google.cc (40/173/65)

– Praha 9 » Libeň
Chtěl mě v dámském Další človíček, kterého jsem potkal na xchatu. Chtěl to trochu netradičně.
Předně upozorňuju, že lidi z těchto článků nechci a nebudu nikdy identifikovat. Jsou skuteční, ale neuvedu nic podle čeho by je šlo poznat.
-
Tohoto jsem potkal na xchatu, pak jsme si psali docela dlouho po icq, asi dva týdny, byl jsem totiž mimo prahu. Taky mě chtěl mít jako svojí "kurvičku" jak říkal, no nic to si přece nenecham ujít, to se mi líbí. Tak se ho ptam jestli je něco co by chtěl zkusit, že jsem ochotnej ke spoustě věcem, ale samozřejmě s určitejma hranicema. Přiznal se, že by mě chtěl šoustat když bych byl v dámském. Váhal jsem. Tak se ho ptám co by si jako představoval, že bych měl mít na sobě no a vylezlo z něj, že chce jen abych na sobě měl samodržky ostatní mu je fuk :-)) no co, všechno se ma zkusit. Je to trochu divný ale svym způsobem taky lákavý tak proč ne žejo, nová zkušenost. Nakonec jsme se asi po dalším týdnu domluvili, já si koupil u [šlekra] samodržky, moc pěkný teda, docela jsem se na to i těšil.
Důkladně jsem se připravil, sice od pasu dolu skoro chlupatej nejsem ale i tygle chlupy museli pryč aby to nějak vypadalo. Když jde o oblečení a prádlo tak teda pro představu: maličký tanga jen s proužkem :-)), samodržky, takovou hezkou trochu "nařasenou" košilku, jeany na tělo a společenský/taneční boty na podpatku a vyrazil jsem busem. Čekal na mě u jedné zastávky, na které jsme se domluvili. Chvíli jsme se procházeli a pokecali a pak jsme si teda řekli, že jdeme k němu. Už ve výtahu jsme se trochu olejzali, byl fest nadrženej a já mu ještě přikládal pernejma slovkama do ucha a zdálo se, že moje hra na "kurvičku" se mu líbí, provokování otírání o tělo apod. Vklouzli jsme k němu a než jsem se stihl zout řekl, že by chtěl jít přímo na věc. Začal ze mě stahovat ty jeany, já si pomalu rozepínal košilku, než jsem jí rozepnul tak už tam stál nahej s ptákem v pozoru :-) šlli jsme do ložnice, vlezl jsem si na postýlku, on stál vedke a v kleku jsem se hezky prohnul v zádech a začal mu ptáka pěkně pokuřovat a ten měl slučnýho macka teda. Na šířku ne ale na dýlku určitě nad 22 cm :-) Pěkně jsem si ho rozkouřil pak mi řekl, abych se otočil a začal mi promazávat prdelku gelem...tak hezky jemně a postupně přidával prsty, pak odněkud vytáhnul anální korále a zeptal se mě jestli chci...no jasně že, rád se nechám :-) Stáhnul mi tanga a nacpal mi je do pusy...naštěstí čísté ale dobré ponížení to jo :-)) Pomaličku mi tam celý ty korále zasunul a teda u toho jsem trochu vyváděl, tohle semi líbí :-)) jen jsem nemohl kouřit, ale honil jsem mu ho co jsem mohl, a on vydržel. A když si se mnou takhle chvilku vyhrál, znovu jsem mu ho pěkně pokouřil a pak řekl, že už chce šukat a že mě chce zezadu. Tak to je pro mě jak namíru :-)) Natáhnul si kondom a už si mě otáčel, já položenej na hrudníku v polokleče prohnutý záda a vyšpulenej zadek. Chvilku to trvalo a bolelo ale nakonec jsem cejtil, že je ve mě po koule, šikula, nevim jak to dokázal. A šoustal pěkně, moc se s tím nepáral prostě si mě chytil za boky a ojížděl mě dokud se neudělal, já se snažel vyrážet vstřic co to šlo a stahovat trochu prdelku abych mu to osladil :-) Ještě mi říkal jaká jsem skvělá kurvička a ošmatával mi ty nožky v punčochách a musím říct, že zrovna v tuhle chvíli mě ten nezvyklej dotyk tohodle prádla vzrušoval. V poslední fázi jsem byl asi hoodně hlasitej protože byl fakt hluboko a nebral si servítky a líbilo se mi to! Dodělal se, já si natáhnul jeany, sednul jsem si u něj na gauč, přinesl mi džus a já si zakouřil (teď už jen cigaretu :-) ), obul jsem se a šel jsem :-) bylo to fajn :-) Ne teda tak úžasný abych znova podnikal něco s dámskym prádlem, zas tak mě to nebralo, ale kdyby si to někdo přál, tak proč ne...