Amplus01 (49/187/110)

– Jihomoravský kraj » Brno a okolí, Znojmo

Orientace
Bisexuál

Partnera
Nemám

Hledám
Přátelství
Pokec
Věk od: 18
Věk do: 35

Profil založen
12.08.2010

Počet návštěv
13881

Naposledy přihlášen
10.04.2016

Sluníčková korektnost vymazala "mínuska". No jo, ještě by se někdo z mínusu mohl pověsit. :-)
Základní:
Vzdělání/studuji: 
Práce: Jiné

Postava: Silnější
Oči: Nechci uvést
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Světle hnědá
Znamení: Vodnář
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Hodně
Drogy: Nikdy
Sex:
Další:
Uniformy, SM - soft, SM - hard, Svazování, Vosk a Kožené řemeny

Ochlupení na těle: Středně
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Noční život:Domácí typ Párty typ
Zájmy
Akvaristika, Cestování, Hospody, Hudba, Knihy, Lékařství, Sběratelství, Zahradničení, Zvířata, Železnice
Sport
Cyklistika, Plavání, Turistika
Muzika
Country, Folk, Klasická hudba, Pop
Kuchyně
Česká
O sobě:
Odlišná sexuální orientace není přednost. A už vůbec ne důvod k hrdosti! /Viz zdejší blog./

Vítejte, pánové (a dámy)! :-)

Mnohým z vás se patrně bude text na mém profilu zdát dlouhý. Ale ruku na srdce. Jste ochotni číst několikastránkový návod k elektronice, ale už ne zdejší profily, kde se vám lidé snaží něco málo o sobě sdělit. Lze tomu snad rozumět tak, že dejme tomu televize má pro vás větší hodnotu, než člověk? Jistě, nikoho z vás nikdo nenutí, abyste profily četli. Nemusíte tedy číst ani ten můj. Pak ovšem nemusíte ani psát. :-)

Tak hurá na to. A protože jde tady o nejběžnější otázku, odpověď poskytnu hned zkraje. Koho a co hledám? Hledám kamarády, přátele. Na kus řeči zde, ale i v reálném světě (který je mnohým z vás, bohužel, na hony vzdálený) a třeba i na pivo (víno, slivovici, nealko, kafe, čaj,... :-)). Tu a tam cestuji, nejen po ČR, takže v podstatě ze všech koutů. Protože dobrý člověk (ano, já :-)) všude přátele má. Nehledám vztah a primárně rozhodně ne sex. Ani jedno si nerozmyslím a už vůbec ne po první zprávě.

Co říci o sobě? Z předem zadaných údajů tady moc k výběru není, byť musím uznat, že výběr se podstatně zlepšil. Nakonec, jestli třeba chovám rybičky vás většinou stejně nezajímá. Vy jste spíše na to ptactvo, že... Zájmů mám zkrátka bohatě, ani na všechny není čas, tudíž se nebojím, že by při vzájemné debatě stála řeč. Dokonce, ač dávám přednost pohodlnému uložení těla, i nějaký ten sport mě baví. Hraji kupříkladu šachy. :-) A kdo by snad chtěl vědět více, jistě se umí zeptat.

V profilu uvádím mé "sexuální záliby". Ano, jsem "příznivcem" s/m, zejména výprasků. A potěší mě kamarád se stejnou či obdobnou zálibou. Ale rozhodně toto potěšení můj život neřídí a není nutné, aby bylo předmětem komunikace. Už vůbec se nikdo nemusí bát, že bych ho naháněl s bičem v ruce. :-) Nikomu nechci nic vnucovat a toleruji záliby jiných. Co se týče nastavené věkové hranice, tato se týká spíše případných "hrátek". Určitě ne psaní či povídání. Á propó, "hrátky" nerovná se nutně zasouvání mužských pohlavních orgánů do otvoru pro výstup finální podoby potravy, ano? :-) ... Jo, a ten znak modré hvězdy neznamená, že vám budu vyšetřovat pohlavní orgány, nebo zavádět cévku. :-) Pro zájemce jsem napsal pár slov do zdejšího blogu.

"Plus" ... někdo má toto hodnocení rád, někdo se na něj přímo třepe, někomu je lhostejné. A přiznejme si, je to taky trochu pohodlnější, než zpráva. :-) Osobně dávám hodnocení "plus" z různých důvodů, rozhodně to neznamená, že se vám vnucuji do postele. To rozhodně ne. :-) Ovšem vězte, že i když nehledáte kamaráda, kterému táhne na čtyřicet a váží skoro dvakrát tolik co vy, tak se mi, navzdory tomu, nebo právě proto (víte, co chcete) může váš profil líbit. Může, že jo? :-) No a pokud někomu to "plus" pošlu, zpravidla připojím i nějakou tu zprávu. Pokud ne, je to především proto, že neočekávám jakýkoliv zájem o mou osobu (přímo z vašeho profilu může vyplynout, že já pro vás nejsem ani k tomu pivu). Kdybych se snad pletl, stačí napsat. ... Taková perlička. Očekával bych, že každého chlapa kladné ohodnocení potěší, přece jen, to naše mužské ego, že jo (ehm, pravda, u někoho je o "mužském" egu těžko hovořit). Nicméně jsem se již setkal (byť jen jedinkrát) i s reakcí podrážděnou. A to jsem to hodnocení i ve zprávě objasnil. V takovém případě není problém na příslušné místo kliknout znovu, tolik času mi to nezabere, opět stačí říct. :-)

Fotky zde zveřejněny nemám (když tedy nebudu počítat ruce a nohy :-)), ale při vzájemné komunikaci můžeme jistě dojít k tomu, že vám fotku zašlu. "Vzájemná" znamená, že si píši dva lidé navzájem. "Dojít" znamená, že to nebude okamžitě. Pro méně chápavé, hned první zpráva od vás ve znění "fotku?" nesplňuje ani jedno z uvedených kritérií. Kdo nemá fotku v profilu, jedině výměnou. Budu-li chtít vidět já vás, zašlu fotku jako první, bude-li to naopak - vy chcete vidět mne, pošlete tedy nejprve sebe :-). A přivítám obličej, anatomii jakž takž ovládám, tudíž fotky penisu vidět opravdu nepotřebuji.

