triccarico (42/180/83)

– Brno-město

Orientace
Gay

Partnera
Mám vážný vztah

Věk od: 26
Věk do: 40

Profil založen
02.12.2006

Počet návštěv
41295

Poslední aktivita
18.01.2018

CrossFit
Základní:
Vzdělání/studuji: 
Práce: Jiné

Postava: Normální
Oči: Modré
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Špinavý blond
Znamení: Býk
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Skoro vůbec
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
Sex:
Anální sex:Nesnáším Miluji
Role:Aktivní Pasivní
Oral aktivně:Nesnáším Miluji
Oral pasivně:Nesnáším Miluji
Onanie:Nesnáším Miluji
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji
Chuť na sex:Asexuál Stále nadržený

Ochlupení pohlaví: Oholené
Ochlupení na těle: Upravené
Bezpečný sex: Vždy
Obřízka: Ne
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Zájmy
Filmy, Fotografování, Hudba, Nakupování, TV, Umění, Vaření, Zařizování bytu
Sport
Běh, Fitness, Plavání, Turistika
Muzika
Jazz, Klasická hudba, Metal, Oldies, Rock
Kuchyně
Čínská, Italská, Řecká
O sobě:
Jistě by stálo za otázku, proč jsem do toho nepraštil a potají se nevypravil na nějaké vyhlášené seznamovací místo, jenomže já přece ve skutečnosti nejsem Takový Tamten, říkal jsem si. Nebo rozhodně nejsem tak směšný jako ostatní Takoví Tamti. Kromě toho jsem se neodvažoval vypravit se nikam sám, natož na Takové místo. Z novin jsem dokonce znal adresu několika tanečních podniků. A kdysi jsem slyšel o klubu **** - představoval jsem si nějaké hrozně dekadentní prostředí, něco s drobnými pulsujícími světýlky a tančícími striptéry. Byla doba, kdy přicházel glam rock a bylo celkem in být aspoň bisexuál, pokud to člověk pojal okázale. Mě to samozřejmě lákalo, ale rozhodl jsem se, že je to směšné. Chlápkové co se houpou v bocích, pitomě se usmívají a nosí náušnice. Jestli si já někdy vyzkouším homosexualitu, pak důstojně, aniž by si toho kdokoliv všiml. Jak to někdo může vystavovat na obdiv - to jsem nechápal.
Ostatně bez lásky se žít dá… Láska přece není všechno. Tak například Velcí muži často na lásku vůbec nemají čas. Myslí na důležitější věci. Nikdy ráno neurovnávají pomačkané polštáře a jejích mysl je stejně čistá a neposkvrněná jako jejich prostěradlo. Ó, být tak takovým velkým člověkem, myslitelem, který svými v těžce nabytými znalostmi pomáhá ostatním! Jasný anděl, který se povznesl nad bahno živočišných pudů… Proč bych se nemohl stát velkým šiřitelem poznání nebo aspoň jedním z těch zázračných dětí, o kterých se píše v novinách? Třeba psaní mi jde dobře. Copak všichni ti Mladí géniové, kteří vydávají románové a básnické prvotiny, mají opravdu co říct? Vždyť i já jsem stejně dobrý jako oni.
Bylo to jako nemoc. Nic jsem si nedokázal vychutnat, ničeho jsem se nemohl účastnit, aniž bych se sám sebe ptal, jestli bych já dokázal něco podobného. Přitom jsem nevěděl, co by se tak výrazně změnilo k lepšímu, kdybych byl oslavovaný a obdivovaný. Asi jsem si myslel, že když mě ostatní budou považovat za obdivuhodného, pak se tak začnu vnímat i já sám. Jenže to se nikdy nestane, pokud ze mě bude Homosexuál. Protože to, jak si homosexuálové počínají, je takové nějaké směšné, říkal jsem si. I když homosexuál vystoupí na Mount Everest, je to stále homosexuál. Může dělat dobré věci přesto, že je homosexuál, ale nikdy nejsou stejně dobré. Je to všechno jakoby trošku špinavé, jako posmrkané kapesníky, uvažoval jsem.

