...Sweety... (33/158/48)

– Ostatní země » Bratislava

Orientace
Heterosexuální

Partnerku
Nemám

Hledám
Přátelství
Pokec
Věk od: 15
Věk do: 35

Profil založen
08.06.2010

Počet návštěv
4816

Poslední aktivita
14.10.2017

Ak si podivna, blazniva, utarana, polarizujuca dusa ludska, napis ! :D
Základní:
Vzdělání/studuji: 
Práce: Nechci uvést

Postava: Normální
Oči: Modré
Vlasy: Delší
Barva vlasů: Špinavý blond
Znamení: Býk
Etnikum: Běloška

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
Osobní:
Povaha:Introvertní Extrovertní
Pořádek:Nepořádná Pořádná
Dochvilnost:Nedochvilná Dochvilná
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimistický Optimistický
Požitky:Idealistka Materialistka
Noční život:Domácí typ Párty typ
O sobě:
Snilek s hlavou v oblakoch a realista s nohami pevne na zemi, milovnik ironie, sarkazmu, humoru a vsetkeho co prebudza ludske zmysly a mozgove zavity :D

Clothes have no gender ! .... Je to len "kus latky" , ci uz utkany na Bangladesskej pltke na kolenach 10-rocneho mladeho stvorenia , alebo v honosnom modnom dome s este honosnejsim titulom " haute couture". Nedefinuje ta, ty definujes kazdy kusok, ktory na seba navlecies a ked do seba zapadnu - vdychnes im nazor, tvar, formu, zivot ----- seba sameho ! ;) ... BUT ... people will stare anyway, make it worth their while ! ;)

Androgyny - " that little miracle, to be able to admire a human being from the distance, without knowing their sexual orientation and/or gender identity. "

Suma sumarum, je jedno, ci mam okolo krku farebneho motylka alebo nahrdelnik z bielych peral ala "stastne a vesele od B.K." ..... je jedno, ci som Exuperyho "Maly Princ" kvoli svojim spinavo blondatym princiatkovskym vlaskom, alebo " Zlatovlaska" , co vyhodi svoje zlate pramene z veze a caka az sa po nich vysplha nejaky pan urodzeny a vyslobodi ju z vazania, ktorym je vlastne cakanie na manzelstvo ...... je jedno ci ma 2 tyzdnove dieta v kociku modru alebo ruzovu decku...... jedine nacom zalezi..... je to, ako sa clovek citi sam so sebou, pretoze to je jediny tvor, pred ktorym nemoze a nevie sa ani skryt, a ani utiect ;)
At the end of the day, it comes down to the simpliest fact ever - it's just you, that matters, it always has been that way, you just never saw it ;)
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
   …uživatelka má vypnuté zobrazování guestbooku