tezla (42/186/88)

– Královéhradecký kraj » Jičínsko
podzimní nálada
Tak nějak přicházím na to , že se to ve mně trochu láme … že bych už mohl lásku vnímat ? no nevím .. Po létě , kdy jsem zase dalšímu klukovi ublížil tím že on by lásku chtěl ale já jsem ledový princ .. přišel podzim … Říkám si , no už bych to možná chtěl .. poznal jsem kluka na ibku je strašně fajn, milej hezkej, sympatickej a tak všecho .. on to ve mně asi probudil probudil ve mně lásku a cit … a říkám si hmmm Mjakle asi to s tebou nebude tak špatný , dostáváš se z trosek . Ale bojím se .. přijde mi že z toho zase opět nic nebude . Bude to taková ta moje jednostranná láska ze které se bduu trápit jenom já . Je vtipné , že se když už se zamiluju , zamiluju se do někoho pro mě nedostupného a nebo někoho kdo na mě vidí vady  ale asi je to normální nebo ne ? Ale já si říkám nechci aby to bylo normální , chtěl bych aby to bylo zase tak jak by být mělo .. ovšem co je normální u vztahu dvou kluků ? ale ne Vážne ..Fakte jsem se do něho asi zamiloval . I když pravé zamilování to není. Je to spíš jen nějaká sympatie , kterou cítím a snažil jsem se ho lovit .. aby ta zamilovanost přijít mohla. No ovšem asi marně. Není z míst co já je to trochu na dálku a z jeho strany je to bud strach a nebo počáteční sympatie přešly „jenom „ v sympatie v nic víc to nebude. A tak tu zase sedím a přemýšlím jetsli to vlastně má smysl dál dělat … Má smysl zase nekoho lovit myslet si že by to mohlo být fajn a necítit odezvu ? No rozhodně to smsl nemá . zvlášt když pak vím jak my raci na tom jsme .. ale není to jen o racích je to o tom že se jen trápím a jsem smutný zase jenom já .. Jo a mimochodem blíží se Vánoce. A já opět zjišťuji že na ně zase budu sám , zase budu mít depky a zase mě to bude štvát. Možná se budu sebemrskačsky trápit myslet na bejvalýho a budu zase malinko v prdeli . Ale to přeci není možné každý rok opakovat anebo jo ? Přeci jsem už usoudil že muj ex je vlastně sebestřednej sobec, kterým jsem si nechal jenom ublížit .. néé ale to bych nesměl být já aby se mi po něm nestýskalo .. to je docela vtipné a někdy se sám nad sebou musím zasmát .. a říkám si no jo .. ale mají to tak i jiní kluci ? a nebo už jsem trapný jenom já, tím že se snažím mít vztah , nedaří se mi to a vlastně ani pak ve finále nevím jestli ho chci mít ? No jo chtěl bych ho mít ale kde kluka najít ? Lovím po ibku a zjištuju, že to je vlastně takové sladiště odložených kluků jako já kteří jsou zhrzení … a nebo vztah nehledají .. no doufám , že tak špatné to nebude, ale zatím nejsem moc přesvědčený o opaku.
A tak si pořád říkám škoda tohle asi nevyjde . ten kluk který ve mě cit probudil na vztah se mnou ten vhodný nebude protože ho asi nechce … No podzimní depka je slušně našlápnutá . a proto jsem ze rozhodl že vánoce prostě zruším a vypustím ,, ale jde to ? :-)
Jo a tak mě taky ještě napadlo... kde se vlastně shání chlap do života ? je to na ibku ? a nebo musím nechat aby našel on mě ? No to nevím nevypadám uplně jako buzík a na čele to napsaný nemám .. chtělo by to nějakej přístroj aby detekoval gaye .. meli bychom ho jenom my.. a nosili ho u sebe zapnutý a pak se jednodušeji seznámili .. ne přes ibko ani v gayklubech :-) ale to ještě nikdo nevynalezl .. no škoda zapracuju na tom :-)
A nebo že bych konečne do nejakého buzince vyrazil ? a má to cenu ?