JIVA00 (43/170/80)

– Praha » Praha

Orientace
Gay

Partnera
Nechci uvést

Hledám
Vážný vztah
Přátelství
Pokec
Spolubydlení
Věk od: 15
Věk do: 60

Profil založen
16.04.2018

Počet návštěv
48614

Poslední aktivita
00:03

Bylo by milé poznat někoho, kdo umi popsat stav svého nitra
Základní:
Vzdělání/studuji: Vyučen
Práce: Jiné

Postava: Normální
Oči: Nechci uvést
Brýle: Ne
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Světle hnědá
Vousy: Strniště
Znamení: Rak
Etnikum: Běloch

Tetování: Nechci uvést
Piercing: Nechci uvést

Alkohol: Skoro vůbec
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
VeganVegetariánVěřícíSkejťákTwinkMedvědHledám párNa mladšíNa staršíSubKošile
Sex:
Anální sex:Nesnáším Miluji
Role:Aktivní Pasivní
Oral aktivně:Nesnáším Miluji
Oral pasivně:Nesnáším Miluji
Onanie:Nesnáším Miluji
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji
Chuť na sex:Asexuál Stále nadržený
Další:
Prádlo, Sport. oblečení, Boty, Obleky, Skejťáci, Skinheadi, Uniformy, Piss, Fisting, Džíny a Deepthroat

Ochlupení pohlaví: Přírodní
Ochlupení na těle: Středně
Délka penisu: 14.5 cm
Průměr penisu: 5 cm
Osobní:
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Noční život:Domácí typ Párty typ
Zájmy
Akvaristika, Anime, Aranžování, Archeologie, Architektura, Army, Bicí, Botanika, Cestování, Cizí jazyky, Černý humor, Čtení, Design, Divadlo, Duchovno, Ekologie, Ezoterika, Filmy, Fitness, Fotografování, Gastronomie, Herectví, Historie, Hospody, Hudba, Hudební nástroje, Investování, Jazyky, Kavárenské poflakování, Keramika, Knihy, Komiksy, Kreslení, Kultura, Kynologie, Kytara, Literatura, Malování, Meditace, Móda, Náboženství, Nakupování, Nudismus, Pěší turistika, Počítače, Poezie, Procházky, Příroda, Psaní, Psychologie, Rostliny, Sběratelství, Sci-fi & Fantasy, Seriály, Společenské hry, Sport, Tanec, Tetování, Turistika, TV, Učení, Umění, Vaření, Wellness, Zařizování bytu, Zpěv, Zvířata
Muzika
Akustická, Alternativní, Ambient, Blues, Country, D&B, Dance, Disco, Drum'n'Bass, Electronic, Experimentální, Folk, Folklór, Gospel, Chillout, Indie, Instrumentál, Jazz, Klasická hudba, Meditační, Muzikály, New wave, Oldies, Pop, R&B, Rock, Rock'n'Roll, Swing, Vážná hudba
Kuchyně
Veganská, Vegetariánská, Zdravá strava
Cestování
Automobilem, Cyklovýlety, Čundr, Horská turistika, Hory, Hrady a zámky, Letecky, Města, Moře, Moto výlety, Naučné, Památky, Plavby, Poutní cesty, Poznávací, Safari, Vlakem
O sobě:
Nechci někoho potřebovat,ale chtěl bych někoho milovat..

-Nabízím ti jen sebe.
Bez všech nabídek, pobídek a vylepšení.
Nabízím ti ticho a klid - už žádné ohňostroje a efekty.
Nenesu žádné dary a přestávám s touhou jakékoli zlepšováky vkládat do "změn" našeho vztahu.
Už žádné životní moudro, lásku, plnění tvých i mých potřeb, plnění očekávání, nepřináším žádné vylepšení tvého života, ani změnu, nepřináším už žádné role navíc. Nenabízím, že ti budu předkládat stále nové podněty, že se budu zlepšovat v rámci seminářů, abychom měli "lepší" vztah, "lepší" sex, "lepší" spojení a kontakt.
Všechno to překračuji, neboť cokoli mě vzdaluje od sebe, od toho čistého nic a nikdo, mě také vzdaluje od tebe. Všechna ta "vylepšení" překračuji a jdu k tobě ve své pravdivosti, nahá, přesně takový, jaký jsem a bez příkras i nabídek.
Nabízím jen sebe - to čisté nic, to všechno, kým jsem a vždy jsem byl. A tím pádem už neočekávám příkrasy ani od tebe, nabídni mi "jen" sebe. Všechny dary, které jsi chtěl nést, abys mě něčím oslnil, připoutal, přivolal pozornost - ty jen překroč a jdi ve své pravdivosti, v tom, že jsi NIC a NIKDO, neboť to je to, kým jsem i já.
Nabízím ti svou čistou přítomnost a ty mi nabídni tu svou. V tvé přítomnosti je všechno - láska, mír, klid, ticho - nemusíš nic a nemusím nic, jen tu jsme, bez příkras, darů a podnětů, bez všech zlepšováků a touhy mít víc, než je tady a teď.
Můžeme tu jen stát, tiše a je to NEJVÍC.
Jen chvíli pobýt v tvé energii, cítit to "podobné", tvou vůni a vibraci domova, tam odkud jsme my dva a mnozí další. V tom je naše nejvyšší naplnění.
V tom, že JSME.
Spolu tady, každý sám, či kdekoli jinde.
Nic nedávej, nic nenabízej - jen sebe.
Nic nedávám, nic nenabízím - jen sebe.
Neboť s tebou .... JSEM.... DOMA.
S tebou VÍM, že jsem doma.

