Amonasr (69/178/75)

– Praha 10 » Praha
Čekání na G Registrovaní uživatelé na iBoys se jistě dají třídit do mnoha různých skupin či kategorií podle toho, jaké kritérium si k tomu zvolíme. Pro tuto úvahu bych roztřídil zdejší abonenty, sebe nevyjímaje, na tří základní skupiny:

1. Exhibicionisté – chtějí se hlavně předvádět.
2. Chudáci – chtějí hlavně ubližovat druhým, protože si tím léčí své frustrace.
3. Hledači – chtějí se s někým seznámit.
„Exhibicionisté“ jsou docela zajímaví, představují příjemnou stránku tohoto serveru, jsou zdrojem zábavy, poznání a někdy i poučení. Tichá většina je často navenek asi odsuzuje, případně jim závidí, ale všichni si je pak s chutí prohlížejí a mnozí je i glosují, protože o čem jiném by se pak tlachalo. Když se zadaří, tak jeden „Exhibicionista“ začne komentovat jiného „Exhibicionistu“ a to je pak často zábava v plném proudu a prima počteníčko.

„Chudáci“ jsou naopak pravým opakem „Exhibicionistů“, jsou z podstaty odvrácenou, tedy tou ošklivější a nebojím se říct i odpornou stranou tohoto serveru. V podstatě se tu registrovali jen proto, aby mohli ubližovat těm šťastnějším. Nic pozitivního sem sice nepřinášejí, ale jak už to tak bývá, všechno zlé je k něčemu dobré a v tomto případě iBoys slouží jako lék či ventil na jejich osudové postižení, at již jde o vadu na kráse tělesné či duševní, či dokonce na charakteru, což je to zdaleka nejhorší postižení. Někdy je to kombinace dvou nebo i všech zmíněných deviací, tam už pak ani tento server asi moc nepomůže. Bohužel. Pokud nejde o handicap přímo na charakteru, tak „Chudákům“ jejich prostor na iBoys svým způsobem přeju, lépe když se vyřádí ve virtuální realitě, než v té skutečné.

A nakonec tedy „Hledači“. Ti zde právě čekají na svého G – tedy Gaye s velkým „G“ (nemusí být snad vždy nutně i s velkým „M“). Někdo tu hledá partnera na sex, jiný na život, další chce najít někoho s podobnými zájmy, leckdo si chce jen vyměnit pár řádků z dlouhé chvíle a já nevím, jaké ještě důvody k seznámení mohou být. Rozmanitost je jistě veliká, nicméně po určité době užívání tohoto serveru si dovolím jisté zobecnění.

Pokud někdo hledá někoho mladého a štíhlého, téměř jistě ho budou oslovovat převážně starší a tlustí. Hledači trvalého vztahu nepochybně dostávají skoro nepřetržitě nabídky na příležitostný sex. Pokud však sami někoho osloví, vsadím se, že půjde zpravidla o čerstvě či dlouhodobě zadaného jedince. Ti co chtějí sex, narážejí většinou na samé moralisty, intelektuálové na prosťáčky a prosťáčkové na zvrhlíky. O romantiky se pokoušejí cynikové a z tvrďáka se nakonec vyklube feminní typ sotva promluví či zalomí v zápěstí při prvním gestu svou svalnatou tlapu. Kdo se líbí mně, tomu naopak nejsem sympatický já a když se nějaká diskuse přeci jen slibně rozvine, z neznámých důvodů se zničehonic vymaže historie a já už si nevzpomenu na příslušný login.

A přesto přese všechno je to čekání na G stále jedno nekonečné dobrodružství. A vůbec nevadí, že z čekání na úžasného Gaye je vlastně čekání na Godota. Ať tedy žijí všichni "Hledači", neb jejich víra a nedosažitelná, avšak krásná, iluze je to nejhezčí, co je na tomto serveru může potkat!

P.S. Toto je pouze nadsázka, fikce a slohové cvičení. Ve skutečnosti si tu i já občas s někým zajímavým příjemně podiskutuju. Pokud by se však přesto někdo cítil dotčen, jde o hluboké nedorozumění a jakákoliv podobnost s kýmkoliv může být jen čistě náhodná…