Díky všem za návštěvu mého profilu a těším se na poznávání s novými lidmi.

*****
Je zde zvykem napsat pár zásad pro komunikaci, přesněji řečeno seznam "chyb", pro které někdo nesmí psát, tudíž nemohu zůstat pozadu:

- nemáte v profilu fotku? : nevadí, klidně napište
- nejste v uvedeném věkovém rozmezí? : nevadí, klidně napište
- máte úplně jiné záliby, než já? : nevadí, klidně napište
- přijdete si tlustí, hubení, malí, velcí, škaredí,...? : nevadí, klidně napište
- začínáte konverzaci pozdravem a dotazem, jak se kdo má? : nevadí, klidně napište
- chcete mi vynadat? : nevadí, klidně napište :-)

*****
Návrh - myslím, že bylo nebylo od věci doplnit na profily položku "Hledám: podle postavy". Jistě by řada uživatelů uvítala, kdyby o svém vyhlédnutém "objektu" věděla, zda hledá jen "štíhlé", nebo naopak "silnější", případně, že je mu to jedno. Poslal jsem tento návrh administrátorům, kdo by se mnou souhlasil, může se taky přidat. :-)

*****
Stultorum mater sempiter gravida.
Než napíšete, zamyslete se, jestli náhodou nejste zrovna synem. :-)

*****
Pár postřehů a poznámek po komunikaci s některými lidmi z této "seznamky":

* Co byste si pomysleli o člověku, který na váš inzerát "prodám auto" odpoví otázkou, zda ty kapry prodáváte živé nebo klepnuté? Asi že je blázen, viďte? Tak proč, prosím vás, reagujete podobným stylem na zcela jasně napsané věci v profilech?

* Určeno zejména pro "mladé zajíce", abych použil jejich vlastní "titulování". :-) Dávejte si pozor na svá přání. Mohla by se vám vyplnit. Takže až mi zase přijde zpráva typu "jsem mladý zajíček, chceš mě? kolik dáš?" může se vám lehce stát, že kývnu. :-) Ale pak se nedivte, až vám zmaluju prdele, že si dva týdny nesednete. :-) A protože ti, kterým je toto varování určeno, to stejně nebudou číst, docela se těším na prvního zájemce... :-)

* Skutečnost, že mám v profilu mezi sexuálními zálibami uvedeno "s/m" ještě neznamená, že mě máte (a nadto hned v první zprávě) oslovovat "pane", nebo ještě lépe "zmrde". Na nic takového nejsem stavěný a podobné zprávy budu přehlížet.

* Domníval jsem se, že lidské tělo je mi docela dobře známo, ale život, a zejména zdejší server, přináší stále nějaké to překvapení. Tak třeba nedávno jsem zjistil, že penis umí psát. To jsou věci, viďte? No ale jak jinak si vyložit zprávu, ve které stojí "to jsem já, chceš mě?" a je přiložena fotografie onoho "já", tedy fotka právě mužského pohlavního orgánu... :-) Ovšem nevím, milý orgáne, co bych s tebou dělal...naložil si tě do lihu? :-)

* Chápu, že někomu můžu být tak nesympatický, že už nesnese ani další psaní se mnou. Proč jste ovšem někteří z vás tak zbabělí, že to neumíte na rovinu napsat? Já se neurazím ani vám nehodím to "mínus", kterého se mnozí z vás bojí jako čert kříže. Ale uznejte, že je docela bezcharakterní si s někým hodinu psát, vykládat mu, jak rádi byste dotyčného osobně poznali, pak vyloudit fotku a odmlčet se...

* Do určitého věku je mládě šimpanze inteligentnější, než stejně staré mládě člověka. Jak ovšem čtu některé zprávy, tak se ukazuje, že u některých lidí se tento rozdíl nesmaže ani v pozdějším věku, šimpanz stále vyhrává. A někdy bych dokonce řekl, že i ten nejblbější šimpanz na světě je pořád chytřejší, než někteří tady...

*****
Jedno doporučení ke zpřehlednění těchto stránek:
Nebylo by od věci zavést ikonu "červené lucerničky", kterou by si nemálo uživatelů mohlo dát hned vedle uživatelského jména. Jsem přesvědčen o tom, že mnohé by se zjednodušilo, pro obě strany konverzujících. :-)

*****
"Kohn, proč jsou tak smutnej?"
"Ale, syn se mi žení."
"Z toho nejsou smutnej, to se stalo i jinejm. Jak se jmenuje nevěsta?"
"Stefan."
"No, to opravdu není obvyklé židovské jméno."

=====
Aktuilizováno: 03.01.2015
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
12.03.2015 23:59  
anonymkralik
Je to lump! :o)
29.01.2015 22:03  
Rayew
moc hezkej fajn medvěd
05.01.2015 00:30  
klinik_pacient
světlá vyjímka na tomto portálu...
14.11.2011 07:34  
MyHeartWillGoOn
drsně napsaný profil XD +
31.10.2011 02:23  
chutney
Mas pravdu, Lidska blbost nezna mezi! Stultorum mater sempiter gravida. Stultorum mater sempiter gravida.vypadas zajimave, nejen fyzicky a tak bych Te rad poznal!:-)
28.10.2011 22:13  
pocuranecek
hey tak nějak to vidím :-)