yawara (45/178/78)

– ČR » Praha a okolí Ústí nad Labem
BISEXUALITA znovu jako TOP tema,ale znovu spatne interpretovana No ono to s tou bisexualitou je to slozitejsi. Samozrejme idealni by bylo zit s holkou i klukem, kteri jsou oba tolerantni, ale to asi v praxi moc nejde, ikdyz jsem videl pripady kdy to slo. Ale je to vzacnost. Nicmene ja osobne nejsem polygamni, coz znamena kdyz se zamiluju, tak chci jenom jednoho cloveka, bisexualita mi vsak umoznuje se zamilovat do obouch pohlavi, ale neznamena to ze zaroven. Nybrz jen jednoho a tomu jsem verny, ted je jen otazkou zda to bude kluk,ci holka.Tot je bisexualita.Neznamena to polygamii, i heterosexualove maji sve milenky co z znema vice partneru a u Gayu to snad ani nemusim komentovat, jejich promiskuita je asi nejvyraznejsi ve spolecnosti.Nicmene i oni davaji prednost monogamnim vztahum, ktere vetsinou ztroskotaji na jejich netolerantnosti k sobe samemu a jine spolecnosti nez je gay.
No prave oni si tim tzv. homofobove, ci heterofobove leci sve komplexy a hlavne necim cemu sami moc nerozumi, protoze sexualita je tak u kazdeho jedince jina, ze se nedokaze hodit do jednoho pytle heteraku ci druheho gayu. Uz v legendach a povesti se psalo,ze laska ma mnoho podob a prichazi v ten nejneocekavanejsi cas a miste.Tak proc by laska mela mit jen dve podoby hetero a gay?To je proti vsemu prirozenemu chovani v historii lidstva a nejen toho.Viz treba buh Zeus (Bisexual) a Ganymedes.
PS: Gayove striktne odmitaji bisexualni chovani jako zvrhle a promiskuitni,je to zvlastni,jelikoz Gay sexualni chovani ma privlastek promiskuita.Je velice zajimave, ze heterosexualove jsou vice tolerantni k bisexualite nez ke Gayum,z duvodu,ze si mysli,ze kdyz bisexual spi se zenou ,tek je vice chlap,kdezto Gay je pro ne synonimum zzenstilosti a zhyralosti.Gayove odmitaji bisexualy ze strachu ze budou zklamani laskou,ale to same mohou rici,kdyz se zamiluji do heterosexuala.Bisexual je tzv. volny proud,ktery se nezarazuje do zadneho spolecenskeho proudu,nelze na ne uplatnit ani Gay ani hetero agendu.Proto nezname a neprozkoumane vyvolava v lidech strach,ale zaroven touhu to prozkoumat.Jak jsem jiz napsal,bisexual je bud verny anebo neverny.Ten verny se zamiluje do jednoho cloveka,at si vybere zenu ci muze,ten neverny strida partnery a nezalezi mu na pohlavi.
Pozn.:
Bisexualove nemaji problem najit si sexualniho partnera. Popravde,me osobne pritahuje zenske prirozeni a velka prsa.Vzrusujou me hezke zeny,ktere vypadaji jako zeny a tak i jednaji.U muzu me pritahuji typicke muzske znaky, vousy,ochlupeni hrudniku,svalnate telo a velke prirozeni a hlavne,kdyz muz vypada jako muz a i se tak chova. Nevim jestli jsem to napsal vystizne,ale ano jsem typicky bisexual,nepredstiram sex ani s holkou ani s klukem,Spis bych to prirovnal,ze sex se zenou je jiny a s muzem take.Neco jako jine jidlo.Je to o krase a chuti.Ale v zivote jsem se dokazal zamilovat do obou pohlavi.Neni to totiz jen o sexu,ale i o atraktivite a hlavne sympatiich.Zalezi na situaci a hlavne na osobe ,ktera ti skrizi cestu.Nezalezi na pohlavi,ale na jedinci.Musim ted popravde rict,ze posledni dobou jsou zeny podrazdene a muzi je ve velkych vecech trumfli.Zeny prebiraji muzskou roly a muzi zenskou a to se me moc nelibi.Je to cele chaoticke,az to nahani hruzu,ze lide jsou nejak manipulovani z medii podle mody.Nejzajimavejsi fakt je,ze kdyz se setkam s chlapem,ktery nejvice nadava na teplouse(homofob),tak kdyz mu reknu ze jsem bi,chce se se mnou hned vyspat.Latence homosexulity je ta nejhorsi pudova nestabilita,ktera muze zpusobit i zanik celeho druhu.Jelikoz latentni homosexualni samec je velice agresivni a snazi se znicit ostatni,na ukor tlaku spolecnosti,ktera vyzaduje jeho hranou nelitostnou heterosexualitu.Je pravda ze co se tyce bisexuality,je to podobne jako s latentni homosexulitou,ve vetsine pripadech bisexual hraje ve spolecnosti ulohu dokonaleho heterosexuala.Je to vse individualni,nelze hazet vsechny do tri pytlu,hetero ,gay a bi.Nesmysl.Podle teorie ruznorodosti,i v sexualite jsou ruzne odchylky a vykyvy.Podle Freuda je nejnormalnejsi stav prave bisexualita, heterosexualita je spolecensky vynuceny extrem,stejne jako homosexualita.Jakakoliv sexualni odlisnost vede k diverzifikaci,ktera ma nekonecne mnozstvi kombinaci.Protoze na planete nanajdete stejneho jedince se stejnou sexualitou.Na nasi planete je skoro 7 miliard ruznych lidskych DNA,ruznych osobnosti a ruznych sexualit.S timto faktem se vsak nedokazi smirit fanaticka nabozenstvi,protoze je prave to heterosexualni manzelstvi a rodina spojuje a je na tom vybudovany jejich princip ovladani lidi.Nema to nic spolecneho s prirorezenym jevem.V prirode existuje spoustu druhu,ktere uprednostnuji bisexualni chovani.
Dj Yawara