GMilord (32/178/73)

– Plzeň-sever » Plasy
Představa o životě Do budoucnosti nikdo nevidí, ale myslím, že ten kdo žije pouze přítomností a nezabývá se vůbec budoucností nemůže fungovat dlouho. Má představa o budoucnosti není nikterak složitá, ale je z části dosti utopická, ale to je asi představa všech.
Nu tak jak by to asi tak mělo vypadat v mé budoucnosti: Chtěl bych velký byt s velkým počtem psů, neboť psy opravdu miluji a vím, že mi dokážou nahradit mnoho, vždy mi rozumí a vždy mi pomohou, neboť nejsou tak sobecký jako lidé a nemyslí stále jenom na sebe. (Nejraději mám irského vlkodava). Přítele bych chtěl nalézt určitě již stálého a vůbec mi nevadí nemístné narážky na to, že si tím zkazím mládí, protože mládí se má užít a člověk nemá být v mládí fixován pouze na jednu jedinou osobu. Je mi to ukradené, já tu osobu chci, na co je střídání lidí a hraní si s láskou a s city lidí. Nejsem hráč tudíž to nechci ani zkoušet, chci mít jistotu v tom koho miluji a to asi těžko získám po dvou měsících vztahu.
Práce? Nu tak sem neskromný, chtěl bych vystudovat práva, poté psychologii a pak ještě přírodní vědy (jak říkám, lehká utopie, neboť mě škola nebaví už nyní). A poté bych chtěl hodně cestovat, miluji hory v nich bych rád trávil hodně času s tím, koho bych miloval, ale i se svými přáteli. Rád objevuji a rád poznávám, takže chci opravdu projet celý svět. Nu tak to by bylo asi tak vše.