Nosferatu78 (45/176/85)

– Praha 3 » www.janfilip.com

Orientace
Gay

Partnera
Něco se rýsuje

Hledám
Přátelství
Pokec
Věk od: 18
Věk do: 33

Profil založen
30.06.2009

Počet návštěv
5496

Naposledy přihlášen
02.09.2013

http://www.facebook.com/TVvestec
Základní:
Jméno: Jan Filip

Vzdělání/studuji: Jiné
Práce: Podnikatel

Postava: Normální
Oči: Hnědé
Vlasy: Delší
Barva vlasů: Tmavě hnědá
Znamení: Rak
Etnikum: Běloch

Tetování: Málo
Piercing: Ano

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Hodně
Drogy: Nikdy
Sex:
Anální sex:Nesnáším Miluji
Role:Aktivní Pasivní
Oral aktivně:Nesnáším Miluji
Oral pasivně:Nesnáším Miluji
Onanie:Nesnáším Miluji
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji

Ochlupení pohlaví: Upravené
Ochlupení na těle: Středně
Délka penisu: 17 cm
Průměr penisu: 5 cm
Obřízka: Ne
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Zájmy
Auta, Cestování, Elektronika, Filmy, Fotografování, Hudba, Knihy, Nakupování, Počítače, Procházky, TV, Umění, Vaření, Zařizování bytu, Zvířata
Sport
Jezdectví, Paragliding, Stolní tenis, Tenis
Muzika
Country, Dance, Folk, House, Jazz, Oldies, Pop, R&B, Reggae, Rock, Techno
Kuchyně
Česká, Čínská, Italská, Řecká
O sobě:
Výklad karet, diagnostika zdrav. stavu, věštba z run, výroba talismanů, psychologická poradna.
SMS brána: 604 96 96 96
www.janfilip.com

Měsíc leden / Január

V tomto měsíci nám převážně vládne sluneční znamení Kozoroha (21.12. - 19.1.)

Souhvězdí Kozoroha je nejmenší souhvězdí zvěrokruhu. Již v Mezopotámii označovalo zimní slunovrat, kdy Slunce postoupilo nejdál od rovníku.
Kozoroh je napůl ryba a napůl koza, má asyrsko-babylonské kořeny. Představuje Oannese, napůl člověka a napůl rybu, který se přestrojoval za mořskou pannu a učil lidstvo umění a vědám.
Římští básníci označovali Kozoroha jako Neptunova potomka.
Řecká mytologie popisuje Kozoroha jako Pana, který byl satyr-člověk s kozíma nohama a malými růžky. Když titánská bohyně Rhea poslala mořskou obludu Tyfóna, aby zničil všechny olympské Bohy, chtěl se Pan zachránit a snažil se proměnit v rybu, což se mu podařilo pouze napůl. Jakmile zjistil, že záchrana není možná a viděl roztrhaného boha Dia, začal zoufale křičet zděšením. Byl to tak hrozný a dlouhý jekot, že se Tyfon zarazil a v úžasu na něj zíral. Tím získal obratný Hermes čas sesbírat roztrhané kusy Diova těla. Tak panický řev Pana zachránil Diovi život. Zeus ho za odměnu umístil na nebe jako souhvězdí Kozoroha.

Zrozenec v tomto období je velice opatrný a nic nebere na lehkou váhu. Vždy sází na jistotu a dokáže být velice přesný. Je trpělivý a má střízlivou mysl. Jen zřídka je optimistou a jeho pedantství je těžko snesitelné. Kozoroh vyžaduje pozornost a je-li chválen, podává neuvěřitelné výkony. Ovšem bez pochvaly se cítí být odstrčený a jeho výkonnost klesá. Velmi touží po uznání, ale nerad na sebe upozorňuje. Je pracovitý a důsledný. V cizí společnosti se chová nenápadně, ale jinak dokáže být vtipný a zábavný. Pro Kozoroha znamená domov a rodina bezpečí a klid, proto svou rodinu pečlivě opatruje.

I my v tomto období se utužíme v trpělivosti, budeme vtipnější, i když kritičtější, silnější a odvážnější, někdy až neústupní. Máme předurčeno, že se budeme snažit být i uvážliví a spolehliví. Dávejme si ovšem pozor na neschopnost dělat kompromisy. Ty nám v tomto období opravdu moc nepůjdou. Naší největší předností bude cílevědomost, se kterou dokážeme dobře nastartovat do nového roku.

Úplněk v tomto měsíci je v Raku (27.1.). Luna vede k tendenci stahovat se více do soukromí, do svého vnitřního světa a do svých pocitů a dojmů. Jsou to dny, kdy můžou vítězit city a nálady nad rozumem. Potřeba být v bezpečí a držet se svých zaběhlých zvyků nám může komplikovat život. Luna v Raku ale vybízí k projevům citu, jemnosti a péče.

Od 6. 1. je Luna ve Štíru – Při předešlých svátcích dostala zabrat i naše domácnost a je na čase jí dát dohromady. Sundejme tedy záclony, potahy, ubrusy a šup s nimi do pračky. V těchto dnech ušetříme na pracím prášku, bude totiž stačit pouhá polovina. Skvrny a nečistota půjde dolu skoro sama. V pondělí budeme ke všemu přistupovat s diplomacií a postupovat čistě systematicky. Naplánujme si tedy naše konání více dopředu a zapišme si naše myšlenky na nadcházející dny do diáře. Odbouráme tak možnost, že na něco zapomeneme.
Úterý už tak systematické nebude a budeme náchylnější k temperamentnějšímu chování. Važme každého slova, či myšlenky. Mohli bychom utrousit něco, co bychom jindy jen tak neřekli a co by našim blízkým mohlo opravdu vadit.

Mé rady pro jednotlivé fáze Luny najdete v aktuálním čísle (9) časopisu "Magická žena"
Časopis si můžete nyní koupit i z ČR a to prostřednictvím SMS ve tvaru MZ číslo výtisku, jméno a adresa. (např. MZ 8 Jan Novák, Počernická 10, Praha 10) Touto SMS časopis objednáte a rovnou zaplatíte. Cena SMS je 40,- Kč

Více informací na info@janfilip.com

Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
13.11.2012 18:55  
Nosferatu78
Pro Levapp: Kdybych tomu nevěřil, tak to nedělám. A jo, když máš takový názor, tak nemá cenu ti ho vyvracet, že?! :o)
13.11.2012 16:18  
pigdan
LEVAPP já si vykládám karty každý týden a vždycky se to splní
02.10.2012 20:13  
LEVAPP
Me by opravdu zajimalo,jestli sam veris tomu nesmyslu,ze lze predpovedet budoucnost. Ja rikam ze je to naprosta pitomost,stejne jako je naprosta pitomost stejne jako treba to,ze nad nami je nejaky buh. Za svy uspechy i neuspechy si muzem sami,svuj,zivot taky z velke casti ovlivnujem sami.
21.09.2012 02:08  
inkognyto
ahoj krasnej bulik
13.06.2011 16:22  
ANGEL_SECRET
moje zlatučkéééé
29.04.2010 22:39  
bellegarde   
zajímavej člověk a přišel ve chvíli, kdy jsem se rozhodl pro výklad karet, přesně vystihl osobnost a současnost, takže ted se můžu těšit jen na budoucnost :-)
17.04.2010 00:11  
mazlik2580007
strášne záujimávy clovek pretože posobi inák áko je....opláti sá hlávne spoznát :)))
02.07.2009 04:19  
hankk35
Nebo jinak...
Zvláštní A krásnej...
02.07.2009 04:17  
hankk35
Zvláštní, ale krásnej člověk...