Nemo.com (35/182/86)

– Praha » Liberec
z profilu
hmm, něco o sobě... jezdím na kole (hodně rád a hodně často :-)), co mě naplňuje úplně ze všeho nejvíc, je psaní (mám toho momentálně dost rozepsanýho - především fantasy, nebo něco co se tomu blíží, ale většinou to má takovej hlubší obsah) dál mně zajímaj jazyky (jak je vidět z nadpisu, občas si je i sám vymýšlím - děsná sranda :-D), pak miluju ságu Star Wars, dost času trávím sledováním seriálů: 30 Rock (naprostá špička), HIMYM, TBBT, Dead like me, Lexx, Torchwood (miluju epizodu Captain Jack Harknesse), SG1, SGA, BSG... dál mám rád čtení - tady zvládnu přečíst fakt skoro všechno... mám rád Murakamiho, Kunderu... nicméně v poslední době mě naprosto uchvátila sága od Franka Herberta - Dune... hlavně televizní minisérii Children of Dune naprosto miluju... dokonalá hudba, skvělý scény, miluju Leta II... prostě dokonalý :) dál mám rád knížku Mlhy Avalonu od Marion Zimmer Bradley :-) krom toho mě zajímá historie a politika, do který se chystám vstoupit :-)

co se seriálů týče, nezůstávám jenom jako pasivní divák, v současnosti vytvářím s pár přáteli vlastní sitcom :-) (pořád hledáme herce :-P)

a nakonec, pokuste se prosím dodržovat věkový rozhraní, nevyplňuju to jenom pro okrasu... a taky by bylo fajn, kdybyste si odpustili nabídky k sexu... nemám zájem...

tak,jestli jste došli až sem, docela vás obdivuju, ale každopádně, když už napíšete, aspoň víte, co vás čeká... :-)

ps: nesnáším podniky typu valentino, takže mě tam nedostanete ani násilím...
:-)
****************************************************
existuje spousta věcí, které nesnáším...a i když občas jsem schopnej udělat kompromis, pokud mi to za to nestojí, tak se přizpůsobovat nebudu... takže pokud má někdo potřebu PSát nĚJakÝm taKoVÝm způSObEm, tak neodepisuju, stejně jako nejsem schopnej překousnout pravopisnou chybu v každým druhým slově...

nejsem ani pesimista, ani optimista... věřím (ne, jsem o tom přesvědčenej), že každej člověk může za všechno, co se mu v životě stane, sám... tím pádem se snažím žít život tak, jak chci já a dělám to, co je potřeba, abych dosáhnul toho, čeho chci, protože všechno se dá dokázat, když člověk vážně chce :-) chce to jenom odhodlat se, trénovat a hlavně chtít... pak už jde všechno :-)

proč nehledám vážnej vztah: nemám rád, když mi někdo posílá ty pitomý líbací smajlíky, aniž by se se mnou někdy viděl, nebo se mnou mluvil... svědčí to o jeho hlouposti a taky trochu o jeho promiskuitě a s takovým člověkem nechci mít nic společnýho... dál nemám rád lidi, co tvrděj "já hledám vážnej vztah, už nechci být sám"... přijde mi to jako blbost... vztah se musí vyvíjet a ne si říct "tak jdem do toho"... teda, je to aspoň můj názor a myslim, že ho jenom těžko může něco změnit.

no, v neposlední řadě je tu poslední moje vlastnost, za kterou mě část lidí nesnáší a část zbožňuje: jsem upřímnej. nikdy jsem nikomu nemazal med kolem huby a nehodlám to dělat ani v budoucnu, takže pokud se mnou zavedete řeč, nečekejte, že se budu přetvařovat, abych se vám zalíbil :s) to dost těžko... zkrátka se dozvíte, co si o vás myslím :s)

co zásadně nesnáším, je povýšenost... pokud si někdo myslí, že tím, že studuje bůhvíco, je něco víc, než já, nebo kdokoliv jinej, tak je na omylu... už jsem měl čest poznat člověka, kterej za nic nestál a dělal ze sebe intelektuála, jenom aby zapůsobil... chcete se mnou dobře vycházet? tohle fakt nedělejte...

tak, teď jsem vás jistě odradil, (no, to je docela blbost, až sem to nikdo nedočet :sD)... jestli ne, tak klidně napište, já nekoušu ;-)

****************************************************