Multy (41/175/64)

– Plzeň-jih » Skašov

Orientace
Gay

Partnera
Nemám

Hledám
Vážný vztah
Přátelství
Věk od: 18
Věk do: 25

Profil založen
11.10.2009

Počet návštěv
2560

Naposledy přihlášen
10.10.2012

Základní:
Jméno: Tom

Vzdělání/studuji: Nechci uvést
Práce: Nechci uvést

Postava: Štíhlá
Oči: Zelené
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Tmavě hnědá
Znamení: Beran
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Vůbec
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
Sex:
Onanie:Nesnáším Miluji
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji
Další:
Džíny

Ochlupení pohlaví: Žádné
Obřízka: Ne
Osobní:
Muzika
Rock
Kuchyně
Česká
O sobě:
Kdysi jsem se příliš dlouho toulal ve svých myšlenkách a hledal toho , koho bych chtěl mít. Pak jsem jednoho dne potkal člověka kterého jsem slyšel hrát na píštalu a ketrý byl oblečený v divném kroji. Hrál a mnoho lidí stálo a poslouchalo jeho hudbu. Pak když do hrál přistoupil jsem k němu a poděkoval mu a svěřil jsem se mu o mé homosexualitě a s tím co mně tížilo v mém srdci. Vyprávěl jsem mu o mém bývalém příteli kterého jsem moc a moc miloval a také o to více mně to bolelo.
Pak se mi podíval do očí a hlasitě začal vyprávět. Bedlivě jsem ho poslouchal.

( Jednou kdo si zapálil veliký ohen, který hřál vše co kdysi před tím bylo studené a chladné. Ten ohen vznikl z pocitu a z touhy někoho , kdo našel, miloval, a pak ztratil. Po té ten ohen uhasl a srdce ochladlo. Necht příjde čas, který zafouká do žhavého nevyhaslého popela, a ohen se zas rozhoří a bude zas hřát. Necht tvé srdce je plné touhami a kouzly, které osloví toho, kdo bude střežit onen ohen , aby již ohen nikdy nevyhasl. )

Po té jsem se zamyslel a začal nad vším tím uvažovat. Nakonec jsem mému indiánskému příteli porozumněl. Dopadlo to ta že mně pozval a seznámil mně se svým huronským kmenem a já se tak mohl ocitnout mezi skutečnými indiány, kteří mi podávali ruce a zdravili mně. A to vše díky jednomu skvělému člověku který je záhy i hudebník a skladatel v jednom. Dnes už vím co tím vším myslel když mi tenkrát vyprávěl příběh o ohni. díky Huronský RAZY a díky osudu , který se postaral o to, že jsem mněl tu čest poznat onoho indiánského Přítele který bohužel není gay. Ale o to více si vážím jeho skutečného indiánského přátelství.
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
06.04.2010 00:48  
RAZY
ahůůů wašte , wašte kola Multy.
Nejsem tu často, ale tuším že tvé srdce nachází pocit naplnění tvé touhy. Možná přijde čas , který ti řekne že nastal ten pravý čas aby jsi poznal toho, kdo nalezne tvé touhy a splní je. Proč ti zde píšu ?? Nebot neznám dosud se zdejších duši , která by tohle přála. Pamatuj si že jsou ve tvém životě lidé, kteří nejsou gay a přesto jim na tobě záleží. At už to je tvá máma a nebo mladší sestřička a nebo já. Necht tvé touhy tě dovedou za tím, kdo je naplní a záhy splní. ( ahůů wašte , wašte kola RAZY. Pozdravuj mamku a skvělou mladší sestřičku. :-) S pozdravem RAZY
02.04.2010 18:05  
Searinox
a aky si ?
01.04.2010 22:51  
giordano
a je i milej!:D
31.03.2010 21:19  
pepino.f
je krasnej ze kluci?
07.11.2009 05:29  
Havranpirko
video supr 😀
22.10.2009 00:07  
Multy
Díky RAZY ty víš že tě máme oba moc rádi a vážime si tě moc. Těším se až zas složiž nějaké skladby. Alspon se nebudeme tady flákat :-))