DzemoDracik    (40/178/95)

– Olomouc » Lipník nad Bečvou

Orientace
Gay

Partnera
Mám vážný vztah

Hledám
Pravidelný sex
Sex na jednu noc
Přátelství
Pokec
Věk od: 20
Věk do: 32

Profil založen
07.11.2006

Počet návštěv
27237

Poslední aktivita
12:57

piš první
Uživatel je certifikovaný fotkou (více o certifikaci »)
Základní:
Jméno: drexo

Vzdělání/studuji: 
Práce: Dělník

Postava: Silnější
Oči: Modré
Brýle: Nechci uvést
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Prošedivělé
Vousy: Nechci uvést
Znamení: Panna
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Málokdy
Kouření: Hodně
Drogy: Občas špeka
Sex:
Chuť na sex:Asexuál Stále nadržený

Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Noční život:Domácí typ Párty typ
O sobě:
Takže:)
Pokusím se být stručný a moc se nerozpsat.. Nejesem si jist zda je vůbec možné se nějakým způsobem charakterizovat, tak aby to bylo aspoň trochu přesné, jelikož každý člověk vnímá sebe pouze přes brýle zlehčujícího sebeklamu, tak aby vždy stál na té ,,správné straně,,. To jaký jsem, je přesnější, pokud bych popsal otisk mého života v životech druhých. Ale dělat to nebudu. Jednak bych asi nedopadl moc dobře, a pak tisíc lidí mě vidí tisíci očima. Vyšel bych z toho jako slušný schyzofrenik...
Začnu asi tím nejzjevnějším. Gramatika a stylistika mě nemají rády. Respektuji a vážím si každého milce mluvnice a proto prosím, pokud v tomto nenajdete pochopení, odejděte. Děkuji a přeji hezký den.
Tak jako spousta lidí, mám i já několik předností a spoustu chyb. Mojí největší z prvních jmenovaných je schopnost vyjádřit tu nejjednodušší myšlenku nejsložitějším způsobem.:)
Můj život neni jednovrstvý a jednobarevný. Má mnoho podob a forem, záleží vždy na tom s jakou náladou a s jakým člověkěm ho zdílím. Takže od nudného vypravěče, nevtipného baviče, přemoudřelého poučovače, zbabělého chytrolína, líného partnera, věrného mlsače a něvěrného milence, až po nekonečno jiných možností můžu být kýmkoli. Tedy nevyhraňuji ani cíl svého hledání. Najdeš ve mě to co ve mě budeš hledat. Pokud mě budeš chtít nenávidět, dám ti k tomu příčinu, pokud ne, dokážeš mi odpustit.
V některých věcech jsem pokrytec. Ač sám stárnu, věk považuji za největší hodnotu jen když je ho málo. Jiné klasifikace doby, ale čestné skautské, nerespektuji.
Pokud by to někdo chtěl, vždy mě oslní kritické myšlení. Kvalitní konverzace začíná sporem. Často se cítím osaměle, i když je kolem mě zpousta lidí. Takže pokud to někdo touží změnit a splňuje vše popsané a dokonce to i akceptuje, prosím piš. Rád se s tebou setkám.Těším se na viděnou. :))
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
07.06.2007 22:37  
Guajacuran
Krásný,hodný a jenom můj!!!!