K.N.O.R.R (43/185/85)

– ČR » celá Republika
21.10.2011 21:36
Děcka jsou v pohodě - Quečko
Nemáte čas sledovat týdenní pořád Q nebo prostě nemáte chuť čekat na něj do půlnočních hodin, jakýkoliv důvod uvedete, jen si nemyslete, že Q je k zahození. Koukněte na zajímavé názory a příběhy o gay rodičovství.
21.10.2011 22:43
Gay rodičovství (Homoparentalita) - zajímavé odkazy!!!
Homoparentalita je termín, kterým se označuje rodičovství leseb a gayů, tedy výchova dětí rodinami homosexuálních partnerů nebo jedinci s homosexuální orientací.
12.01.2012 16:41
zimní nemoci
Tak teď jeden banální postřeh: Je zima a děti se vzájemně obdarovávají viry, jak na sebe prskaj a strkaj si ruce do pusy... Tak můj malej synek strávil odpoledne v aquaparku a v kombinaci se školkou to odnes rýmou a kašlem. Ať žijou babičky! Ty ho pohlídaj ;o)
04.02.2012 08:40
Výlet KNORRu do Prahy
Trochu k osvětové činnosti: Navštívili jsme s taťkou R. setkání PROUDu s veřejností v pražské kavárně qcafé. Na programu bylo téma rodičovství stejnopohlavních párů. Převahu měly holky. Prostě je tohle životní téma bere víc. Měl jsem trochu dojem, že mají tendenci nezatahovat do svého světa (matka + dítě + partnerka) mužský element a spíš to berou jako komplikaci, která by mohla ohrozit jejich suverénní právo na své dítě. Přispěl jsem teda nakonec i svým příběhem, což jak doufám, ocenilo několik lidí, hlavně kluků, kteří měli taky předcházející dojem. Chtěl jsem předložit myšlenku, že pro dítě je dobré, když má při svém vývoji před sebou oba "vzory", jak ženský, tak mužský (ikdyž připouštím, že kvalitní vzor může poskytnout dědeček, strýc, učitel, soused,...) a taky si myslím, že lidská bytost má nárok na to vědět, kdo jsou jeho OBA rodiče. Taťka V.