovlivnily, takže pokud jí vyloženě nemáte rádi, tak si asi rozumět nebudeme. :D Taky mám rád cizí jazyky (English, français, español). Noo, a v neposlední řadě jsou to všichni ty užásný lidi, co jsou kolem mě, pro který tu vždycky budu. :)

Další věc, která by vám mě mohla přiblížit alespoň trochu, je moje představa vztahu. Chtěl bych kluka, kterýho bych mohl mít rád a on mě. Někoho s kým bych mohl jít hrdě po ulici a držet se s ním za ruku a být s ním šťastnej a nestarat se o to, co si o nás myslí lidi. Někoho, kdo by mě podpořil, když by bylo nejhůř. Někoho, s kým by to prostě bylo nádherný. Co se týče sexu, tak já mám sex rád, takže ten v mém ideálním vztahu nemůže chybět, ale rozhodně prostě nebude fungovat vztah založenej na sexu. I když sex sbližuje. :D Takže úplně do pozadí bych prostě nestavěl.

Myslím, že už to začíná bejt trochu delší, takže tady to asi zatím ukončím, kdyžtak budu zase někdy pokračovat. Jestli jste to přečetli celý, udělali jste mi radost. ;)

P.S. Mám hodně rád smajlíky. :P :D
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
28.01.2012 16:55  
filipak...
Je stejně jen muuuuj....
20.12.2011 13:35  
allittlesun
:-)
08.11.2011 03:17  
FaSHIon...bOY
eccohomo1 : tobě se muzu jen vysmát trapáčku!!! :D :*
05.11.2011 00:44  
eccohomo1
FaSHIon...boy---nadržený prase jsi ty , magore, nikomu tu nenadávej, ty pako zteplalý...
18.07.2011 17:44  
p807
cool
21.06.2011 00:49  
rince
Sweet face :)
29.05.2011 16:32  
Lucas_94
Ťuťííí... tak tohle je moje ségra! :)) nikdo ji nijak neublizujte...muzete zkusit a budete mít co dočinění se mnou :P jsem moc rád, že tě znám a samozřejmě znát budu! :DD :*
17.03.2011 15:26  
frogiii
nejlepší kluk tady....=)..dík zs ten den.=* .<3
20.02.2011 20:23  
strazca.snov   
Velmi mily clovek
13.11.2010 21:47  
FaSHIon...bOY
Nechte si ty kecy...nadržený prasata..Kubík je pstě Kubík...
29.10.2010 18:54  
eccohomo1
ahoj, přečetl jsem to celý. Musím ti říci, že jsem tady ještě nečetl nic tak pozoruhodného a chytrého, od patnáctiletého kluka. Typuji tě na kluka s nadprůměrným IQ. Život je složitý a krutý, to mi věř! Jistě ne však z hlediska patnáctiletého zajínka a to i kdyby byl sebechytřejší. Jak to řekl německý básník Heinrich Heine: "Zkušenost je dobrá škola, jenom školné je příliš vysoké!"...život mě naučil, že v životě není nic zadarmo, za všechno se něčím platí. Ale já ti přeji, aby se ti v životě dařilo a koukal jsi na svět s optimismem a nadhledem jako to děláš dosud. Tak papa
17.09.2010 00:42  
fluxmoment
ešte nie je čas
07.09.2010 00:42  
fallen.archangel   
tak pred tebou klobouk dolu, podle toho psani co tu mas jsi po dlouhy dobe jeden z hodne malo normalnich a to z Prahy ( pls neber osobne tu Prahu ) kterej to ma v hlave uz v tvym veku srovnany a vi co chce od zivota ...... Drzim palce aby ti to vyslo
27.06.2010 21:14  
mikybo
Krásnej kukuč.
27.06.2010 17:25  
kalba
hezkej Kubajs..
27.06.2010 17:07  
ppaja   
Moc milej a krásnej kluk, tak na něj buďte hodný, jinak uvidíte. Kdo mu ublíží tak dostane co proto. Drž se 😘