Loren1 (47/193/85)

– Olomoucký kraj » Olomouc
Chronická osamělost Dobrý den. Nemohu si najít kluka a už mě to přestává bavit. Měl jsem již několik vztahů, ale po čase to ztrozkotalo většinou na tom, že můj kluk si našel jiného. Prosím poraďte.
Toto téma je na celou knihu a již také některé knihy vydány byly. V první řadě je třeba se zamyslet nad sebou samým, jaký je můj dosavadní život. Jestli není náhodou trochu nudný. To je nejdůležitější věc. Mít život plný vlastních věcí, co nás baví a nemusí jít zrovna o exotické nebo adrenalinové zážitky... Neupínat se na to, že nejdůležitější je najít si partnera, ale mít za nejdůležitější kvalitní svůj život bez cizí pomoci. Být samostatný a nesedět doma, podnikat sám nebo s kamarády cokoli vás napadne, že by vás mohlo bavit. Mít vlastní zájmy vyplňující všechny volné chvíle - jednoduše nenudit se! Už jen procházka městem může být přínosná, pokud vás nenapadá něco lepšího. I při procházce se dají zažít zajímavé okamžiky...
Následuje výčet zakázaných věcí, které vám nikdo do očí neřekne, že mu vadí, a takové věci mohou odradit hned na začátku: neupravené špinavé nehty, špinavé ruce, fousy nebo neupravené fousy, chlupy (neplatí všeobecně), zápach (ústa, tělo, nohy!), vlasy (dlouhé mastné a neupravené), hygiena a celková upravenost obecně. Oblečení - poraďte se s kamarádkou, co si obléct nebo koupit - nemusí jít zrovna o drahé značkové hadry, ale musí to být vkusné. Shrnutí - pečujte o sebe, myjte se, holte se, používejte deodorant, choďte k holiči, hezky se oblékejte. Chování - zbytečně nefrajeřit, skromnost neškodí, být galantní a umět se chovat ve společnosti je nutnost. Většina vztahů krachuje na neschopnosti empatie, netoleranci, nudě, nedostatku velkorysosti a nadhledu, sebeúcty a sebedůvěry. Buďte dospělí, bouchněte do stolu a řekněte takhle to chci a bude to tak, protože já to chci a já to zařídím, aby to tak bylo. Jinak jste pěkní nudaři a chcípáčci... Dále je důležitá určitá otevřenost a rovnost v hovoru. Jde nejen o to, abyste ze začátku měli o čem mluvit a je skoro jedno o čem, ale hlavně jde o to, abyste řekli tomu druhému, co cítíte a věděli o sobě navzájem co nejvíce. Být otevřený znamená, že nebudete čekat, až se vás partner zeptá, např. co se vám líbí, ale začnete mu sami o tom vyprávět, pokud je protějšek empatický, řekne bez ptaní také, co se líbí jemu... Nikoho nebaví se pořád vyptávat na věci a pocity toho druhého. Poslední a nejméně důležitá věc je - "kde ho potkám?" Pokud již nejste nudní patroni a procházíte se městem :-), namísto abyste seděli doma, navštěvujete spoustu kulturních událostí, jezdíte na výlety, nemusí to být zrovna gay-klub nebo iboys, kde se dá potkat zajímavý kluk. Ale to již není důležité. Stačí nesedět doma na zadku, všude jsou hezcí kluci, tak odvahu... Jak navázat hovor s cizím klukem a jak zjistit, jestli je náš, o tom bude jiná kapitola.