Zetsu    (33/178/77)

– Praha 5 » Praha - Anděl, Smíchov
Drby a pomluvy v Gay komunitě Buzeranti jsou závistiví, žárliví a hrozný svině, a docela smutné pro ty, kteří věří řečem těchto buzen a nedělají si obrázek o lidech sami :-)
Než Vám řeknu své zkušenosti s drby a pomluvami v gay světě, chce to nějaký úvod...
Zhruba 4 měsíce jsem bojoval o kluka. Balil mě a já jeho taky. Jak jinak. Byl pěkný a jak se často u mě nestává, protože jsem moc vybíravý, něčím mě prostě zaujal. Ale čím to vám neprozradím, jelikož sám netuším.
Avšak tohoto člověka dostat někam ven byla katastrofa. Postupem času jsem si začal uvědomovat, že tento kluk ztrácí zájem. Nejdříve jsme si méně psali, pak jsem se začal dovídat, že se mu líbí ten a ten a prostě snad každý. Slyšet, že zrovna balí toho a toho a že s tím půjde na rande zítra a s tímhle pozítří, bylo prostě zničující, když ten samý kluk balil kdysi mě, na mě si čas neudělal a ještě nedávno psal, jak nemá čas, že se učí a že s nikým nerandí.
Ptal jsem se sám sebe - Co se asi tak změnilo!? Dřív psal, dnes už moc ne. Dřív s žádnými kluky nerandil, dnes ano.
Řekl jsem si, když jsme se viděli, asi čekal něco víc. A taky jsem předpokládal, že ano.
Podíval jsem se na jeho bývalého přítele. A co vidím!? Měl větší svaly jak já, byl o něco starší jak já, a vypadal jako muž. Hned mě napadlo, proč nejsem jeho typ. Jsem hrozně štíhlý, téměř žádný vypracovaný sval. Tento kluk měl rád vyspělejší kluky, kteří ví co chtějí...
A dnes jsem se dozvěděl, že tento kluk mě nechtěl právě kvůli drbům a pomluvám, které se o mě šířili, šíří a šířit budou stejně jako jsou drby a pomluvy právě o vás. A co je nejhorší!? Že o tom ani nemusíte vědět.
Tento kluk mě zklamal tím, že nedokázal být upřímný a neřekl na rovinu "Slyšel jsem o Tobě tohle a tohle." A o to víc mě zklamal, že si nedokázal udělat vlastní obrázek o mě.
A teď konečně můžeme přejít k tématu. Buzeranti jsou závistiví, žárliví a hrozný svině.
Když se buzerantovi líbí jeden kluk, který je zadaný, co udělá!? Samozřejmě ho vztah nezajímá, je sobecký a snaží se mít toho kluka, který se mu líbí, pro sebe. Začne pomlouvat. Pomluvy se šíří rychle a o to víc, když se rozšiřují v gay klubu.
Když jsem makal ve Valentinu, těch drbů a pomluv jsem slyšel spoustu - tamten má aids, tenhle kapavku, tenhle podvedl přítele,...a mohl bych pokračovat dál, ale zase z toho nemusím dělat celou knihu.
I na sebe jsem slyšel spoustu drbů, na svého tehdejšího přítele též a nemluvě o mých známých, kamarádech a přátelích.
Teď vám musím povědět drb o mé bývalé práci. Slyšel jsem, že všichni zaměstnanci Valentina museli spát s majitelem, aby tam mohli pracovat a že zaměstnanci si chodí přidělávat do darkroomů. No já teda fakt nevím, který ubožák tohle mohl vymyslet.

A jak se drby a pomluvy šíří v gay klubech (Varování pro ty, kteří do gay klubu zajdou poprvé):
1. Začnete se bavit s nějakou kurvou či šlapkou, a hned musíte podle ostatních být taky.
2. Bavíte se s evidentně starším mužem než jste vy sami, hned dle ostatních jste osoba samostatně výdělečně činná (známějším slovem šlapete za prachy).
3. Nějaký muž či kluk vás pozve na drink a hned si vás ostatní představují, jak dopijete, půjdete k němu a pořádně si to rozdáte.
A mnoho dalších...

A teď rada na závěr:
Než stoprocentně můžete věřit tomu a tomu, ověřte si fakta a zjistěte si, co je na tom pravdy. Avšak tato rada nemusí být účinná, jelikož drby buzen jsou tak rychlý, že každá buzna bude tvrdit to samý a přitom to nemusí být pravda, ne-li když se ty drby budou překrucovat víc a víc.
Účinnou radou je poznat toho člověka sám a nevěřit ostatním.