adrian (50/181/84)

– Praha 9
7
Bůh: Budiž teplo!
Když se řekne "globální oteplení" , obvykle s každý představí tající ledovce, zatopené Benátky, zimu v kraťasech a bdicí medvědy. Jenže to je to nejmenší.
Mnohem horší je, že se ohřály lidské vztahy, co se nesnášelo, má se rádo.Vzniká chaos. Ucpávají se východy a vchody. jak si lidé davají prednost.
Korupce zmizela, předávají se dárky. Sněmovna se zablokovala, každý hlasuje pro všechno, tím pádem nic neprojde. Opozice zanikla, trendem jsou supervelké koalice. Hucín se nechal slyšet, že už nechce budovu KSČM vyhodit do vzduchu.
Církve jsou zaskočeny: hlásaly lásku k bližnímu a ta je tady. Až moc lásky. Katolíci rozšířili základní přikázání:"Milovat budeš bliýního svého, ne však teplého."
Protože ono je odsud až potud. Jiří Hromada přestal řídit Gay iniciativu...není třeba dál prosazovat práva homosexualů. Z minoritní skupiny se diky změně klimatu stává vetšina, ze čtyř procent už je čtyřicet čtyři a pořád to roste.
Většina zbytku jsou bisexualové. heterosexualů zbyvají čtyři procenta. Jiří Jáma založil Hetero iniciativu a bojuje za práva mužů, kteří to umějí jen se ženami.
Jiří Paroubek vycítil svou šanci a prohlasil:" Socdem je strana oteplení a má zájem o kontakty s majoritou homosexualů, lesbiček, bisexuálů a pedofilů." Hlasy se mu jen hrnou.
Z katolických chramů znějí modlitby: " Pane, dej nám sněhovou kalamitu a krutou zimu dříve, než začne Paroubek chodit s Topolánkem."
Finančně se katolíkům daří, začal je podporovat po mrazech toužící ČEZ.
Martin Fendych - Týden