google.cc (40/173/65)

– Praha 9 » Libeň
Bývalý kulturista Tak tohle bylo moc pěkný, člověk s mírně perverzní fantazií, ale skvělej sex
Předně upozorňuju, že lidi z těchto článků nechci a nebudu nikdy identifikovat. Jsou skuteční, ale neuvedu nic podle čeho by je šlo poznat.
-
Potkali jsme se na xchatu, je to už hodně dlouho, tam jsme si vyměnili čísla, chvíli jsme si psali a nakonec z toho nic nebylo, nějak to nejdřív časově nevycházelo a pak už to nějak odeznělo.
Po asi dvou letech se ozval, zase jsme si párkrát napsali a dohodli se, že k němu v pátek večer přijedu. Ptal se jestli by mi u toho vadila jeho přítelkyně, že prý by se moc chtěla dívat. Neměl jsem nic proti tomu a neměl bych nic proti i kdyby se chtěla přidat :-) to jsem nechal na nich. Když jsem dorazil tramvají, pozdravili jsme se a jeli ještě pár minut busem a pak kousek pěšky. Po cestě mi povídal, že prý si to přítelkyně nakonec rozmyslela, že prý nám nechá soukromí alespoň pro dnešek ale ve skutečnosti se stydí. Tak jako je to její věc, že jo :-) Přišli jsme k němu, ukázal mi byt, celkem pěkně zařízenej a chvíli jsme kecali v obýváku. Jak už to tak bývá během pár minut jsme se na tom gauči trochu mazlili a líbali. A nakonec jsme se rozhodli jít do sprchy.
Taky jsem dřív dost posiloval, takže umím celkem zhodnotit, ale tenhle chlapík se cvičení věnoval očividně mnoho a mnoho let a to intenzivě, ale už to bylo nějaký čas. Ale ta troška tuku k němu docela šla. Jenom to zahladilo ostrý rysy, ale nedělalo se mu žádný bříško nic takovýho, vypadal dobře. A on byl z mojeho těla úplně hotovej, pořád se chtěl mazlit a tohle mazlení a otírání já rád, jde tím krásně provokovat. Za chvíli už jsem před ním v tý sprše klečel, v puse jeho tvrdýho ptáka a pěkně mu ho hulil :-) Občas jsem ho vytáhl a divoce pohonil a provokoval ho takovejma těma kecama jak moc by mi to chtěl nastříkat do pusy apod. No, ani jsem moc dlouho nečekal, když jsem trochu víc zabral už jsem cejtil jak mi to cáká přímo do pusy. Ale nechal jsem to vytéct a vypláchl jsem si, páč je to přecejen cizí člověk. Potom chtěl abych se postavil a přitisknul mě ke kachlíkový zdi. Opřel jsem se rukama, nechal jsem se chvíli mazlit zezadu a za chvíli už cejtim jak mě nagelovanejma prstama pěkně projíždí...jen jsem vyšpulil prdelku a nechal si to hezky dělat a přirážel jsem proti a začal jsem u toho sténat...Ptal se co bych chtěl, tak říkám aby neváhal a klidně mě něčím překvapil :-) no překvapil mě pěkně :-)) cejtil jsem jak mi něco nasoukává dovnitř, pak jsem zjistil že to byla žínka (vypadala nově jinak bych se nenechal). A při tom vytažení to se mi teda celkem podlamovali kolena, fakt dobrý a fakt síla. Za chvíli už mě prstil přímo přes tu žínku a to začínalo bejt dost hustý, moc jsem o sobě nevěděl jenom jsem přirážel a určitě jsem křičel. Po chvíli přestal a začal mi tam cpát očividně robertka... šikula...fakt šikovně mi s ním projížděl pěknou chvíli prdelku a přitom pořád dovnitř vtlačoval další a další gel. Vždycky na chvíli přestal a naférovku mi tam vymáčkl kus tuby přímo dovnitř. Už jsem si chtěl zase hrát chvíli s ním, ale dohodli jsme se, že vylezem z koupelny. Vlezli jsme si do postele, lehli si do 69 na boku a začali se navzájem kouřit. Chválil mě jak pěkně kouřím a za chvíli byl zas pěkně rozdělanej. A že mě prý chce už mrdat... no nebylo na co čekat, hezky na všech čtyrech a zezadu... Chvilku trvalo než si natáhl kondom a zajel tam jak po másle. Byl jsem pěkně rozvičenej a dokonale promazanej, takže rovnou hezky až po koule jo, pořádnej pták... a začal mě pěkně vyšukávat. Přidržoval si mě u toho za boky. Postupně jsme si až lehli já na hrudník s vyšpulenou prdelkou a on přirážel do mě. Za chvíli jsme zase byli na boku, on pořád za mnou a takhle si mě různě přetáčel ale dělal mi to pořád zezadu, což bylo naprosto skvělý. Občas mi do ucha zašeptal jak má rád kurvičky co mu pěkně drží...no prostě dokonalost. Vydržel to pěkně dlouho než se udělal. A to i přes moje pořádně sprostý řeči. No, chvíli než jsme se vydejchali, prohodili jsme ještě pár slov a při oblékání jsem po pravdě řekl, že se mi to líbilo. A šel jsem na bus, pěkně vyšukanej :-)