Zetsu    (33/178/77)

– Praha 5 » Praha - Anděl, Smíchov
Jaký je Beran? Jsem ve znamení Berana...zde je charakteristika tohoto znamení, osobnost, silné a slabé stránky, co bych měl mít a nemít rád a co je pro mnohé z vás důležitější než osobnost, tak jaký jsem prý milenec...
OSOBNOST BERANA

Beranům vládne živel ohně a lidé narození v tomto znamení proto překypují životní energií. Jsou průbojní a ambiciózní, když se pro něco nadchnou. Chtěli by mít všechno hned a umí si prosadit to, po čem touží. V životě to mohou díky těmto vlastnostem dotáhnout hodně daleko, ale jako daň za to se často zapletou do sporů a hádek. Provází je až dětská radost ze života, jsou spontánní a bezstarostní.
Muž ve znamení Berana je idealista, rebel a bojovník. Pro to, čemu věří, je schopen udělat cokoliv. Je energický, plný inspirací a dobrých nápadů. Má touhu a motivaci se prosadit.

Silné stránky...
Za to, po čem touží, umí bojovat. Je plný životní energie, tvořivosti a inspirace. Nechybí mu odvaha a pracovní ambice.

Slabé stránky...
Nerad dělá kompromisy a to někdy vede ke zbytečným konfliktům. Má sklon myslet víc na sebe než na to, co chtějí ostatní.

Má rád...
Ke spokojenému životu potřebuje dostatek svobody a volnosti. Touží po uznání, komplimenty na jeho adresu ho vždy potěší.

Nemá rád...
Omezení všeho druhu jsou mu proti srsti a vzdát se pro něj znamená porážku. Nerad se přizpůsobuje, pokud opravdu nemusí.

Jaký je milenec...
Je to skutečný romantik a sní o opravdové lásce. Někdy se mu však nedopatřením povede přehlédnout přání své partnerky.