CharlesLynx (47/170/80)

– Liberecký kraj

Orientace
Gay

Partnera
Nemám

Hledám
Vážný vztah
Přátelství
Pokec
Věk od: 18
Věk do: 42

Profil založen
07.10.2010

Počet návštěv
10467

Poslední aktivita
02.07.2024

Někdo na společné trávení volného času?
Základní:
Uživatel si změnil přezdívku. Původní přezdívka: actmodel.

Vzdělání/studuji: 
Práce: Jiné

Postava: Normální
Oči: Hnědé
Brýle: Občas
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Prošedivělé
Vousy: Oholený / Nemám
Znamení: Býk
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Ne
Drogy: Nikdy
NevyoutovanýNa mladší
Sex:
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji
Další:
Prádlo, SM - soft a Svazování

Bezpečný sex: Vždy
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Noční život:Domácí typ Párty typ
Zájmy
Akvaristika, Army, Auta, Cestování, Elektronika, Filmy, Fotografování, Hudba, Knihy, Nakupování, Počítače, Politika, Procházky, Sport, Zvířata
Sport
Badminton, Běh, Cyklistika, Plavání, Squash, Stolní tenis, Turistika, Vodáctví
Muzika
Dance, Klasická hudba, Oldies, Pop, Rock
Cestování
Cyklovýlety, Čundr, Hrady a zámky, Moře, Naučné, Památky, Poznávací
O sobě:
Někdo, kdo také hledá víc, než zde většina nabízí?

Nerad dlouze vypisuji, ale přesto se pokusím tady pár, pro mne podstatných věcí, uvést.
Myslím, že jsem normální, nezženštilý chlap, co nenavštěvuje kluby, ale raději něco smysluplného nebo zajímavého podnikne. Hledám tady parťáka a kámoše s podobnými zájmy, který to má podobně nastavené. Pokud se z toho vyklube i něco víc, budu jen rád.
Rád si zajdu rekreačně zaběhat, zaplavat, vyrazím na kolo, podniknu nějaký výlet, klidně i na celý víkend, navštívím koncert, kino, festival, pokud je s kým. Rád si také posedím s kamarády u vínka, pivka nebo jen u kávy a určitě by se našlo ještě plno dalších věci, možná zatím pro mne i nepoznaných.

A zde pár informací, které mohou ušetřit čas nám oběma:

- fotky hned neposílám - nepodporuji zdejší sběratele a díky zkušenostem jim tady ani moc nevěřím - bohužel čas se nezastavil a všichni stárneme. Na fotky, jak kdo vypadal před 20 lety se rád podívám u těch, co osobně znám. Nechápu však, proč je zde někteří mají z důvodu seznámení - tak už stejně nejspíš nikdy vypadat nebudeme :-).

- rád se s Tebou potkám osobně, nezávazně, případně pokud se chceš vidět předem, není pro mne problém se vidět vzájemně na webce - ta nám na rozdíl od fotek roky, případně ani kila neumaže, i pro mne bohužel :-) ;

- pokud pošleš fotku, aniž bych Tě o ní požádal, nepočítej, že automaticky dostaneš moji (pokud ano, blahopřeji, něčím jsi mne musel zaujmout);

- nehledám tady ani jednorázový příležitostný sex, ten pouze s tou správnou osobou

Člověka prostě raději poznávám osobně a pak si na něho udělám svůj názor. Psaní nás nemusí vždy přesně vystihnout, ale občas může na něco upozornit, něco naznačit.

Nevím, co si myslet o těch co zde pošlou pouze fotku přirození - chápu to tedy, že jednoduše vyjadřují kým jsou (když už mne chceš něčím skutečně nažhavit, tak pošli komplet postavu, každý se rád podívá na krásného kluka/chlapa, to nepopírám :-) )

Také netuším, proč tady někteří mají u vztahu uvedeno "Nechci uvést". Napadá mne plno důvodů, ale žádný z nich bohužel moc pozitivně nevykresluje dotyčného.

Pokud jsi zadaný, rád s Tebou třeba pokecám, ale víc nečekej. Hledám tady skutečně někoho na víc než jen pokec nebo pár minut uspokojení.

Také mne na rozdíl od některých zdejších uživatelů nedělá problém na pozdrav odpovědět, ani mne neuráží, pokud pošleš smajlíka - beru to v dnešní době stejně jako pozdrav a vyjádření Tvé nálady, případně i možného zájmu, jenom mojí odpovědí nejspíš bude opět pouze smajlík. Pak klidně navaž konverzací, rád v ní budu pokračovat. Většinou nezačínám konverzaci já :-(, ale rád v ní pokračuji.

Mám rád mazlení a někoho stálého vedle sebe, ale líbí se mi i něco trochu drsnějšího formou her. Ale to pouze jako zpestření a úmyslně to uvádím až zde, téměř na konci, určitě to není smysl mého života a něco bez čeho se neobejdu - tedy kromě toho mazlení :-)
Pokud jsi to zvládl až sem, blahopřeji a rád s tebou dám řeč.

A to nejdůležitější na závěr - mám rád férové jednání - pokud nevíš co to je, tak mne prosím, ignoruj. Možná mělo být uvedeno hned na začátku :-)
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
   …žádné zprávy v knize návštěv