-Počkej si na člověka, kterému se nelíbí jen to, jak vypadáš navenek. Ale člověka, který tě chce opravdu poznat. Kdo jsi… i proč takoví jsi. Se vším, co k tobě patří, s celou veselou i smutnou minulostí. Člověka, kterému nestačí s tebou jen tak trávit čas, ale který tě chce chápat.
Počkej si na člověka, který se nespokojí s plytkostí. Povrchností. Letmými řečmi. Někoho, s kým můžeš probírat hlubokomyslná témata stejně jako si je tak hrát a blbnout. Někoho, s kým půjdeš na skleničku vína a spolu budete do noci filozofovat o tajemstvích vesmíru… stejně jako se dobírat a vtipkovat o nepodstatných věcech.
Takového, který s tebou není, protože nemá právě moc možnost, ale právě proto, že těch možnosti má hodně, ale ze všech si volí právě tebe. Takového, kterého zajímá kvalita ne kvantita.
Takového, který kromě světlých stránek dokáže přijmout i temná cestičky tvé mysli… a neuteče, když věci půjdou hladce. Takového, který tě nejen přijme takového, jaký jsi, ale také ocení, že právě takový jsi.
Počkej si na člověka, se kterým si budeš připadat obdivovaný. Člověka, se kterým si budeš připadat jako hvězda, ačkoli to nikdo jiný neuvidí..
Pokud pořád čekáš na člověka, který ti změní celý tvůj život. Podívej se v první řadě do zrcadla.
Pokud neustále čekáš, že tě láska učiní konečně šťastného. Zastav se a uvědom si, že tajemství svého štěstí znáš pouze ty.
Pokud stále čekáš, až tě bude milovat někdo, který tvé city neopětuje. Odlož telefon a nevyhlížej od něj sms.
Nikdo jiný, jen Ty samotný, může udělat sebe šťastným a spokojeným. Pokud se sám nedokážeš cítit dobře, nebudeš se cítit o nic líp dobře ani s nikým jiným.
Pokud hledáš lásku, protože se necítíš dobře sám se sebou, najdeš pouze závislost. A to bys určitě nechtěl..
V první řadě objev radost v sobě samém..
Poznávej život se vším tím, co ti nabízí.
Zkoušej nové a nové věci. Poznávej nové lidi.
Překonávej svoje strachy.
A až se jednou ráno probudíš a nebudeš v sobě mít prázdno, teprve pak budeš připravený navázat skutečné pouto.
Až bude tvůj život stát na pevných základech, až najdeš to, co tě baví a naplňuje, až budeš trávit čas s lidmi, které máš rád, až budeš cítit klid a mír v sobě a přestanou tě trápit pocity zoufalé osamělosti...
Tehdy teprve otevřeš dveře k smysluplnému vztahu.
A tento vztah dosáhne zcela odlišné kvality. Nebude to vztah vzájemného zachraňování a lízání si ran. Bude to vztah, ve kterém budete vzájemně sdílet vlastní radosti.. A tím je znásobíte.
Ten opravdový klíč máš v sobě. Určitě ne nikom jiném. A ty jediný ho můžeš použít

-Dva lidi který se hledají. Chtějí se poznat. A postupně si k sobě najít cestu. Chtějí spolu budovat něco krásného co přetrvá. Dva lidi kteří chtějí proniknout do svých vnitřních světu. A najít tam něco co jich spojí v jedno. Dva lidi..a jedním z nich chci být já..
-Štěstí nehledejme po okolí. Ale samy v sobě. Tam je. Vždy bylo. A vždy bude..

-Život je tak nádherný..že bychom si ho měli umět představit

-Miluji život ve všech jeho krásných podobách. A tu nádheru bych moc rád sdílel ve dvou.
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
   …uživatel má vypnuté zobrazování guestbooku