google.cc (40/173/65)

– Praha 9 » Libeň
Polocizinec? Potkali jsme se na xchatu (nechci dělat reklamu), asi tušíte v který místnosti, tenhle realnej zážitek je trochu komickej, nedoporučuju těm, kterým se snadno urazí ješitnost.
Předně upozorňuju, že lidi z těchto článků nechci a nebudu nikdy identifikovat. Jsou skuteční, ale neuvedu nic podle čeho by je šlo poznat.
-
Tak tohle bylo zajímavý. Chvíli jsme si psali a zdálo se, že je to celkem rozumnej chlapík s trochu divočejšíma choutkama. Chtěl mě prý "pořádně ošukat", že prý chce pořádnou děvku, která u toho bude kňučet :-) a že mi dá co proto. Tak to mě lákalo. Tak čekám takhle v noci asi v 11 kousek od zastávky na smluvenym místě, zastavilo BMW, kývli jsme na sebe. Asi jsem fakt ulítlej, že jen tak nastoupím k někomu do auta ale svym způsobem mě to vzrušovalo. Ale už bych to znovu neudělal. Byl jsem přeci jen trochu nesvůj z toho chlapíka, cizince co umí fakt dobře česky, až mě to zaráželo a kterej byl o 3 hlavy vyšší :-)) nakonec se teda ukázal být neškodnej, ale nepředbíhejme událostem :-)) Zastavili jsme kousek od Ohrady, zajeli jsme do "lesa"...chápete ;-) no prostě jsme vystoupili a začli se trochu mazlit já opřenej zády o auto. Za chvíli mi stáhnul jeany, jsou dost upnutý, tak mu to moc nešlo ale popral se s tím dobře. Vytáhnul z auta gel a začal mi projíždět prstem prdelku...mmm líbilo. Za chvíli jsem se otočil já, kleknu si před něj a začal jsem mu ho masírovat, honit a pak hned kouřit. Po cestě tam jsem ho ujišťoval, že se mnou může opravdu zacházet jako s děvkou, vypadal totiž maličko nesměle :-) Takže za chvíli se osmělil a začal mi do pusy trochu šukat... no... řeknu vám, začal jsem trochu sát a opřel jsem se do toho kouření. Pár tahů na jeho ptákovi, vyndal jsem ho abych ho chviličku pohonil a najednou začal stříkat. No nic, asi byl hodně nadrženej, říkám si. Tak jsme chvíli pokecali. Mazlili se, já si trochu hrál se sebou a za chvíli se mu znovu postavil, tak jsem mu ho hezky rozkouřil, on si mě opřel znovu o auto, tentokrát jsem byl opřenej rukama o kapotu v stoje vystrčenou prdelku, kterou mi pěkně proprsťoval. Natáhnul si kondom a zajel do mě během pár přírazů jsem ho tam měl a bylo to fajn mít takhle hezky vyplněnou prdelku :-) Začnu přirážet proti a začnu trošku sténat asi 5-6 přírazů a cejtim, že se znovu udělal :-)) no nic, tak i to se může stát, byl asi faakt hoodně nadrženej :-) No tak jsme se zbalili a hodil mě zpět :-) Nechtěl jsem mu v žádnym případě způsobit újmu na sebevědomí, tak jsem ho ujistil, že to se může stát, mě se to taky stalo s holkou...atd., no vidíte jak jsem hodnej. Ale fakt mě to vnitřně pobavilo.