FEL (38/189/67)

– Praha 6 » Dej více technice...
Mystery shopping v oblasti vztahů Mystery shopping je poměrně nová metoda, která slouží ke zjišťování kvality služeb v převážně větších podnicích. S výhodou se podobné metody dají využívat i v oblasti vztahů.
O co kráčí - jste majitel velké firmy s mnoha pobočkami a cítíte, že jako konkurenční výhodu byste mohli využít vždy vstřícné a usměvavé prodavače a čisté prodejny. Jak ale zkontrolovat a kontrolovat každou pobočku, když jich máte stovky? Jak zjistit, jak Vaši zaměstnanci reagují na stížnost, když na to nemáte čas? Jednoduše - najmete si firmu, která má vlastní lidi a ty Vám na prodejnu pošle. Oni zhodnotí postup zaměstnanců, jejich oblečení, pořádek na prodejně a mnoho dalších parametrů. Vy ušetříte starosti, čas a máte jistotu, že jsou na všech prodejnách dodržovány určité standardy.

Jak to využívat v oblasti vztahů. Máte partnera a rozhodli jste se, že zjistíte, je-li Vám věrný (nejčastější případ). V případě iBoys vytvoříte profil, který bude odpovídat ideálním představám Vašeho milého (už s ním nějakou dobu jste a chcete ho otestovat, proto dobře víte, na čem ujíždí). Nejlépe si najdete opravdu dobrého kamaráda, který pak z daného profilu Vašemu milému napíše (aby dle stylu psaní nezjistil, že jste to Vy). No a pak už jen čekáte, zda se z komunikace nevyklube nějaká schůzka. V případě, že by se byl ochoten Váš partner s danou osobou setkat, tak je vhodné mu tímto fiktivním profilem naznačit, že se na schůzce mohou dít i různé neřesti, případně že by mohla proběhnout přímo u Vás v bytě. Půjde-li na schůzku, vyrazte na dané místo setkání taky a až se tam sejdete, nezapomeňte mu říct zvesela: "apríl!" :-)))

Další věc, profil nepoužívejte k ničemu jinému. Pouze na tohoto kluka, pak byste lehce ztratili pojem o realitě a balili byste kluky na cizí fotky, to není účelem a stojí to čas, který je v dnešní době velmi cenný.

P.S.: Stalo se Vám, že jste napsal na profil a tento Vám neodepsal, ačkoliv se považujete za atraktivní? :-)) No, můžeme se jen dohadovat, ale je možné, že se jedná i o podobného mystery boye.. ;-)))

P.P.S.: Nechodí Váš nejmilejší na iBoys? :-)) No není nic lehčího, než si pořídit za dvě stovky SIMkartu, z níž mu napíšete jako někdo, kdo si na něj našel kontakt od známého, když ho jednou potkal tam a tam.. :-)) A dále směřujete komunikaci na počítač, kde si vyměníte falešné fotky atp.

Nezbývá než popřát, lovu (ne)zdar! :-)))

P. S. : A hned 27. 9. 2010 se nám nachytal první úlovek od doby, co jsem nasadil jednoho agenta do ostrého provozu :-)) Profil "lordasek" zřejmě nebude tak věrný, jak se může na první pohled tvářit ;-))) Takže pro všechny ostatní platí - důvěřuj, ale prověřuj. Doba je zlá a najít mezi tímto plevelem něco pořádného je opravdu umění.. :-))

P. P. S.: Z projektu "lordasek" se mi povedlo pořídit krásný zvukový záznam :-))) Ještě dopíšu podrobnosti, každopádně tady je odkaz: http://furniture.wz.cz/lordasek.WMA ;-)))