Yennick (46/185/75)

– Brno-město » Austria :-)
17.04.2009 00:26
Luxusni vtip
O tom jak se chodi do nudistickeho klubu !
26.04.2009 05:53
Be gay !
Neco co mne nedavno zaujalo !
29.04.2009 03:51
Hlasky !
To jsou hlasky co mne zaujaly , nebo maji neco spolecne se mnou , postupne budu dodavat .....
12.01.2010 23:35
Condoms !
Imagine if all the major brands started selling their own condoms and kept their original tag-lines. Sainsbury condoms – making life taste better Tesco Condoms – every little helps Nike Condoms – Just do it Peugeot Condoms – The ride of your life KFC Condoms – Finger Licking good Minstrels Condoms – melt in your mouth, not in your hand Safeway Condoms – Lightening the load Abbey National Condoms – because life is complicated enough Coca Cola Condoms – The real thing Ever Ready Condoms – keep going and going Pringles Condoms – once you pop, you can’t stop Burger King Condoms – Home of the Whopper Goodyear Condoms – “for a longer ride, go wide” Muller light condoms – so much pleasure, but where’s the pain? Flash Condoms – Just sit back, relax and let flash do all the hard work Halford Condoms – we go the extra mile Royal Mail Condoms – I saw this and thought of you Andrex Condoms – Soft, strong and very very long Renault Condoms – size really does matter! Domestos Condoms – gets right in the rim Heineken Condoms -reaches parts that other condoms just cannot reach Carlsberg Condoms – probably the best condom in the world Pepperami Condoms – its a bit of an animal Polo Condoms – the condom with the hole!! (VERY poor seller !!) McDonalds Condoms – I’m Lovin’ it!
04.03.2010 17:55
Volno v praci !
Nedávno jsem strašně potřeboval na pár dní vypadnout z práce,ale věděl jsem,že šéf mi volno jen tak nedá.Naštěstí mě napadlo,že kdybych ze sebe udělal blázna,tak mě na pár dní pustí.Tak jsem se zavěsil pod strop a začal vydávat podivné zvuky.Má kolegyně se na mě udiveně dívala a pak se zeptala,co proboha dělám na tom stropě.Vysvětlil jsem jí,že představuji žárovku,aby si šéf myslel,že jsem se zbláznil a pustil mě na pár dní domů oddychnout si od práce. Po několika minutách se u nás v kanceláři šéf skutečně objevil. Podíval se na mě, jak visím pod stropem a zeptal se: "Co tam,proboha,děláte?" Řekl jsem mu,že jsem se stal žárovkou.Odpověděl, že jsem očividně přepracovaný a že si mám jít na pár dní mám jít domů odpočinout.Seskočil jsem dolů a odcházel domů.Moje spolupracovnice se ovšem vydala za mnou. Šéf ji zastavil a zeptal se jí: "A kam jdete vy?" Odpověděla mu:"Jdu taky domů.....kurva.....přece...nebudu dělat po tmě !!!
04.03.2010 17:58
V autobuse ...
Byl jsem v autobuse, kde byla jedna cca 16-ka??? , měla na tváří silnou vrstvu make-upu , nastoupil chlapec, též v jejím věku a prohlédl si pořádně její tvař a prohlásil: " Paštika patří na chleba a ne na xicht....". Nastalo hrobové ticho. Všichni sme byly zvědaví jak a či vůbec děvče odpoví a nebo se rozpláče. Neuběhlo ani 5 sekund , A pak prohlásila: " A kokot patří do piče a ne do autobusu......"
04.03.2010 18:01
2 blondyny :-))
Blondýna sedí doma naštvaná, nemá ani korunu a přemýšlí,jak by přišla k penězům. V tom ji napadne únos dítěte. Hned běží před školu,tam si vyhlídne prvního hezkého kloučka a spěchá s ním domů. Doma usedne ke stolu a píše anonym:Milá maminko dnes, jsem ti unesla syna a chceš-li ho ještě vidět, tak dej do igelitky 1 000 000 Kč a nech mi je zítra v 16.00 v centru u kašny. Blondýna." Zalepí obálku, předá ji kloučkovi a pošle ho s ní domů. Na druhý den běží ke kašně a tam igelitka s milionem a dopisem. V tom stojí: "Milion Vám posílám jako výkupné, ale můžu Vám říct, že my blondýny bychom si takové sviňárny dělat neměly!"