Flitt (46/180/80)

– Brno-město
20.06.2010 02:42
Přesný čas online podle atomových cesiových hodin
Slovo čas se v dnešní době bohužel pojí často s negativně emotivně zabarveným slovem "Nemám" ... Lidi, pokud je pravda, že "Time is money", převážná část populace žije na hranici totální chudoby !!
11.01.2011 22:49
Havárie jaderné elektrárny Černobyl
Černobylský výbuch, jaderná katastrofa elektrárny v Černobylu, se stal počátkem další, nové etapy vývoje lidstva, jejíž podobu jen matně tušili pouze autoři sci-fi románů. Snad až příliš tvrdé zkoušce nebyly podrobeny jen charaktery, ale především neochvějné představy a pracovní postupy. Černobylská tragedie předestřela spousty nových problémů - nejen vědeckých, technických, ale především psychologických. Černobyl znamenal zkušenost s neviditelným nepřítelem bez chuti, barvy či vůně ....
11.01.2011 22:59
Neverbální komunikace - psychologie komunikace
Trpíte pocitem, že přicházíte v nevhodnou dobu ? Pokud se bojíte být na parketě jako první a přitom nepřicházíte rádi ani tehdy, když už je místnost zcela plná, najděte si někoho, s nímž můžete přijít. Zeptejte se, jestli někdo z hostů bydlí ve Vašem okolí : mohli byste jet společně taxíkem nebo prostě někoho svezete. Vstupovat do prostoru společně s někým je podstatně snažší.