Harkat (34/186/102)

– Brno-město

Orientace
Gay

Partnera
Nemám

Hledám
Vážný vztah
Přátelství
Pokec
Spolubydlení
Věk od: 15
Věk do: 35

Profil založen
17.08.2023

Počet návštěv
657

Poslední aktivita
29.11.2023

„Kráčet tmou s přítelem je lepší, než kráčet světlem sám.“ Helen Keller
Základní:
Vzdělání/studuji: Jiné
Práce: Číšník/barman/barista

Postava: Silnější
Oči: Modré
Brýle: Občas
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Špinavý blond
Vousy: Strniště
Znamení: Vodnář
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Vůbec
Kouření: Jen e-cigareta
Drogy: Nikdy
Sex:
Anální sex:Nesnáším Miluji
Role:Aktivní Pasivní
Oral aktivně:Nesnáším Miluji
Oral pasivně:Nesnáším Miluji
Onanie:Nesnáším Miluji
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji
Chuť na sex:Asexuál Stále nadržený

Ochlupení pohlaví: Upravené
Ochlupení na těle: Hodně
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Noční život:Domácí typ Párty typ
Zájmy
Army, Černý humor, Čtení, Dobrovolnictví, Knihy, Literatura, Pěší turistika, Sci-fi & Fantasy, Sebeobrana, Vaření
Sport
Bootcamp, Střelba, Šachy, Turistika
Kuchyně
Asijská, Čínská, Italská, Vegetariánská
O sobě:
Hledám spřízněnou duši, někoho s kým bych mohl klidně probrat co se děje ve světě, jaký měl den ale i klábosit o blbostech nebo aby jsme vedle sebe mohli jen mlčet. Někdy je dobré přátelství víc než vztah nebo láska a je to něco, co má velikou cenu.

Jaký jsem jako člověk: Jsem vtipný (ale cynik), aktivní s kladným vztahem k přírodě... Rád vyrazím někam pod stan nebo na tůru s nějakým cílem v podobě hradu, střelnice ale třeba i fajn hospůdky. Žiju po nocích jako upír, kdy rád čtu nebo kouknu na dobré filmy (a rohodně ne dobré podle CSFD) ale retro alla Sigourney Weaver...

Rád s někým někam časem zajdu (i když teď jsem na pár týdnů v nemocnici) a když budu mít štěstí tak rád najdu kamaráda který to slovo vnímá víc než jako položku na FB.

Všichni mí přátelé a známí o mé orientaci vědí a nedělá mi problém se třeba obejmout v tramvaji. Tak bych rád narazil na někoho kdo to má stejně, s kým bych mohl být sám sebou a neřešit okolí....

Strašně se mi v tomto směru líbí uvažování spisovatele Édouarda Louise který píše o LGBT a maloměšťáctví ale jedno řekl moc hezky. Když dnes uděláte coming out a řeknete svým blízkým kdo jste tak často odpoví: „Jé, vždyť na tom nezáleží!“ Což zní mile ale je to příšerná věta. Samozřejmě, že na tom záleží. Záleží na tom, protože, je tím poznamenané celé naše dětství naše existence i to jak jsme se formovali a kým nakonec jsme. Báli jsme se urážek, toužili jsme potají a ve výsledku jen lhali sami sobě. A lidé vám v dobré víře řeknou, že na tom vlastně nesejde... Ale já pokaždé pookřeji jako stará okoralá bageta v troubě když o tom mohu mluvit nebo být sám sebou protože sakra záleží!!! :)

Tak jo... takový kámoš mi chybí...

Jinak mne je 32, žiji v Brně (ale často jsem i v Praze a Plzni). Jsem spíše ochranářské povahy ale to neznamená ze zároveň musím mít poslední slovo. Postavou spíše medvědí a profesí číšník.

Hledám někoho věku svého nebo mladšího, kdyby nic tak už jen pro to že se s takovým člověkem snáze uvolnim a blbnu (v rovině nesexuální).... Jako například když jsme se s přáteli ve dvě ráno po cestě domů učili chodit v lodičkách kamaradek - doporučuji nezkoušet na dlažbě... :D

A ať už zde mohu najít cokoliv od kamaráda přes partnera nebo parťáka k šachům, hodí se být upřímný: jsem vyleceny alkoholik a měl jsem díky účasti v jedné potyčce tu čest krátce poznat vězení.

Jinak ve volnu vařím jídlo pro bezdomovce a sbírám v sociálně vyloučených čtvrtích použité jehly. Takže bych zároveň řekl te nevěřím v to te zlo nebo dobro musí být absolutní.

Takže jestli někoho zaujal tento Jekyll a Hyde, budu rád když napíšete.
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
   …žádné zprávy v knize návštěv