elder (29/180/65)

– Praha 1 » Ostrava

Orientace
Gay

Partnera
Nemám

Hledám
Vážný vztah
Pravidelný sex

Profil založen
02.07.2009

Počet návštěv
85688

Poslední aktivita
19:57

Základní:
Uživatel si změnil přezdívku. Původní přezdívka: elrond.


Vzdělání/studuji: 
Práce: Podnikatel

Postava: Štíhlá
Oči: Hnědé
Vlasy: Delší
Barva vlasů: Tmavě hnědá
Znamení: Blíženec
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
Můžu ubytovatTwinkGeekNa mladšíKošile
Sex:
Další:
SM - soft, SM - hard a Spank

Obřízka: Ne
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Noční život:Domácí typ Párty typ
Zájmy
Anime, Cestování, Cizí jazyky, Černý humor, Čtení, Divadlo, Dobrovolnictví, Duchovno, Ekonomika, Elektronika, Elektrotechnika, Ezoterika, Filmy, Filozofie, Fotografování, Gastronomie, Historie, Hry, Hudba, Investování, Kavárenské poflakování, Knihy, Kultura, Kynologie, Literatura, Móda, Nakupování, Počítače, Poker, Politika, Práce, Právo, Programování, Procházky, Prokrastinace, Psaní, Psychologie, Sci-fi & Fantasy, Seriály, Společenské hry, Šachy, Technika, Věda, Zvířata, Žurnalistika
Sport
Jóga, Lyžování, Šachy
Muzika
Akustická, Alternativní, Dance, Folk, Instrumentál, Jazz, Pop, Progressive rock, Rock
Kuchyně
Francouzská, Italská, Ryby
Zvířata
Pes
O sobě:
Co tady prioritně hledám? Zajímavé lidi, kontakty, podnětné konverzace s lidmi, kteří mají vlastní názor a nad věcmi přemýšlí.
Co mě zaujme? Nebudu tvrdit, že i ne vzhled, ale více než vaše intimní fotka mně imponuje vzdělání, inteligence, cílevědomost, všeobecný přehled a pokec o něčem víc než jen o tom, co jsem dělal, jak se mám, či zda si neužiji.

Co se týče věkového limitu, rád si inteligentně popovídám téměř s kýmkoliv, na vztah hledám spíše mladšího kluka, než jsem sám, nicméně výjimka je možná, ba vzhledem k mé představě partnera skoro nutná :D . Zároveň bych ale zdůraznil, že ne zdaleka vždy, když jsem online, mám čas si povídat, berte na to prosím ohled.

Představa ideálního partnera je vždy trochu problematická, ale za nejpodstatnější považuji skutečnost, abych se s dotyčným nikdy nenudil, abych si s ním rozuměl po stránce názorů, zájmů a abych mu mohl důvěřovat. Ano i mnohé jiné kritéria jako vzhled, peníze, jsou důležité, ale to všechno jsou věci, které jsou vždy o kompromisu a přístupu.

Co se týká nezávazného sexu, už jsem trochu vyrostl z pubertálně idealistického přístupu, že je prostě špatně. Dovedu si jej představit s někým, komu důvěřuji, mám jej rád jako kamaráda a jednoduše jsme si trochu blízcí. Takže pokud mi nabídnete sex v první zprávě reakci nečekejte.
Asi bych měl uvést i nějaké trochu konkrétnější informace o sobě. V Praze studuji práva, plánuji tady i zůstat, zároveň pracuji na plný úvazek v oboru. Mezi mé zájmy patří politika, obecně společenské dění, divadlo, kultura, literatura, cestovaní, ale rád si klidně jen zajdu na skleničku dobrého vína/piva a popovídám si rád téměř o čemkoliv (Neberte doslova prosím :). Politickým smýšlením jsem hlavně liberál a hlavní hodnotou a potřebou je pro mě inteligentní a vyspělá společnost.
Pár možná zajímavých zásad či citátů, k zamyšlení závěrem, většinu z nich lze spojit s něčím, co čekám od lidí, kteří mi napíší a jsou ze situací, které se mi před časem staly.
1. Život začíná vystoupením z komfortní zóny
Tohle není až tak citát jako spíš zásada. Definovat jde různě, a já bych nerad zabíhal do nějakých filozofických úvah. Ale v zásadě tím chci říct, že příležitosti jsou všude kolem nás a hlavní naší zábranou jsme my sami, naše vlastní aktivita nám přináší úspěch, aktivita, která je mnohdy v první chvíli nepříjemná, ale ve výsledku jsme pak na ní hrdí.
Nebojte se žít, vždyť je to nakonec všechno jen hra.
2. Víš, já nerad spolupracuji s někým, komu vše v životě vyšlo
Tohle je věta, kterou mi před časem řekl jeden dobrý kamarád. Tehdy jsme si povídali o jednom našem společném známém, který ačkoliv je ve všem velmi úspěšný, něco tomu úspěchu škodí, něco na co možná časem takříkajíc dojede. Pokora. Ne každý měl v životě štěstí a vše se může ze dne na den změnit i tomu nejspokojenějšímu člověku, takže vždy všechno berte s určitým respektem a buďte pyšni na to, co máte.
3. Nic většinou není, tak jak se na první pohled zdá
Mnoho kluků si zde vzájemně něco závidí, partnera, peníze vzhled. Život mě naučil tomuto nepřipisovat až tak velkou váhu, minimálně pokud toho člověka neznám dostatečně dlouho, abych znal více aspektů jeho života. Jasně, někdo je krásný, ale vidíme i do toho, jestli mu to přináší dlouhodobý vztah? Někdo má hodně peněz, ale vidíme jaká píle, absence volného času zatím ve skutečnosti stojí? Mnohdy ne, takže prosím kluci, pánové, berte vše trochu s nadhledem, je to ve Vašem vlastním zájmu.
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
11.05.2023 00:01  
zozy
Zajímavý profil uživatele,napsané s rozumem a srdcem...
Já ti přeji hodně štěstí, kopec úpřimné lásky až jednou najdeš,po čem moc toužíš...,co nejmíň lidského zla, je to spousta kolem nás...držím palce. Zdar.p.
16.08.2022 18:57  
cervixx
Víc takových lidí s jasně a srozumitelně definovanou představou o životě! Krásně se četl tvůj profil. Tento člověk ví co chce, a s trochou štěstí toho dosáhne.
11.07.2022 09:04  
PetrUL
super profil, dle informací budeš super člověk
07.04.2019 22:57  
sexypeach
Chytrý kluk, který ví co chce. Super člověk...
12.01.2019 23:58  
csa292   
Skvělý a chytrý kluk s rozhledem a inteligencí. Doporučuji setkání!
07.02.2013 21:53  
This_is_Dubstep
Naprosto super kluk, úžasně se s ním píše a je to zatím ten nejhodnější kluk, co jsem tu potkal. A proto si tě vážím :)