jacoobhi (39/174/70)

– Středočeský kraj » good player for ch bb FF now
Přestaňte balit, začnete bavit... Čau chlapi!
Události posledních dnů mě nutí publikovat tuto nótu. Ti z vás, kterých se to netýká, považujte ji, prosím, za bezpředmětnou.

Znám tolik chlapů, kteří fňukají, že se na ně chlapi zrovna nelepí, a pořád něco nejapného zkouší. Často z nich mám pocit, že nevědí, co chtějí, a tak mužům alespoň otravujou život. Aby se neřeklo, že se o nic nesnaží.
Tzv. balení může být chvíli příjemné, ale když se protahuje, přičemž dvojici nijak nesblíží, je to děsná ztráta času. Řekněte raději rovnou co chcete, anebo si pro to prostě přijďte. V našem uspěchaném věku není na okolky čas.
Nechápu současné nadužívání smsek. Není to vhodná forma komunikace. Smsky typu "kdy někam zajdem", "proč se neozýváš" či snad "ty na mě kašleš" jsou přímo hrubě obtěžující.
Pokud nejste schopni muže zaujmout při prvním setkání, proč se ho snažíte tahat na rande, i když opakovaně odmítá? Chcete, aby vás nenáviděl ještě víc za to, že s vámi pronudí drahocenný čas? Pak jste velmi sobečtí.
Někdy však šanci dostanete. Snažte se ji nepro...t.
Že mám krásné oči, vím. Že jsem zajímavý, mi taky říká hodně lidí. Nechcete být originálnější, anebo prostě zkusit jiné téma?
Proč se na nic neptám já? No asi proto, že mě nezajímáš. Anebo zkrátka nepotřebuju znát tvůj profesní životopis dřív, než tvoje vůně.
Cože? Sex na prvním rande je něco špatného?! Jo ták, jasně.Proč?
Chlapi, chcete se takových typů zbavit? Zkuste jim vyprávět, co jste dělali o víkendu, když se pořád tak vyptávají.
Ale POPRAVDĚ :-D

Autor : Sabina Časarová