klukpraha2 (50/181/80)

– Praha » Praha a okolí

Orientace
Gay

Partnera
Nemám

Hledám
Vážný vztah
Pravidelný sex
Přátelství
Věk od: 18
Věk do: 49

Profil založen
25.08.2024

Počet návštěv
854

Poslední aktivita
17:07

aktiv hledá stabil pasiva / Praha, Praha - Letňany / okolí Prahy
Základní:
Vzdělání/studuji: Nechci uvést
Práce: Nechci uvést

Postava: Normální
Oči: Modré
Brýle: Jen na čtení
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Prošedivělé
Vousy: Oholený / Nemám
Znamení: Štír
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Vůbec
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
Sex:
Anální sex:Nesnáším Miluji
Role:Aktivní Pasivní
Oral aktivně:Nesnáším Miluji
Oral pasivně:Nesnáším Miluji
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji

Ochlupení pohlaví: Oholené
Ochlupení na těle: Středně
Délka penisu: 15 cm
Průměr penisu: 4 cm
Obřízka: Ne
O sobě:
SATIRA - zajímavé čtení

https://medium.seznam.cz/clanek/ales-nowaczk-velke-p-politika-85436


- - - - -

Ahoj, hledám štíhlého nezženštilého pasiva 18 až 49 letého, k dlouhodobému sexkámošení. Pokud rád pokuřuješ péro a necháš se ošukat tak napiš. Nepromiskuita. Ne BDSM ani nic podobného, ne dámské prádlo. Prostě potřebuji stabil pasiváčka. Jen klasika sex. Diskrétnost, zdraví, čistotnost, ne dámské prádlo. Praha a okolí.

- - - -

PRIMÁRNÍ TEXTACE K SEZNÁMENÍ

Hledám gay kluka, štíhlého pasiva - setkávání, návštěva kina, divadla, koncertů, na procházky, turistiku, nebo hraní společenských her i vedení hovorů nad záhadami života či vesmíru.

Vážný vztah se nehledá, ale vzniká a buduje se postupně.

Praha a okolí.

Zdali se ze setkávání stane dlouhodobý vážný vztah ukáže čas. Sex patří k životu a i v sexuálním sblížení si musejí být dva lidé kompatibilní. Jsem výhradně aktiv a jedině pro klasický sex (ansex, orsex, mazlení, líbání, ne promiskuita, ne BDSM ani nic podobného, ne dámské prádlo).

Společné procházky pod hvězdnou oblohou, společné usínání i probouzení, brouzdání letní loukou, společné prožívání každého dne. Prostě být spolu.

Uvítám však i opravdové kamarádství (neznamená sex). Opravdové kamarádství je stejně tak vzácné jako partnerství. = Setkávání v kavárně a nebo čajovně, hraní šachů, deskových her, návštěva hradů a zámků, výstav a nebo koncertů. Procházky přírodou jsou také OK. Kamarádství neznamená partnerství.

Dlouhodobému, stabilnímu, sexkámošení s jedním sexuálním kamarádem jsem také nakloněn. Zde požaduji nepromiskuitu. Potkat se s člověkem, který by rád vytvářel a budoval dlouhodobý vážný vztah je, zdá se, v dnešní době docela sci-fi. A tedy, pokud jsem Tě zaujal, s rád byses se mnou setkával v dlouhodobém sexkamarádství, napiš. Dopředu však sděluji, že pokud se podaří seznámení s výhledem na vážný vztah sexkámošení ukončím (může se však stát, že se ze sexkámošení stane vztah).

Důležitá informace : S kuřákem tabákových výrobků, trávy atpod., alkoholikem, či feťákem se seznamovat nechci a ani nehodlám.
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
   …uživatel má vypnuté zobrazování guestbooku