Sensations (38/180/70)

– Ostatní země » Zeptej se...
18.10.2009 19:28
Znamení zvěrokruhu muže - Býk
Tělo zrozenců tohoto znamení bývá většinou plné a masité, střední postavu doplňuje krátký tlustý krk. V měkkém obličeji se ukazuje tupý krátký nos a plná brada, klidné a přívětivé oči jsou doplněny smyslnými rty. Nosíte v sobě stálost, avšak také sebedůvěru a někdy vlastně až pýchu, což přechází do dogmatičnosti.
18.10.2009 19:37
Charakteristika býka - tohle je mi šité na míru!
Země je zalita a zahřátá a dýchá lehkostí a optimismem. Stromy se začínají zdobit nádhernými prvními květy, a právě v tomto období plné lehkosti, vůně a krásy se radostně dere na svět znamení Býka.
18.10.2009 19:43
Egyptský horoskop - Isis
Jméno této bohyně (egyptský Eset) pravděpodobně znamená 'křeslo', 'trůn' a je identické se znakem, který nosí na hlavě. Byla uctívána také jako 'kouzelnice', která syna Hora- a spolu sním i pozemské děti- chrání před hady, dravou zvěří a jiným nebezpečím. Nejslavnější egyptská bohyně je pokládána za dárkyni a ochránkyni života. Věrná a oddaná Isis je posilována vroucí láskou ke svému manželovi Osirisovi. Pověstný je jejich upřímný vztah k synu Horovi, se kterým bývá často znázorňována- bohyně Isis drží na klíně malého Hora, zde lze hledat předobraz křesťanské Madony.