Dosi    (42/178/74)

– Brno-město » Brno

Orientace
Gay

Partnera
Nemám

Hledám
Vážný vztah
Pravidelný sex
Přátelství
Pokec
Věk od: 30
Věk do: 45

Profil založen
25.08.2009

Počet návštěv
4178

Naposledy přihlášen
17.12.2021

Pojď na Brněnský Pride Week! :-) queerkod.cz/pride21
Uživatel je certifikovaný fotkou (více o certifikaci »)
Základní:
Jméno: Honza

Vzdělání/studuji: 
Práce: It administrátor/programátor

Postava: Normální
Oči: Hnědé
Brýle: Ano
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Tmavě hnědá
Vousy: Oholený / Nemám
Znamení: Střelec
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
GeekNa mladší
Sex:
Role:Aktivní Pasivní
Mazlení:Nesnáším Miluji

Bezpečný sex: Vždy
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Noční život:Domácí typ Párty typ
Zájmy
Cestování, Dobrovolnictví, Filmy, Fitness, Geocaching, Hudba, Letadla, MHD, Nudismus, PC hry, Pěší turistika, Počítače, Programování, Procházky, Prokrastinace, Rostliny, Technika, Turistika, Vaření, Věda
Sport
Cyklistika, Plavání, Posilovna, Turistika
Kuchyně
Asijská, Balkánská, Česká, Čínská, Dary moře, Domácí, Francouzská, Italská, Mexická, Nepálská, Ryby, Řecká, Thajská, Vietnamská
Zvířata
Hlodavci, Kočka, Křeček, Myš, Osmák degu, Pes
Cestování
Cyklovýlety, Čundr, Hiking, Horská turistika, Hory, Kempování, Letecky, Města, Moře, Památky, Poznávací, Vlakem
O sobě:
Ahoj! :-) Nejsem moc na dlouhé psaní na chatu. Pojď radši místo toho na pivo/víno/drink a případně nějaké dobré jídlo k tomu. Je přece lepší posedět s někým reálně třeba v hospodě (i kdyby z toho nic nebylo) než sám doma večer bušit do klávesnice (ostatně to dělám přes den v práci). A nebo pojď třeba na pěší výlet, kolo, někam k vodě... A uvidíme, třeba z toho něco vzejde. ;-)

Co hledám? Ideálně vztah na celý život (LOL, jsem naivka, já vím). Vzhledově radši kluka než chlapa nejlíp (ale ne striktně) +/- 5 let ode mě. Přiznávám, že radši mladšího než staršího, ale nikdy nevíš... Takže klidně napiš i když jsi vzhledem spíš chlap něco nad 40. Ostatně i nový kámoš může být fajn výsledek, ne?

A ještě něco... FOTKA OBLIČEJE na profilu nebo poslaná v úvodu konverzace je VELKÉ PLUS a ZÁRUKA ODPOVĚDI. Je fajn vědět s kým si píšeš. :-)


Víc o mě... (obsáhlejší verze pro ty, kteří ještě nemají dost)

Jak už vyplývá z předchozího textu, docela rád vyrazím ven na výlet ať už pěší nebo na kole. Mám radši hory než moře, ale i moře může bejt (pár dní) fajn. :-) Občas zajdu s kamarádama plavat. A od ledna celkem pravidelně (když nepočítám COVID přestávku) chodím cvičit do fitka, což se trochu začlo projevovat na mém zevnějšku a má pozitivní vliv na bolavá záda ze sedavého zaměstnání. Na druhou stranu, rozhodně nejsem žádný supersportovec -- všeho s mírou. Výlet jo, kolo jo, ale ne každý víkend. Úplně v pohodě jsem schopný proflákat celý víkend doma, zvlášť v zimě, kdy je venku hnusně. A samozřejmě, v zimě se dá vyrazit aspoň do divadla nebo kina. ;-)

Taky rád jím dobré věci (viz štítky v sekci Kuchyně nahoře) a sem tam i něco rád uvařím, zvlášť když je s kým a pro koho. A samozřejmě k dobrému jídlu patří dobré pití, to prostě nejde oddělit -- pivo a víno je asi nejčastější, ale dobrý drink nebo třeba kvalitní rumík, jsou taky fajn. :-)

No a jasně že mě taky zajímají počítače, když mě živí... Ale nechal jsem si je nakonec, abych neodradil případné anti-ajťáky hned v úvodu. Doma se snažím neprogramovat, to stačí v práci. Ale celkem rád hraju hry (což je zase hlavně zimní aktivita). Baví mě RPG (Gothic, Elder Scrolls, Zaklínač, ...) a nebo letecké a vlakové simulátory (X-Plane, MS FS 2020, Train Sim World). Takže možná kdybych neměl tolik dioptrií, byl by ze mě strojvůdce nebo pilot. ;-)

Bylo by toho určitě víc, ale pro účely profilu to myslím stačí bohatě. Stejně spousta lidí nedočetla až sem. Takže víc osobně třeba u toho piva... ;-)
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
   …žádné zprávy v knize návštěv