DeborachCoxx    (34/167/60)

– Jihomoravský kraj » Brno město

Orientace
Gay

Partnera
Mám vážný vztah

Věk od: 18
Věk do: 45

Profil založen
01.02.2010

Počet návštěv
85816

Poslední aktivita
08:14

Uživatel je osobně certifikovaný (více o certifikaci »)
Základní:
Uživatel si změnil přezdívku. Původní přezdívka: NielsVanGogh.

Jméno: Jaroslav

Vzdělání/studuji: Vyučen
Práce: Dělník

Postava: Svalnatá
Oči: Zelené
Vlasy: Krátké
Barva vlasů: Světle hnědá
Znamení: Kozoroh
Etnikum: Běloch

Tetování: Ne
Piercing: Ne

Alkohol: Příležitostně
Kouření: Příležitostně
Drogy: Nikdy
Sex:
Anální sex:Nesnáším Miluji
Role:Aktivní Pasivní
Oral aktivně:Nesnáším Miluji
Oral pasivně:Nesnáším Miluji
Onanie:Nesnáším Miluji
Mazlení:Nesnáším Miluji
Líbání:Nesnáším Miluji
Chuť na sex:Asexuál Stále nadržený

Ochlupení pohlaví: Upravené
Ochlupení na těle: Upravené
Bezpečný sex: Vždy
Průměr penisu: 5.5 cm
Obřízka: Ne
Osobní:
Povaha:Introvert Extrovert
Pořádek:Nepořádný Pořádný
Dochvilnost:Nedochvilný Dochvilný
Zženštilý:Vůbec Hodně
Technický typ:Vůbec Hodně
Pohled na svět:Pesimista Optimista
Požitky:Idealista Materialista
Noční život:Domácí typ Párty typ
Zájmy
Cestování, Diskotéky, Divadlo, Elektronika, Filmy, Hospody, Hry, Hudba, Kluby, Nakupování, PC hry, Počítače, Programování, Procházky, Příroda, Psaní, Společenské hry, Sport, Tanec, TV, Zvířata, Železnice
Sport
Bowling, Bruslení, Cyklistika, Frisbee, Kulečník, Šipky, Tanec, Volejbal
Muzika
Dance, House, Minimal, Progressive House, Tech House, Techno, Trance
Kuchyně
Česká, Čínská, Fast food, Italská, Vegetariánská
Zvířata
Fretka, Had, Ještěrky, Kočka, Králík, Křeček, Kůň, Morče, Myš, Pes, Potkan
Cestování
Města
O sobě:
-------------------------------------------------
KOZOROH
Pro lidi narozené ve znamení Kozoroha je typická snaživost a vytrvalost. Kozorozi nikdy nejsou příliš vepředu a není je vidět, ale nakonec vždy dosáhnou svého cíle, a to nezřídka mezi prvními. Pro zrozence tohoto znamení by se dalo použít přísloví „tichá voda břehy mele“ a nejzajímavější na tom je, že oni to o sobě ví a vůbec se za to nestydí. Mají velmi střízlivou a rozumnou povahu a vždy myslí na budoucnost. Dokážou si tak spočítat, jaké chování je zrovna na místě – většinou klidné a bez přehnaných emocí.

Vůbec to neznamená, že by Kozorozi měli méně emocí než ostatní, jen je umí zpracovat nejlépe z celého zvěrokruhu. Vlastně se přitom ani nemusí příliš přemáhat, protože tento navenek střízlivý přístup k věcem je jejich povaze vrozený. Radši než aby se ztrapňovali ukvapenými reakcemi, pořádně si prohlédnou situaci, všechno dokonale promyslí, v duchu si načrtnou postup, na jehož dalekém konci je vytčený cíl, a pak teprve vyráží. Na své cestě potkají spoustu extrovertů, lidí nejlepších v kdovíčem, ale Kozoroh má natolik dokonale zanalyzovanou situaci a promyšlené prostředky, že ho už nikdo o dosažení úspěchu nepřipraví.

Při dosahování cílů jsou Kozorozi až necitliví a často přehlíží potřeby svých blízkých. Můžou tak vyzařovat určitý chlad, ale vězte, že nechtějí nikomu ublížit. Nezáludnost, vytrvalost a stabilita jsou vlastnosti, díky nimž je jejich přátelé a rodina nikdy neodvrhnou. Kozorozi si prostě jen jdou za svým, ať se vám to líbí nebo ne, a na to je potřeba si zvyknout, pokud se rozhodnete spojit svůj život s některým z nich. Najde se spousta lidí, které toto kozorožské (někdy bezohledné) směřování k cíli pohorší, znechutí a rozzlobí, ale Kozoroh se jen ohlédne a nechá vaše emoce jen vám samotným. On přece moc dobře ví, kam jde.

Pokud jde o partnerský vztah, život s Kozorohem není nevýhodný. Oni totiž vždy myslí na budoucnost a aby byli zaopatření, udělají cokoliv, co se nebude vylučovat s jejich svébytnými životními pravidly. Pokud se však přílišná touha po finanční zaopatřenosti spojí s jejich neobyčejně vysokým míněním o vlastních schopnostech, může se z nenápadného Kozoroha stát velmi nepříjemný zaměstnavatel, který všechno obětoval práci. Takové vychýlení ze správné trasy však lehce spraví pár dobře mířených facek osudu a Kozoroh se rychle a rád vzpamatuje. Potom vedle sebe budete mít šetrného partnera, který vás rozhodně nenechá na holičkách.
Zprávy:
   Před odesláním zprávy je třeba se přihlásit nebo zaregistrovat.
Návštěvní kniha:
   …uživatel má vypnuté zobrazování guestbooku