alexbizarre100 (29/153/47)

– Brno-město » Újezd u Brna
Něco o mě Myslím, že jste se o mě v profilu dozvěděli dost, ale kdo mě chce znát víc, tak ať čte dál :P
Bydlím kouse od Brna. Kolik mi je let? Tohle řeším až jako poslední věc. Co tady hledám? To co ostatní. Možná se Vám budu podle fotek zdát: namyšlená, chytrá, blbá, hezká, hnusná, stylová, obyčejná, divná, atd... Ale nezjistíte jaká jsem, dokud mě nepoznáte. Co miluju nejvíc a bez čeho nevydržím jeden jedinej den? Hudba, psaní, knížky, mikrofon ale bohužel i notebook :D Zpívám od 8mi let. Měla jsem skupinu, ale psychicky jsem to později nějak nezvládala a tak jsem skončila u psychologa. Skupina se mezi tím rozpadla a mě nezůstalo nic, jen školní pěvecký kroužek, kam jsem chodila 3roky. Jenže letos jsem přestala. Proč? Měla jsem pár důvodů. Chtěla bych tam moc chodit ale nemůžu. Miluju zpívání dál a nepřestanu. Hudba je pro mě vším, stejně jako zpívání. Další věc je psaní. Možná si budete myslet, že jsem nějakej šprt, když píšu a čtu :D Ne, každej říká, že jsem rebel. Nevím, jestli je to dobře, nebo špatně :D Co píšu? Zadejte mi jakýkoliv téma a já Vám to napíšu. Začínala jsem povídkama o gayích. Nepřestala jsem s tím, tohle je moje nejoblíbenější téma ;-) Taky píšu o upírech, fantasy, zamilovaný, atd. Prostě cokoliv :) Jak jsem na tom s básničkama? Dřív jsem je vůbec nepsala, protože mi to nešlo. Nedokázala jsem k sobě přiřadit rýmy a jiná slova. ale později jsem to zkusila a hele, všem se to líbilo. Tak jsem to zkoušela dál a povedlo se, lidem se to líbí :) Píšu na server http://piste-povidky.cz , kde se jim moje díla líbí. Ale dost už o psaní. Potom jsou tady knížky. Nic mě nedokáže od notebooku odtrhnout, jenom knížka :D Knížku My děti ze stanice ZOO jsem měla přečtenou za 2dny + další dvě, stejně tlustý knížky :D Ano, jsem maniak. Miluju to! Skoro nikdy nestojím nohama pevně na zemi. Pořád se vznáším a doufám, že svět jednou bude lepší. Ale už vím, že nebude :) Nemám v reálu nejlepší přátele. Příjdu si jako bezdomovec, protože jsem každý den s někým jiným. K nikomu se nemůžu vracet. Ti nejlepší lidi, který miluju, jsou vždycky na druhé straně světa. Mám ráda anime, Japonsko, yaoi. Ale nejsem žádnej pošahanej Japonofil (ne že bych je neměla ráda. Většina mých kámošů jsou takový :P) . Mám nejlepší kámoše jen na netu :)
Moje nej barva je zelená, číslo 6. Jsem býk a jsem tvrdohlavá. Mám svoje názory a nenechám si ne vzít, jsem tvrdohlavá. Mám ráda děti ale sama žádný mí nechci. Miluju Adama Lamberta a jeho basskytaristy Tommyho Ratliffa. Taky se mi líbí Ewa Farna, Miley Cyrus (ale už moc ne), Lindsay Lohan a moje životní... Jak to nazvat? Životní skáza jsou už bývalí Cinema Bizarre. Milovala jsem je, pořád je miluju. Kvůli nim jsem skončila tam, kde jsem byla. Kvůli nim jsem zažila nejhorší 4roky života. Nikdo tohle nepochopí :)
Měla jsem holku, 2roky. Ale potom... Prostě konec. Obě dvě jsme se z toho dlouho dostávali, ale já to zvládla. Potom jsem měla další, kterou jsem taky milovala. Ony jediný byly vlastně ty, u kterých můžu říct, že jsem je milovala. Ty další? Nevím, ale vždycky jsem se snima rozešla. Nebyl důvod, měla jsem je ráda. Problém byl v tom, že jsem je nemilovala. Říká se o mě, že i z hetero holek dokážu udělat lesby :D No, myslím, že tohle má každej v sobě a nelze se to nijak naučit, ale budiž... No, nějaký moje faninky o mě udělali paparazzi blog, ale ty kecy moc nečtu. Jen mi vadí, že jsou u mýho domu věčně a když jdu ven, jdou za mnou. A přitom NEJSEM žádná celebrita!! Proč to dělají? Prý proto že se jim líbí jak zpívám a píšu. Ale přitom jsem tímhle známá jen na internetu a ve škole. Prosím berte mě proto jako normálního člověka ;-)
Miluju čaje, kafe, filmy, jsem alergická na čokoládu a trochu slunce. Vždycky jsem obdivovala upíry a každej si myslí, že jím jsem :D Protože večer chodím každý den na hřbitov, vycházím ven jen večer a s nikým se moc nebavím. Nebo taky o mě říkají, že jsem umělec :D Takže upíří umělec? Říká se o mě lecos. Ale přitom mě nikdo pořádně nezná :) Pár takových lidí je, ale aby mě poznali, museli být na tolik pro mě úžasní, abych jim otevřela srdce a dovolila jim, mě poznat. Tímhle článkem jsem Vás buď všechny odradila nebo dokonale přilákala. Záleží na tom, jací jste ;-) Zkuste mě poznat! Snažím se vyjít se všemi, s nikým se nehádám!
Říkejte mi Alex ♥ :)