yawara (44/178/78)

– ČR » Praha a okolí Ústí nad Labem
31.01.2009 07:43
TEORIE SUPERSTRUN,OPRAVA EINSTEINA
Známý popularizátor vědy,profesor matematiky a fyziky,seznamuje s teorií velkého třesku, teorií relativity a kvantovou mechanikou, vysvětluje existenci černých děr a superstrun a předkládá nový vědecký pohled na prostor a čas.
08.06.2009 17:07
Nova predpoved pristiho slunecniho cyklu
Toto je prosim oficilani zprava vedcu NOAA pro cerven roku 2009. Ja jsem o tomto problemu jiz psal zacatkem roku. Zajimave,jak se moje clanky shoduji z vedci z NOAA.Ctete dal jejich teorie.
19.12.2009 17:17
Globální oteplování je nové náboženství, na kterém se vydělává, řekl Klaus na summitu proti GO v KODANI 19. prosinec 2009
Globální oteplování je nové náboženství, na kterém se vydělává, řekl KlausČeský prezident Václav Klaus poskytl před závěrem jednání o boji proti globálnímu oteplování v Kodani rozhovor americké televizní stanici FoxNews. Podle něj není globální oteplování věda, ale nové náboženství, které pohlcuje ohromné prostředky. Uvádí to internetové stránky televize FoxNews.
25.12.2009 13:40
BISEXUALITA znovu jako TOP tema,ale znovu spatne interpretovana
No ono to s tou bisexualitou je to slozitejsi. Samozrejme idealni by bylo zit s holkou i klukem, kteri jsou oba tolerantni, ale to asi v praxi moc nejde, ikdyz jsem videl pripady kdy to slo. Ale je to vzacnost. Nicmene ja osobne nejsem polygamni, coz znamena kdyz se zamiluju, tak chci jenom jednoho cloveka, bisexualita mi vsak umoznuje se zamilovat do obouch pohlavi, ale neznamena to ze zaroven. Nybrz jen jednoho a tomu jsem verny, ted je jen otazkou zda to bude kluk,ci holka.Tot je bisexualita.Neznamena to polygamii, i heterosexualove maji sve milenky co z znema vice partneru a u Gayu to snad ani nemusim komentovat, jejich promiskuita je asi nejvyraznejsi ve spolecnosti.Nicmene i oni davaji prednost monogamnim vztahum, ktere vetsinou ztroskotaji na jejich netolerantnosti k sobe samemu a jine spolecnosti nez je gay.
07.01.2011 21:05
Annunakové a jejich tajemná planeta ´´X´´ NIBIRU
Před přečtením tohoto článku v mém blogu si prosím vás otevřte mou soukromou galerii s názvem Vesmírní inženýři heslo je: pozemšťan tato galerie obsahuje můj osobně vytvořený vizuální materiál (viz obr.1,2,3,atd.), velice důležitý pro pochopení tohoto tématu. Planetě Nibiru a historii starého Summeru a Egypta se věnuji již přesně 10 let. Veškerá data jsem nahromadil z knih od známých vědců a a čerpal jsem z dostupných důkazů astronomických, fyzikálních i chemických dat i mediálních. Snažil jsem se analyzovat pravdu o mýtu , který je starý přes 6000let. Jsem velice překvapen, že tento mýtus jako je planeta Nibiru, má tolik důkazů, jako žádný jiný a já osobně jsem se ho snažil nejen pochopit, ale hlavně ho zobrazit tak, aby to pochopil dnešní průměrný jedinec a dokázal vstřebat tyto data. Hlavně mě znepokojili faktické důkazy bouřlivého dění na naší planetě a v celé Sluneční soustavě. Přeji pěkné čtení. Ne, toto není nový scifi trhák, jako známe Armagedon či Jádro. O planetě ´´X´´ se ví více než 6000 let a přesto nás komerční média neinformují o záhadném tělese, které se řítí ke Slunci. Ale proč? Ve všech filmech byly použity nějaké poznatky z minulosti či různé možnosti teorií, ale to co se děje nyní, nikdo neznázornil ani v těch nejlepších vědecko fantastických románech.
01.03.2012 20:12
Seznámení s reálným náboženství Jediů
O co jde? Instituce reálného náboženství vychází konstruktivně a teoreticky z filmové ságy ´´´´ Hvězdné války´´. Nicméně reálné náboženství se opírá o duchovní i fyzickou pomoc všem, co ji potřebují a mají zájem žít ve víře a učení Jediských hodnot,stylu a kultury. Učíme skromnosti , pokoře, novým znalostem ve filozofické, technické i duchovní sféře. Udržujeme duchovní balanc na této planetě pomocí síly duchovních entit. Jediem se může stát každý bez ohledu na náboženství, pohlaví, barvy pleti , sexuální orientace a mimozemské rasy. Jediové ochraňují, udržují a ctí tradice dané krajiny či země. Jediové žijí v partnerství s přírodou a uctívají jí a berou z ní vesmírnou sílu. Vesmírná síla je všude kolem nás a tu stvořila nejvyšší entita, kterou všechna náboženství světa nazývají bohem. Jediové používají vesmírnou sílu k tvoření a k zachování budoucnosti lidstva v dobru a lásce. Bojují proti zlé temné straně síly, kterou je strach, násilí, ničení a lež, výsměch, krádež i závist! Silně podporují nové technologie!