S.P._Poully (41/180/58)

– Královéhradecký kraj » Spindleruv mlyn

Orientace
Gay

Partnera
Nemám

Hledám
Vážný vztah
Pravidelný sex
Sex na jednu noc
Přátelství
Pokec
Spolubydlení
Věk od: 17
Věk do: 36

Profil založen
27.01.2010

Počet návštěv
28046

Naposledy přihlášen
16.09.2016

Základní:
Uživatel si změnil přezdívku. Původní přezdívka: ccol.boy.

Vzdělání/studuji: Nechci uvést
Práce: Nechci uvést

Postava: Štíhlá
Oči: Nechci uvést
Vlasy: Nechci uvést
Barva vlasů: Nechci uvést
Znamení: Váhy
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Málokdy
Kouření: Málo
Drogy: Nechci uvést
Sex:
Anální sex:Nesnáším Miluji
Role:Aktivní Pasivní
Oral aktivně:Nesnáším Miluji
Oral pasivně:Nesnáším Miluji
Onanie:Nesnáším Miluji
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji
Chuť na sex:Asexuál Stále nadržený
Další:
Uniformy

Osobní:
Zájmy
Cestování, Fotografování, Hudba, Knihy, Procházky, Psaní, Umění, Vaření
Muzika
D&B, Jungle, Techno
O sobě:
O CO MI JDE, KURVA UŽ VÁŠ TADY V TOM ZASRANYM DEKADENTIM STÁTĚ A NE JEN TADY, NA CELÝ perličce, JAK JÍ ŘÍKÁM, zemi, ABY JSME SI VŠICHNI PŘESTALI UBLIŽOVAT A ZAČALI BEJT KONEČNĚ VŠICHNI NA SEBE HODNÍ.
Takže asi tak.. se spoustou týpků jsem se bavil na téma sex, kamarádky a heteráci vědí, že to je pro mě taková živá videohra.

Když někdo se chce sejít, je to bod pro mě, když si chce zašukat, jsou to bonusový body pro mě, .. pak z drtivé většiny setkání vycouvu, když není týpek rychlejší a nezazdí to on, ..to jsou pro mě body mínus.

..při vzájemné shodě obou, že místo domlouvání sexu, raději domluvíme rychlé setkání.. to už je 2. LEVEL
-drtivou většinu kluků nevidim, body pro mě, když z mojí strany a body mínus pro mě, když on to zazdí... Tato část trvá od hodiny po týdny někdy i měsíce ba i roky do setkání od první zprávy a je to fáze zjišťovací osobnosti a duše člověka.

3. LEVEL .. setkání, ... po zkušenostech vím, že kolikrát když chcete jen tak někam zajít někoho poznat, záminka sexu funguje víc než procházka kolem lesem nebo Labe a návštěva galerie. .. je to jasný.. to že napíšu že si zašukáme, je vlastně lež, Bože odpusť, ... prostě ta jiskra aspoň na tu danou chvíli je důležitá to 1. a za 2. jsem rád, že nepotkávám v každym baru nějakýho ex nebo někoho s kym sem měl úlet..

Takových je málo co prošli mojim sýtem a jjá jeho sýtem..

TAK CO, NĚKDO KDO SE CHCE SEZNÁMIT, ZAJÍT NA PIVKO, JOINTA A TAK NĚCO, POKECAT A POZNAT DALŠÍ JEDINEČNOU OSOBU.. moje moudro: ... i setkání chytrého s hlupákem oba naučí, chytrých i hloupých vždy všechny naučí. Hranice kdy je kdo hloupý a chytrý nejde stanovit, každý jsme jedinečná souhra kladů a záporů. 7.000.000.000 různých variant osobností a duší lidí.

Duše je buď dobrá nebo zlá, ne ale nikdy jen jedno i v tom nejzlejšim člověku jde najít něco dobrýho a v v hodnym zlýho.



JE MI JEDNO CO MÁŠ ZA ŠKOLU, JAKOU PRÁCI MÁŠ A KOLIK VYDĚLÁVÁŠ JAK VYPADÁŠ, CO MÁŠ NEBO SI ZAŽIL A VIDĚLB A KOHO ZNÁŠ.

HLAVNĚ MUSÍŠ BÝT TEN CO JE TAKY SPÍŠ HODNEJ, CO MINIMÁLNĚ UBLIŽUJE, JÁ TŘEBA DÁVÁM POZOR ABYCH NEŠLAPAL ANI NA MRAVENCE A TAK.

NEJSEM VYLEŠTĚNEJ, JEN NEMÁM RÁD NÁSILÍ, U FILMŮ PŘI NÁSILÍ SI ZAKRÝVÁM OČI I UŠI, U SMUTNÝM ZPRAVODAJSTVÍ BREČIM, PROTOŽE JSEM SILNĚ EMPATICKEJ ČLOVĚK.

Nejsem žádná ubulená tetka, JSEM UNDERGROUNDOVEJ CHLAP, nosim mikyny s kapucou, kšiltovky nejraděj a za život jsem měl spousty maskáčů a kapsáčů, miluju techno už je to 17 let od mého prvního Elka tak se. dříve říkalo Live club, pak L-club a niní ABC club. Takže pro starší a znalí tady u nás v Hobéčku, tak se dřív říkalo Elku, celý Čechyjezdili právě tam do Pardubic a společně se mnou jsme tvořili naši techno kulturu Všichni z mého okolí co jsem to zařili, říkáme že ta první euforie skončila v 98, tehdy si začali dělat párty Pražáci a Brňáci, ale i v 99 byli občas povedený párty s dobrou účastí. Po roce 2000 co v každý vesnici a měswtě se našel někdo kdo začal hrát a tak byli párty na každý vesnický sokolovně. Náš SOL summer of love je snad první festival tohoto druhu ve střední evropě a Ústeckej Cosmic trip, jo UL, tam to taky jelo, díky blízkosti Drážďan a Berlínu.

Tak to by stačilo, jak je vidět, techno mám rád, ale bacha, pouštim si i naše zlatý zpěvačky, hardcore, jazz a klasickou starou i současnou popmusic
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
   …uživatel má vypnuté zobrazování guestbooku