tag007 (51/177/67)

– Praha 8 » Palmovka
08.10.2008 11:33
jak to tu vlastně funguje....
Nedávno jsem přemýšlel jak to tady vlastně funguje... a řekl bych že i v oblasti našich vztahů se uplatňují neúprosné zákony trhu. Pokud máš co nabídnout, můžeš na oplátku i něco dostat... pokud nabídnout co nemáš, pak ani tobě nebude nic moc nabídnuto... Samozřejmě těch věcí k nabídnutí je víc než jen velké péro nebo svalnatá sexy postava... i charakter, intelekt, vtipnost se počítá.... samozřejmě boduje pěkná pohledná tvář... ale vždy jde taky o to nabízet relevantní věc při určitém požadavku... tak třeba pokud hledá někdo lásku na celý život, musí kromě odvahy věnovat tomu čas, city a sebe celého, nabídnout taky tu slušnou postavu, pohlednou tvář a ještě něco speciálního navíc... protože součástí lásky bývá i ten sex... Pokud jde "jen" o sex, nemůže se nikdo divit že fyzično je v takovém případě na prvním místě... a je také potřeba v takovém případě poskytnout aspoň nějaké vizuální vodítko ve formě fotky... dost často se tu setkávám s hlavní (a často jedinou) fotkou péra v profilu... nic proti, pánové, často je to hezký pohled... ale víceméně nic neříkající... tedy ve většině případů. K tomu, aby si člověk udělal nějakou představu, je potřeba mít to péro s čím porovnat - a to nejlépe se širším záběrem postavy ke které patří... pak teprve dostane taková fotka správnou perspektivu a je možné udělat si obrázek. A z opačného pólu spektra - je tu dost profilů kluků, kteří vyznávají věrné partnerství, lásku až za hrob a dýchání jen pro toho jednoho jediného.... nechci to nijak hodnotit a rozebírat protože opravdu existuje možnost že takoví úžasní kluci a chlapi mezi námi jsou a těm držím pěsti a přeji jen to nejlepší... ale pokud jste to zrovna vy - a máte pocit že vám ostatní nerozumí nebo že je to tu jen samý sex - zkuste to prostě brát jako fakt a neurážejte ostatní, kteří jsou tu třeba jen kvůli tomu sexu... nikdy nevíte, s čím tu budete za rok, za dva... za pár let... Můj názor na danou věc taky prošel poměrně křivolakým vývojem... sice jsem nikdy nebyl militantním zastáncem věrnosti, ale taky jsem měl rád představu intimního života výlučně ve dvou... ale časem člověk zjistí (tedy asoň já při pohledu do svého nitra i na páry kolem sebe), že v reálu to tak funguje opravdu vyjimečně. takže buďme trochu tolerantní a taky objektivní a pokud možno sebekritičtí, než se vrhneme do kritizování jiných. Díky :-)
30.11.2008 08:51
Volný vztah
aneb jak to máme doma zařízené a jak to snad i funguje. Jsme s partnerem spolu už pár let a už od začátku jsme dohodnuti že ani jeden z nás dvou nebude lpět na sexuální věrnosti toho druhého. Já jsem po zkušenostech z předchozích vztahů ( které byly pojaty úplně jinak) byl pro, aby takové uspořádání nastalo. Obvykle to sexuální nadšení z partnera opadne po dvou, třech letech a pak nezbývá než buď téměř rezignovat na sex nebo začít hledat tu trochu vzrušení jinde. Nechtěl jsem ale riskovat rozpad vztahu, který po všech stránkách funguje. Objevit nečekaně něčí nevěru je poměrně velký šok. Proto jsem chtěl abychom si to vyjasnili už před začátkem vážnějšího vztahu, což se i stalo. Myslím (doufám), že tohle uspořádání vyhovuje mě i partnerovi. Věřím taky, že to neznamená začátek rozpadu vztahu. Jsme spolu proto, že se máme rádi, rozumíme si, máme velmi blízké názory na podobu společného života a myslím že se setkáváme i na úrovni intelektu a společenské úrovně (tohle myslím zcela obecně, nenaznačuji že je to úroveň kdovíjak vysoká ;) ) Sex je příjemná aktivita, která u mužů (u žen je to řekl bych trochu jinak, ale to neposoudím) neznamená obvykle automatické vytvoření citového pouta. Po čase většina mužských potřebuje objevovat něco nového... a vzhledem k tomu, jak snadné to mezi námi mužskými je, proč si to nedopřát... při dodržení základních podmínek bezpečnosti, samozřejmě :-) A proto je tu tenhle můj profil. Tolik tedy na vysvětlenou.
11.02.2009 10:45
a zase bez fotky...
V poslední době se mi stále častěji stává, že mi přicházejí vzkazy od iboyů, kteří nemají v profilu žádnou fotku. Nebylo by to až tak nepochopitelné, kdyby poslali třeba fotku ve vzkazu. Nečekám fotky na Adama, s celou postavou a obličejem v jednom obrázku... stačila by třeba postava nebo třeba obličej... to už záleží na každém. Ale když mi přijde vzkaz s nabídkou sexu (obvykle popis toho, co má dotyčný rád když je mu děláno) bez jakékoliv přiložené fotky a navíc žádné foto v profilu, někdy ani žádné informační údaje, připadá mi to jako když si ze mě někdo dělá blázny. Možná to tak i je :-) Nesmí se pak dotyční divit, když jim vůbec neodpovím. Už v jednom ze svých předchozích blogů jsem psal o tom, že pro sex je vzhled dost důležitý a také o tom, že mi většina vzkazů určitě nepřijde na základě „lákavých“ údajů v profilu, ale hlavně na základě fotek, co na profilu mám. Takže, milý iboyové – chápu, že když vidíte fotky nahého mužského, které se vám líbí, přepnete myšlení z horní hlavy do té menší hlavičky na konci penisu. Chápu to, taky to tak dělám. Ale snažte se myslet aspoň trochu při té komunikaci. I když jsem na fotkách nahý, neznamená to, že jsem stupidní a nebo že beru všechno, co se nabídne. Předem díky!
16.06.2009 14:27
S čím sem?
Problémy s fotkou na profil - mít či nemít - dát či nedat.... nahou či oblečenou, obličejovou či bezhlavou... toť otázka.... poraďte!
07.04.2011 22:20
Kdo jsem podle testu MBTI?
Aneb nejčastěji zastoupená charakteristika - ISFJ
30.05.2012 09:19
zbytečné výkřiky...
Každou chvíli tady čtu v záhlavích profilů výlevy typu: "Byť hetero je lepšie..tu sa dočkám len klamstiev a ojebávania..neviem ako dlho ešte,ale končím s IB" Nebo nějaké podobné znění oznamující znechucení serverem a vyhrožující odchodem. Někdy i s konkrétním časovým limitem...
26.09.2012 08:58
Vážný vztah versus "kurvení"
Dnes mě pobavil podtitul jednoho profilu tady na IB. Píše v něm takové hořké zvolání: Pánové, na co tu máte ty vážné vztahy když se kurvíte na každém rohu...
31.08.2014 15:46
erotika v obraze
Aneb jak vlna cenzury už přes oceán a přes vyspělé (i ty méně vyspělé) demokracie (a země, které ji předstírají) dorazila až do Čech.
24.11.2019 07:24
Láska jako cyklický děj?
Aneb jak je obtížné být tím ideálním partnerem..