Apinek (32/182/62)

– Brno-město
mnoho let zpět.
...18 let jsem jím žil. Dnes stává se mým důstojným snem. Zůstáváš ve mně, dítě snové! Navždy budu odrazovou krůpějí Tvých činů. Nikdy nezapomenu, co jsi mi dal! Nikdy! Budeš navždy můj! MILUJI TĚ! ... co různých odstínů, příchutí a vůní se skrývá za slovem dar! SO, LET START GIVING!


JEJDA MANE! NEMÁM SE PROSTĚ NIJAK, NOVÉHO NIC NENÍ A JAK JE TADY U NÁS? MEZI NEBEM A ZEMÍ VZDUCH! JAK PŘEKVAPIVÉ, ŽE? ... tak prosím vás, šetřete čas sobě i mně a tyto otázky u mne zkrátka navždy vynechávejte! a pakliže se nezmůžete na to započít konverzaci nějak jinak /originálněji/, a bez těchto otázek se v navazování konverzace prostě neobejdete, tak spolu- Bohužel- nejspíš nebudem schopni ani jakkoliv dál komunikovat...tak GOOD LUCK! .. thx

JSEM INROVERTNÍ MELANCHOLIK, tak to, prosím, berte na vědomí. Bývám tichý a nenáročný, mám rád samotu. Uznávám pevný řád, oceňuji krásu a inteligenci. Jsem mlčenlivý a přemýšlivý - hloubavý, jemný, citlivý. Kladu důraz na duševní činnost a životní hodnoty člověka. Jseem vážný, stanovuji si dlouhodobé cíle a zabývám se jen věcmi, které mají trvalý význam. Cítím touhu ke genialitě. Ze všech typů osobností má prý melancholik nejvíce tvůrčího talentu, žasne nad nadáním géniů... to u mne platí dvojnásob, řekl bych. Rád poslouchám hudbu. Miluju čísla, grafy, statistiky, plánky, seznamy, konkrétní detailní přehledy, mapy. Dokonalá vnitřní organizovanost pro mne představuje základ mé existence. Ano, jsem puntičkář, postřehnu detaily, které ostatní ani nestačí zaregistrovat. V životě hledám jakýsi řád, ukládám vždy věci přesně na své místo. Melancholici prý bývají dobře oblečení /to já sám o sobě nemůžu posoudit/ a upravení s možná až velkou pečlivostí, vyžadují čisté okolí - já souhlasím. Jsem perfekcionista a pokud něco dělám, dělám to jen pořádně, záleží mi pouze na kvalitě. Nemám rád plýtvání a miluju výhodné koupě. Umím být starostlivý a soucitný s upřímným zájmem o jiné lidi. Svého partnera si snažím vybírat obezřetně, aby splňoval všechny mé nároky. OVŠEM - snadno a kolikrát i častopodléhám depresím. Snadno se urážím a ve všem hned hledám problémy. Mám velmi nízké sebevědomí, myslím si, že mne všichni pomlouvají, trpím vnitřní nejistotou. Jsem váhavý, protože se bojím, že mé plány nejsou úplně perfektní. Věnuji plánování až mnoho času. Na své okolí kladu nerealistické nároky, uplatňuji na ostatní svůj perfekcionismus. Mívám pocity viny z věcí, za které ve skutečnosti vůbec nemůžu. .... tak co?! Stále máš chuť číst dál? Pokud ne, můj nejlepší přítel - červený křížek vpravo nahoře - Ti pomůže... jestliže ano, prosím napiš a pak pokračuj ve čtení...


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*
Jsem stále ještě alive!... a taky anew ANGEL! opět k překvapení všech! nebo snad ne?

Ani tráva neroste rychleji, taháme-li za ni(!), tak ode mne prosím nečekejte žádné zázraky. Něco mi trvá extrémně dlouho, ale s něčím jsem naopak velmi rychle hotovej- KDYŽ CHCI..

...majorita iBoys uživatelů je gordickým uzlem gay společnosti....pomožte si ovšem sami!

- no prostě Praha no...
http://www.colourplanet.cz/67457-je-prazska-gay-scena-out
... upřímně, hodně štěstí, pražáci! {nikoho neodsuzující dovětek (!)}


ODMÍTÁM TVRZENÍ, ŽE PROSPĚCH VE ŠKOLE NUTNĚ VYPOVÍDÁ O OBECNÉM INTELEKTU STUDENTA! KONEC KONCŮ, SKUTEČNOU A NEJLEPŠÍ ŠKOLOU JE PŘECE ŽIVOT SAMOTNÝ A V NĚM ZDALEKA NE VŽDY VÍTĚZÍ JEDNIČKÁŘI!


...evoluce...EvolucE...EVOLUCE...změnil jsem se...stal jsem se taktikem...taktikem na bitevním poli Život.

!! PÁNOVÉ A DÁMO...PRO VÁS VŠECHNY, PRO NĚŽ JSOU ZUBNÍ ROVNÁTKA NEPŘEKONATELNOU PŘEKÁŽKOU, STOPKOU V ROZVÍJENÍ VZTAHU, DŮVODEM K ODKOPNUTÍ, PONÍŽENÍ A TUDÍŽ K MÉMU DALŠÍMU TOTÁLNÍMU ZNESEBEJISTĚNÍ MÁM POUZE VZKAZ OD JEDNOHO MOUDRÉHO ČLOVĚKA- JSTE TAK PODPRŮMĚRNÍ!!! ZAČAL JSEM SI JICH TOTIŽ VÁŽIT! DÍKY NIM BUDU MÍT KRÁSNÝ ZOUBKY- JAKO PERLIČKY- A VĚŘÍM TOMU, ŽE PRÁVĚ VY BYSTE ČASTO NĚCO TAKOVÉHO POTŘEBOVALI! DOCELA RÁD BYCH VIDĚL VÁŠ CHRUP, TAK "CHYTRÝCH" LIDÍ! ANEBO RADĚJI VLASTNĚ ANI NE!:D JSTE MI FAKT K SMÍCHU UŽ!:PPP škoda, že nejsou /alespoň mi tedy není známo/ rovnátka na charaktery! možno by určitým lidem opravdu prospěly.