Poprvé...
Byl jsem zcela bezmocný. Do té chvíle jsem netušil, jaké to je být s jiným člověkem. Netušil jsem, co si to vlastně upírám. Bylo to, jako kdyby se ve mně protrhla přehrada, byl to pocit, jako kdyby měla uvolněná záplavová vlna smést úplně všechno. Skoro mě to vyděsilo.
Uprostřed objetí a opojení jsem přesto věděl, že tam za milostným žárem se rozprostírá úplně jiná realita. Připomněl mi ji matčin hlas, když jsem zavolal domů, že přespím mimo domov Měl jsem pocit, že na mě míří reflektor. Viděl jsem, jak se ve vzduchu zdvíhá tisíc ukazováčků, viděl jsem její oči plné úleku a nevěřícnosti a otcovy oči planoucí dětinskou zlostí.
Protože dva muži se přece milovat nemůžou. Dva muži se především nemilují spolu. Je pozoruhodné, že po tak hanebném prožitku člověk může upadnout do hlubokého a harmonického lvího spánku. Je pozoruhodné, že člověk potom nezchřadne celý bledý, s vpadlýma očima a navždy ocejchovaný za své perverznosti, a místo toho se směje, vypráví a žije jako obyčejný člověk. Ale nejpozoruhodnější ze všeho je to, že člověk dokonce má tu drzost být šťastný, jako kdyby byl úplně normální. Měl by se skutečně stydět.


mojhttp://www.youtube.com/watch?v=7RMixpg6Cq4
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
19.10.2015 08:53  
lanius
...pekne si to napisal...tiez mi dlho trvalo,kym som sam sebe dokazal darovat slobodu,zanechal som komplikovane vztahy so zenami,prestal som klacat na kolenach v kostole a prestal som sa citit ze som menejcenny...nasiel som odvahu komunikovat s gay a bi ludmi na nete a aj ked sa to nestava casto - tak prave internetova zoznamka ma spojila s clovekom,ktory mi je priatelom,milencom,oporou a spriaznenou dusou sucasne...a nemam potrebu kazdemu o tom hovorit...lebo spinavemu cloveku zbytocne hovorite o cistych veciach...mnohi ludia su obmedzeni,plni predsudkov,boja sa vlastnej sexuality a preto navonok bojuju proti inakosti - a neuvedomuju si ze bojuju proti sebe a nenavidia seba preto,aki vlastne naozaj su...zivot nas uci tolerancii,ozajstnej laske,schopmosti odpustat,byt nad vecou a nebrat vsetko tak vazne - ale musime mat otvorenu mysel a tiez otvorene srdce a nebat sa vlastnych emocii,pocitov a tuzob...
06.01.2014 19:42  
vlk64
ASI VYRAZÍM DO BRNA KDYŽ TAM CHODÍ TAK NÁDHERNEJ CHLAP JAKO TY TŘEBA TĚ NĚKDE POTKÁM NÁDHERA SE KOUKAT
15.04.2013 11:25  
Pink.Angel   
Výborný text...
15.04.2010 16:53  
bcm4
there there
how are you
13.02.2010 11:22  
krispino
Jsi nadhernej chlap. lednim slovem proste LUXUS.
04.02.2010 20:55  
Delik
Hodně dobrej text... ;) fakt pěkně napsáno.
03.02.2010 19:43  
chunkyPL
very nice ;*
15.02.2009 19:01  
kokain
sorry dobrý 😀
15.02.2009 19:00  
kokain
Hm ... donrý 😉
06.01.2009 17:33  
ironic
taky dlouhý psaní...ale přečetl jsem...hezky
27.08.2008 21:52  
giordano
Já věřím v jednu utopii,že jednou přijde doba,kdy si každý rodič bude přát mít homosexuálního potomka,aby mohl být na co pyšný,neboť mezi Námi je spousta velmi kvalitních "lidí",ať už jde o sport, umění,nebo jakýkoliv jiný obor člověčí tvořivosti...ale když si pročítám profily na těchto stránkách,zní mi to opravdu jenom jako science fiction!:D
09.08.2008 16:19  
bobo1
ahoj já věřím,že najde lásku na velice dlouho
03.03.2008 22:22  
leecher
sorry pal. nechci byt ten, kdo ti vezme iluze, ale NENAJDES. :(

Ver mi, ze pokud jsem nenasel ja, tak preji aspon jinym, aby nasli, ovsem jsem realista. Ne utopista.
31.01.2008 19:26  
s.majdalf
Suprovej človíček 🙂
20.01.2008 18:56  
kokain
😀 😀 😀
24.03.2007 22:03  
tommyboy80
Krásný mazlík.