mikino_ov (65/187/95)

– Ostrava - město
Vtip6 Děcko
Dva teplouši se měli děsně rádi a rozhodli se, že si pořídí děcko. Našli jednu lesbičku, která se dala ukecat jako náhradní matka, nechali ji uměle oplodnit jejich spermatem a celých devět měsíců byli strašně nervózní a natěšení. Konečně onen den naběhli do nemocnice a takovým tím proskleným oknem koukají na řadu červených řvoucích stvořeníček, mezi kterými je jen jedno takové zamlklé, co si jen tak brumlá pro sebe. Ptají se sestry, a to jediné tiché a hodné je samozřejmě jejich. Sestra jim ho přinese ukázat. A jeden říká:
„Sestro, prosím vás, jak je možné, že oproti těm zbylým je takhle tichý a hodný?“
„Teď je zticha, ale měli byste vidět, jak vyvádí, když mu ze zadečku vyndám dudlíka!“
Manželka byla na umělém oplodnění, lékař jí odebral krev a pozval ji za týden na kontrolu pro výsledky testu. Manželka se však nemohla dostavit a poprosila manžela, aby se u lékaře stavil pro výsledky testu. "Prosímtě",říká manželka,"pan doktor má takové zvláštní jméno, jmenuje se MuDr. Munda, budeš si to pamatovat?"
"NO jasně" odpoví manžel. "To je jako tóóó, akorát je na začátku písmeno em".
Manžel přijde na gynekologii a zaklepe na dveře ordinace. Otevře mu statná sestra a křikne na něj:"A vy tu hledáte co?" Vylekaný manžel opová:"Pana doktora Míču...".