17 let znamená, že po sedumnácté jsem již zažil svůj den vstoupení do tohoto světa. Tyjo...! a já měl vždy za to, že s někým chodit není nic těžkého. Přece si najdu kluka prostě, ne?:D ano... s někým naoko chodit není zas tak náročný...občas je to poměrně dost pokrytecký, ale tak co, že?! všichni víme, v jaké době žijeme, a tak trocha demagogie neuškodí:) OVŠEM*** nejsem z těch, kteří berou dospívání za dobu nevážného flirtu a povrchních náplní svých potřeb. Tudíž nehledám nic podobného tomu napsaného výše! Ti, kteří mě znají, ví, že na "rozdělání" si něčeho s klukem (nerozuměj tím ničeho se sexuální tématikou) potřebuju hodně prostoru...vlastně.. už mě přešla chuť sem něco o tomhle psát..sorry

1948-1989...neverforgeting communists! VOLÍM P-R-A-V-I-C-I !!! říkejte si co kdo chcete!

-hodně řeknou oči, něco napoví hlas, pak se člověk ani nemusí bát setkání, protože toho ví celkem dost;)

...splňovat společenské kodexy, překypovat morálním věděním a ohromovat uvědomělým rozumem? = býti normální? pak jsem tedy více než spousty z nich a vás!..->
-Ten-...dobrúčký, citlivý chlalan, čo nevie vymýšlať lži 8-)

ach Bože:D - http://bluetooth.euweb.cz/

Nemá cenu prostě milovat toho, kdo vás stejně nikdy milovat nebude!...vysvětlete to prosím mému srdci.

-MÝM SNEM JEST, POPRVÉ A NAPOSLEDY ZAMILOVATI SE! A PO NĚKOLIKÁTÉ A NEKONČÍCE BÝTI MILOVÁN! úděl určen pouze pro nadčlověka a navíc ne z tohoto světa, řekl by zřejmě Nietzsche, však já to jednou dokážu! a všichni mi budete závidět!

-CHCI PRO SEBE V ROCE 2011 STÁTNÍ MATURITU!!! tak...:D...a teď mne všichni zmlaťte!:P x)

-nemůžu z toho, jak každej hledá "fajnovýho klučinu" anebo "pohodovýho kluka" :D zajímalo by mě, kde jsou tabulky pro tyto parametry! Pánové a chlapci, možno by se stačilo alespoň občas protřelým zrakem porozhlédnout kolem sebe;)

...a taky jsem zjistil, že už nejsem zrovna nejmladší...cítím, jak mi ten "mladý čas ujíždí" a já ještě nestihl vstát a dát o sobě světu vědět!
...chci Ti také říci, že tu nejsem pro krásné kluky, kteří to o sobě v nezdravé míře vědí! Ty-můj kluku- musíš být krásný, ale ne tak, abys to o sobě věděl! (tohle asi nikdy nikdo nepochopí)
...a taky nesnáším Lady Gaga a Madonnu! každá našlaplá buzna mě za to sjede, ale já si za svým stojím:)

!!!KLUCI, NECHOĎTE PROSÍM S TĚMA SLIZÁKAMA NIKAM! BUDOU VÁM SLIBOVAT HORY DOLY A SPOUSTY PENĚZ KLIDNĚ, ALE JDE O JEDNOU A MŮŽETE TOHO DO SMRTI LITOVAT! FAKT! NESTOJÍ TO ZA TO!!! STRAŠNĚ MI VADÍ, KDYŽ NĚKDO MLADEJM KLUKŮM NIČÍ CITY A NEZKUŠENOU OSOBNOST!

*STYDLÍN, FREE ŤULÍN A BEZNADĚJNĚ ROMANTICKÝ TVOR*
!VŠAK SE PODÍVEJ NA TU VYROVNANOST KOSTIČKOVÉHO GRAFU! TO JSEM JÁ NOO:D JO A JEŠTĚ MRKACÍ DRÁTĚNKA xD!!!

-JSEM NEDOKONALEJ A JSEM ZA TO VDĚČNEJ:) mám rád i svý chyby a vlastně i sebe docela!^^

SMĚJU SE, IKDYŽ TRPÍM, VZTEKÁM SE, PŘESTOŽE SE RADUJU, JSEM PŘÍLIŠ ZVLÁŠTNÍ ČLOVĚK NA TO, ABY MNE KAŽDÝ POCHOPIL... TAK MI NEŘÍKEJ PROSÍM, ŽE JINEJ BYCH BYL LEPŠÍ!...DÍK

achjoo:(nejsem namyšlenej, jestli to tak vypadá!:( opravdu!....právě že naopak:(

----PÁNOVÉ, "OMLOUVÁM SE", ALE NEJSEM ŽÁDNÁ SEXUÁLNÍ ŽÍŇENKA, TAK TO BERTE V POTAZ PROSÍM, senkuju:)

-po půl roce jsem se rozhodl znova otevřít a obnovit návštěvní knihu x) oujééé...^^