Amplus01 (49/187/110)

– Jihomoravský kraj » Brno a okolí, Znojmo
Já a SM praktiky Pár slov k mé SM zálibě. Koho tohle téma nezajímá, najde zde nepochybně mnoho jiných textů.
Jak jsem již uvedl na svém profilu, mezi mé záliby patří SM. Čili praktiky z oblasti sadomasochismu. SM je však pojem převelice široký a činnost příznivců bolestivo-slastných zážitků natolik rozmanitá, že mezi SM můžeme zařadit jak lehké plácnutí při sexu, tak zavěšování za hák zabodnutý do zad. Proto si myslím, že tato má záliba vyžaduje trochu upřesnění, aby snad nedošlo k nějakému nedorozumění. Mé povídání tedy není projevem jakéhosi ukájení, ale objasnění vašich vyřčených i nevyřčených otázek. To bych rád zdůraznil.

Rovněž předesílám, že až někdo začne lomit rukama nad tím, jaká je tohle všechno úchylárna, měl by si napřed uvědomit, že už samotný vztah muž+muž může celou řadu lidí docela slušně pobuřovat. Chcete toleranci, začněte tedy u sebe.

Ale teď už k věci. Mou "specializací" jsou tělesné tresty v podobě výprasků na holý zadek. Mou zásadou je bezpečnost a zachování zdraví. Proto také zadek, který je k této činnosti jako stvořený. Výprask může bolet jako čert (a uspokojit tak i ty náročnější příznivce bolesti), ale přece nezůstane nikdo mrzákem. Mezi mé oblíbené nástroje bolesti mohu směle zařadit kožený opasek, který je jednak dostatečně účinný, jednak je skoro vždy po ruce. Není tak třeba žádného extra vybavení, ani žádných extra příprav k tomu, aby si dva mohli udělat dobře. Kožený opasek opět i proto, že bolí, ale nemrzačí. Pokud tedy někdo není blázen. :-)

Výprask není bezhlavé mlácení, výprask je obřad. Mimo jiné vyžaduje zcela jistě i vzájemnou důvěru, zejména pak tehdy, když se trestaný nechá třeba připoutat. Aby pak nelitoval. :-)

Pokud se mě zeptáte, zda raději opasek držím v ruce, nebo ho raději cítím na zadnici, pak vám mohu s čistým svědomím prozradit, že mám rád obě varianty. Vždy záleží na dohodě obou stran. Osobně vítám spíše exekutory s pádnější rukou, protože výprask je přece jenom trest a ne mazlení. Pokud jde o protějšek, vždy respektuji dohodu. Nebudu do řevu mlátit někoho, kdo chce jen náznak, nebudu se párat s někým, kdo si chce v zrcadle prohlížet jelita. :-)

Nejsem uzavřen ani jiným SM praktikám, ale zase úplně všechno po mně vyžadovat nemůžete. Rozhodně nebudu nikomu probodávat tělo, nebudu nikomu na tělo nic vypalovat, nebudu nikoho škrtit do bezvědomí a pod. Ano, i takové požadavky už zazněly. To stejné platí i směrem ke mně. Každému podle chuti, ale musíte hledat jiný protějšek. :-)

Resumé: Potřebujete-li zmalovat zadnici, jste na správné adrese! Potřebujete-li se naopak na něčí zadnici vyřádit, nejsem proti. A máte-li nějakou vhodnou uniformu (nemyslím tedy třeba tu pro stevardy :-)), máte skoro jisté, že se dohodneme! :-D
A důrazně připomínám, že výprasky jsou mou zálibou, avšak nikoliv posedlostí!