Moonko (35/175/57)

– (SR) Nové Mesto nad Váhom » Stará Turá

Orientace
Heterosexuál

Partnera
Nemám

Hledám
Pokec
Věk od: 19
Věk do: 25

Profil založen
14.04.2010

Počet návštěv
3101

Naposledy přihlášen
18.10.2016

Základní:
Vzdělání/studuji: 
Práce: Umělec

Postava: Hubená
Oči: Modré
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Černá
Znamení: Vodnář
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
Sex:
Anální sex:Nesnáším Miluji
Role:Aktivní Pasivní
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji

Ochlupení na těle: Hodně
Obřízka: Ne
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Zájmy
Elektronika, Filmy, Fotografování, Hry, Hudba, Knihy, Modeling, Počítače, Politika, Procházky, Psaní, Umění, Vaření, Zvířata
Sport
Fotbal, Stolní tenis
Muzika
Alternativní, Folk, HipHop, Jazz, Klasická hudba, Oldies, Pop, Reggae, Rock, Trance
Kuchyně
Česká, Čínská, Italská, Vegetariánská
O sobě:
Som heterosexuál, ktorý nie je xenofób a preto sa snaží vychádzať s každým rovnako. To či už ma iný človek prijme, záleží na ňom. Moji 4 homosexuálni kamaráti ma inšpirujú k tomu, aby som porozmýšľal, aké je to byť v koži homosexuála. Preto som tu.. aby som Vás pochopil. (teraz mi to pripadá ako politický prejav, ale inšpiroval ma jeden námorník z tohto webu)
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
24.09.2010 02:34  
bully
Zapomínáš chlape, že gay geny jsou vepsány do tváře a my to poznáme. Příliš velká áhoda, že 4 kamarádi jsou gay. Nerozhodným se stává, že lavírujou mezi dvema možnostmi.
22.04.2010 14:12  
AsparagusOregano
No nie každý môže byť kapitán Iglo. Ale šimon je veľmi dobrý človek podľa sránd sa dá človek ťažko zhodnotiť.
21.04.2010 00:47  
andik2
Je to tak, po svete chodia homosexuáli, heterosexuáli aj bisexuály. Či je niekto gay alebo heterosexuál, musí vedieť každý sám. Nikto iný nemôže cítiť vzrušenie za druhého, keď stretne chalana alebo babu. Niekoho vzrušujú chalani, niekoho baby, niekoho aj chalani aj baby. Nezdá sa mi byť korektné viniť a osočovať niekoho za jeho pocity a sexuálnu orientáciu.
.
Zvláštne. Je tu možné pozorovať jeden jav. Celý svet má byť ústretový homosexuálom, ale na tejto stránke homosexuáli rozhodne nie sú ústretoví bisexuálom či heterosexuálom.
.
Myslel som si, že výskyt typicky slovenského syndrómu „Vytočsamoser“ je ohraničený územím Slovenska, ale vidím, že už prekročil aj hranice. Je zvláštne pozorovať, ako sa vie niekto vytočiť a sám nasrať pri slovíčku heterosexuál či bisexuál. Páni, prosím Vás trochu zhovievavosti a porozumenia k iným orientáciám.
.
Ak si čítam niektoré príspevky, tak mi to tu pripadá, že celý sexuálny vzťah je len o tom, či niekoho pichám do šušulky alebo do riťulky. Páni, pán Foltýn vynašiel pred 50 rokmi lásku a tá môže vzplanúť medzi dvomi ľuďmi bez rozdielu na pohlavie. Delíme tu stále ľudí podľa toho, či niekoho picháme do šušulky alebo do riťky, ale stále zabúdame na to, že môže vzniknúť aj citový vzťah, ktorým je láska.
.
Osobne ma môžu priťahovať chalani aj baby a niekde si predstavujem ako fikám ju, alebo jeho. Ale som stretol človeka, ktorého milujem a som mu verný a nič neurobím pre to, aby som ho stratil. To, že je to práve chalan, a som mu verný, nemusí hneď znamenať, že som čistý gay.
.
Moonko, máš moje sympatie, držím ti palce a stoj si za svojím.
19.04.2010 11:18  
DaddyBears
Nechápu,proč tady jako hetrosexuál slídíš.Jistě se budeš vymlouvat na to,kolik tady máš kamarádů,jak tady s nimi potřebuješ diskutovat a na jiném komunikačním servru to nejde.No,každý si to zdůvodňujeme jinak,ale kdyby jsi napsal,jsem připosranej gay,bojím se,že mě tady jako gaye objeví někdo z xenofobní slovenské společnosti,třeba správcová od nás z domu a mohl bych mít problémy,bude to upřímnější,než se za cokoli schovávat.Ale to máte vy,Slováci v sobě tak zažraný,že každý z vás má dodnes ve skříni nejméně tři uniformy a než ráno vylezete na ulici,podíváte se z okna ,jakou si máte obléci.Musíte napřed zjistit,jestli za partyzána,hlinkovce nebo slotovce.A nakonec víš co,můžeš mi být i s tou tvojí identitou ukradený.Hraj si dál na umělce,který slídí na gay webu,dej se ke Slotovcům a bojuj za Slovensko,jako pupek světa,kde nemají zákon o registrovaném partnerství,protože běhají 3x denně do kostela a nemají na projednání tohoto zákona čas.Udělejte si svůj,slovenskej web, pro podobný pomatence,jako jsi ty.Nestojíš mi za to,abych ti tady dál něco psal.Třeba ti to někdy dojde,třeba ne.Není to můj problém.
19.04.2010 08:39  
Moonko
ano proste.. človek, pre ktorého je každý mladší adolescent a mal by sa ísť liečiť... pane, vy nie ste "homosexuálny blb", ako by som vás mohol na oplátku nazvať... povedal by som , že ste netolerantný a zatrpknutý.. a to vás myslím súdim až moc
15.04.2010 19:43  
DaddyBears
Á,další heterosexuální blb.
15.04.2010 01:09  
Moonko
taký fúzatý starý ujo.. som ho slušne odmietol.. a jeden sa pýtal že "Co tady hledáš heteráku?" tak som mu odpísal že lavú ponožku..
15.04.2010 01:06  
arpeggi
som zvedavy koho budes prvym ulovkom.. uz sa ti niekto ozval? :P?
15.04.2010 01:05  
Moonko
čo sa smeješ arpeggi .. infiltroval som komunitu =D
15.04.2010 01:04  
arpeggi
:D