dzousef    (37/187/75)

– Praha » Praha3 - Žižkov
Čínský horoskop ZAJÍC - umění naslouchat
Čínský horoskop
ZAJÍC
Zajíc je rád s lidmi a v partnerství nalézá bezpečí, ačkoli vzhledem ke své povaze těžko hledá přiměřené přátele. Zajíci jsou citliví a intuitivní a jsou obdařeni mimořádnou ohleduplností. Když je člověk pozná, bývají téměř dokonalí přátelé. Tito lidé vědí, kdy je třeba poslouchat a kdy jednat. Je jim vlastní takt, diplomacie a úcta k soukromí vlastnímu i ostatních. Milují mír a harmonií, a proto jsou často vyhýbaví. V případě sporů ustupují. Zradí-li je někdo, zřídka myslí na pomstu nebo obviňování.

Ve světě, kde se pocity vystavují na odiv, se zaječí povaha může zdát uzavřená. Zajíc svět považuje za obtížné místo pro život a je rozhodnut chránit své zájmy. Tito lidé jsou bystří znalci povah, ale jejich názory se často neprosazují, protože jim nedávají patřičnou váhu.

Mnozí zajíci jsou kreativní, třebaže jejich výtvory bývají konvenční. Ve výtvarném umění straní realismu a málokdy vytvářejí abstrakce. Zaječí lidé vyznávají opatrnost a bezpečí a spoléhají se na rodinné zázemí. Cestování se většinou raději vyhnou. Inklinují ke shromažďování majetku, což je svazuje.

Zajíci nemívají velké rodiny, protože se obávají nepořádku, který děti dokážou nadělat. Dávají přednost životu v dokonalém prostředí se starostlivě vybraným partnerem, jenž nenarušuje pohodlí střežené izolovanosti.

Sympatie pěstuje ke Koze a Vepři, v oblibě nemá Kohouta.
Muž:
Je sexuálně založený. Jeho představivost vede jeho pohlavní orgán střední velikosti směrem k ženě, kterou miluje. Je to jeden z těch mužů, kteří mají velké pochopení pro partnerku a kteří miluji něžný sex. Ať je to jeho matka, manželka, přítelkyně nebo dcera. Často bývá velkým snílkem a jeho představivost mu napomáhá v jeho sexuálních vztazích. Zbožňuje mazlení a masturbaci. V tomto směru rád přijímá a rozdává a pokud se snad o něj nikdo nestará, umí se dobře sám uspokojit. Dává přednost svému pohodlí, svému domovu a své posteli před nějakým improvizovaným dobrodružstvím. Jeho slovník je velmi vybraný, jeho sklon k lenosti může významným způsobem zpomalovat jeho sexuální aktivitu. rád se nechává obskakovat, hrát velké dítě, které se někdy chová sadisticky. Je třeba brát ho vážně, chovat ho, vyprávět mu pohádky, mazlit se s ním a případně dávat najevo strach. Je rád rozmazlován a rád se nechá líbat po celém těle. Během takového líbání se laská s vašimi tvary - ňadry, zadečkem - s celým vaším tělem... A poté může dojít k milostnému aktu s veškerou mužnou silou.